Dnevni horoskop za nedeljo 18. decembra 2022

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 18. decembra 2022

Dnevni horoskop za danes, nedelja 18. decembra 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 18. decembra 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. V današnjem dnevu boste zaznavali dobro percepcijo in domišljijo, kot tudi globok spomin, ki ga poskusite spretno uporabiti.

Horoskop nasvet za današnji dan: Bistveno je, da ohranite pozitiven odnos. Spremljajte svoje misli in ko začnete s prikazovanjem kakšnega strupenega filma, jih čim prej izrežite.

horoskop
Luna je v znamenju Tehtnice

Luna je v znamenju Tehtnice

V teh dneh bo za vas zelo pomembno, da vas okolica sprejme ter podpira. Na vsakem koraku boste iskali pravo pot za dialog in razumevanje, konflikti vas bodo močno vznemirjali, izogibali se boste spopadu. Prizadevali si boste za dosego višje duhovne stopnje, saj je tehtnica znak razpetosti med telesom in duhom. Umetnost in glasba vas bosta v teh dneh pomirili in vam pomagali poiskati vaše bistvo.

V dobri družbi boste s prijetnim kramljanjem zagotovo našli svoje mesto.

Odvisni boste od razpoloženj, hitro se lahko izgubite, vendar lahko nato hitro postanete strastni in predani, tudi zvestoba vam bo v teh dneh ključnega pomena. S svojim šarmom boste z lahkoto osvojili ljubljeno osebo. V teh dneh se bo formirala resnična zavest, slaba stran pa je neodločnost, mlahavost, nihanje iz ene skrajnosti v drugo. V tem času se nikar ne lotite težjega dela in ne sprejemajte pomembnih, večjih odločitev.

Danes praznuje Brad Pitt: Astro profil

Njegovo Sonce se nahaja v tretji dekadi Strelca v 1. Hiši, kar nakazuje, da je nemirna, optimistična, družabna, iskrena in velikodušna oseba, ki se navdušuje nad potovanji, novostmi ter raznimi fizičnimi izzivi, zelo pošten in pravičen, zaradi svoje neposrednosti in iskrenosti pa pogosto deluje netaktno.

Luna se nahaja v tretji dekadi Kozoroga in mu prinaša umirjenost, resnost in odločnost, predvsem v poslovnem svetu, kjer je nepremagljiv. Ascendent v znamenju Strelca nakazuje, da je nemirne narave in večkrat raztresen in površen, še posebej v zasebnih odnosih. Mars in Merkur v Kozorogu sta odgovorna za njegovo odlično motivacijo in vztrajnost.

Rojeni v znamenju strelca in dogodki na današnji dan:

  • Keith Richards, angleški glasbenik (The Rolling Stones)
  • Steven Spielberg, ameriški filmski režiser
  • Darko Milanič, slovenski nogometaš
  • Arantxa Sánchez Vicario, španska tenisačica
  • Christina Aguilera, ameriška pevka

Na današnji dan je na ljubljanskem liceju ustanovljena stolica za slovenski jezik. Rodil se je Pavle Žaucer, slovenski agronom in Josip Visarijonovič Stalin, sovjetski diktator. Umrla je Stanislava Brezovar, slovenska balerina in Stane Sever, gledališki in filmski igralec.

V vsakdanjem življenju vidimo, da ni sreča kar nas dela hvaležne, pač pa nas hvaležnost dela srečne.

David Steindl-Rast
Kaj je tisto, kar vas bo danes najbolj navdihnilo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bodo najbolj navdihnile ljubezenske dogodivščine.

Katera znamenja zodiaka se boste danes posvetila urejanju doma?

Urejanju doma se boste danes posvečali rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: KAJ BI MORALI JESTI V HLADNIH DNEH GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE? ali TUDI KO STE V RAZMERJU, JE POTREBNO IMETI PRIJATELJE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pred vami dan, v katerem vas zaradi lune v tehtnici čaka prijeten napredek na ljubezenskem področju. Našli boste prave besede, ki bodo prebudile še bolj globoke zaznave.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zadevo, ki vam je prišla na ušesa, boste uporabili sebi v prid. Ljubezen prinaša z luno v tehtnici priložnosti, ki vas bodo razveselile in vam ponovno podarile zaupanje vase.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Dan z luno v tehtnici v sebi skriva mnogo zanimivih dogodkov, ki vas bodo pahnili v bolj optimistično delovanje. Pomembno bo tudi, da čutite, da so srečni vsi ki vas obkrožajo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na podlagi prijetnega pogovora in lune v tehtnici se bo okrepilo samozaupanje. Le tako boste lažje krmarili tako v družbi kot tudi v domačem okolju, ki bo tokrat vaš vir dobrega počutja.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekdo vas pogreša, vendar ne zbere dovolj poguma za klic ali sporočilo. Razmislite in naredite direkten korak, saj vaju povezujejo strastne in hkrati vznemirljive energije.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Občutek, da vam vsi sledijo bo tokrat napačen. Čeprav ste si pripravili dobra izhodišča in se organizirali, se bo vsak obrnil nekako bolj po svoje, kar vam ne bo najbolj všeč.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Če se boste odpravili po darila imejte v mislih svoje stanje na bančnem računu. Ker želite vedno vsem ustreči do popolnosti, bi lahko hitro presegli svoje zmožnosti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Vse kar vam leži na duši in kar vas obremenjuje boste še naprej držali v sebi, saj boste prepričani, da bi bližnji vse skupaj narobe razumeli. Kaj če bi počasi malce spustili svoj ego.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Premislite glede prijetnega izleta, na katerem bi lahko doživeli kakšen nepozaben trenutek. Skušajte bolj odprto sprejeti vse, kar se vam v tem trenutku ponuja.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Občutek utrujenosti vam bo preprečil da bi se udeležili nekaj, kar ste planirali. Nič zato, tudi v domačem okolju boste našli nekaj zabavnega zase, prav tako se boste končno naspali.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Intenzivne in dvomljive zaznave, ki se dotikajo odnosov v družini boste potisnili malce na stran. Raje se boste skupaj razveselili dobrega kosila ter sproščenega klepeta ob kavici ali čaju.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekaj, kar se vleče že dlje časa boste želeli z dotičnimi osebami razčistiti. Ne bodite presenečeni če boste naleteli na izmikanje ter negativno obarvane in celo nesramne odzive.

Vas zanima: AMALIJA JE V TEŽAVAH, SAJ NJEN PSIČEK V BLOKU MOTI SOSEDE ali KATERE NAPAKE DELATE NA ZMENKIH GLEDE NA ASTROLOŠKO ZNAMENJE?