Dnevni horoskop za nedeljo 16. junija 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 16. junija 2024

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 16. junija 2024

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za nedeljo 16. junija 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Naj vas vodijo občutki, ne razum, in morda boste doživeli kaj vznemirljivega in novega ter spoznali kaj pomembnega. Prebudite se v pravem pomenu besede in se ozrite tja, kjer ste zadovoljni in hkrati notranje pomirjeni.

Horoskop nasvet za današnji dan: Če želite v kratkem osebnostno napredovati, se osredotočite na tisto, kar je res pomembno, vse ostalo pa pustite da rešujejo drugi.

Horoskop
Luna je v znamenju Tehtnice

Ta vpliv prinaša soglasja, prijateljstva, ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato čas izkoristite za zmenek. Ker bo vaš videz za vas zelo pomemben, se boste podali v nakupovanje in si privoščili nekaj resnično unikatnega. Telo se počasi ohlaja in potrebovali boste več hrane. Predvsem pa uživajte veliko zelenjave in si pripravite kakšen očiščevalni napitek. Povečali boste vnos tekočine, kar bo godilo vašemu telesu.

Želeli boste čim bolj poudariti svojo zunanjo lepoto. Oblecite pastelne ali temnomodre barve, kroji naj bodo bolj enostavni. Izogibajte se črnim oblačilom, saj boste v njih delovali otožno. Pika na i pa naj bo eleganten srebrn nakit. Ne bo vam žal ne časa ne denarja, ki ga boste namenili zase, zato boste pridno polnili garderobno omaro z novimi modnimi nakupi.

Navdušeni boste nad modnimi dodatki in veliko časa boste preživeli pred ogledalom in v lepotnih salonih, kjer vas bodo dodatno polepšali in poskrbeli za vas. Izberite oblačila, ki izžarevajo da ste v trendu z modo, vendar v minimalistični smeri. Najboljše se boste počutili v svetlo modri in svetlo zeleni barvi, ki bosta v vas prebudili zadovoljstvo. Masaže za sprostitev mišic in uma bodo dosegle svoj učinek.

Merkurjem v 9. Hiši ga vodi želja po znanju in modrosti ter neizmerna potreba po širitvi meja. Za svojo funkcioniranje ne potrebuje podpore. Z veseljem pomaga dobrodelno. Je dinamičen, toda včasih tudi nepotrpežljiv. Komaj čaka, da začne delati na projektu, in je na začetku poln navdušenja in vizije. Vendar se hitro prenagli, ne da bi običajno prej dobro razmislil o stvari, tudi natančnost ni ravno njegova vrlina.

Mars ima v 11. Hiši device, zato se trudi doseči dobre rezultate pri skupinskih prizadevanjih. Pogosto gre za prizadevanja, ki zadevajo družbo in ne le za ozka zanimanja posameznikov. Išče družbo drugih ljudi, predvsem družbo prijateljev in znancev.

Ima izjemno intuicijo, na katero se običajno lahko zanese in sprejme odločitve le z njeno pomočjo. Ima veliko energije, zato zastavljene cilje v največji možni meri doseže. Njegov Jupiter se nahaja v 9. Hiši raka, zato je zelo bistra oseba, ki nenehno sega proti novim mejam in novim spoznanjem. Pogosto se osredotoča na razmišljanje o filozofiji in verskih vprašanjih. Odprt je za vse nove zamisli, tuje dežele, tuje navade, tuje predmete in tuje ljudi.

Sedanji trenutek je napolnjen z radostjo in veseljem. Če ste pozorni, ju lahko vidite.

Thich Nhat Hanh

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Tone Lapajne, slovenski slikar, kipar
  • Nace Junkar, slovenski pevec
  • Zoran Predin, slovenski glasbenik, pevec
  • Erik Brecelj, slovenski kirurg
  • Tupac Amaru Shakur, ameriški rapper

Na današnji dan se na Brdu pri Kranju se srečata ameriški predsednik George Walker Bush in ruski predsednik Vladimir Vladimirovič Putin. Leonid Iljič Brežnjev postane predsednik prezidija Vrhovnega sovjeta Sovjetske zveze. Ustanovljeno podjetje Ford Motor Company. Josip Tičar, Josip Demšar in Josip Stojc so v Kranjski Gori ustanovili prvo gorsko reševalno službo v Sloveniji. Rodil se je Giovanni Boccaccio, italijanski pesnik, pisatelj in Vladimir Aleksandrovič Albicki, ruski astronom. Rodil se je tudi češki atlet Jan Železny. Umrl je Helmut Kohl, nemški politik, kancler in Ivo Štandeker, slovenski novinar, fotograf.

Resničnost je napačna. Sanje so resnične.

Tupac Amaru Shakur
Katere zadeve vas bodo danes najbolj pritegnile?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bo najbolj pritegnilo vse, kar je povezano z domom.

Katera znamenja zodiaka bi se morala danes varovati pred nepremišljenostjo?

Danes bi se morali varovati pred nepremišljenostjo rojeni v vodnih znamenjih. 

Preberite tudi: KARDINALNA ZNAMENJA, KATERE SO VAŠE PREDNOSTI? in INTUICIJA ALI TRAVMA?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ne boste pripravljeni brati med vrsticami, želeli boste konkretne odgovore, s katerimi bi se lahko v prihodnje zavihteli v bolj razgibane odnose. Ljubezen vas bo pomirila ter navdihnila.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Težko obdobje se je končalo. Z energijo lune v tehtnici boste lahko le še napredovali, ljubezen pa se bo neovirano razcvetela v tisto smer, ki vas lahko popelje v neverjetno globino.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V domačem okolju lahko zahtevate nekaj konkretnega, nekaj kar vas bo prepričalo v napredek. Pričakujte nesporazume, predvsem tisti, ki boste želeli čim prej nekaj dokončati.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Sprva se boste soočili s težavami v družinskem okolju, potem pa prihaja z energijo lune v znamenju tehtnice pomemben preobrat v prijetno smer, obarvan z iskreno komunikacijo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pretiran pohlep vas ne vodi nikamor, zato si čim prej poiščite pravo mejo, do katere se lahko pomaknete. Vsaki zadevi se boste v domačem okolju posvečali izredno natančno.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pustite se na področju ljubezni z luno v tehtnici presenetiti in ne zavrnite možnosti za prijeten pogovor v dvoje. Majhne in prijetne stvari bodo zopet postale zelo pomembne.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Razmislite, kaj bi lahko storili, da bi bilo doma, kjer se zadnje čase vrstijo razne napetosti bolj ustaljeno in sproščeno. Na čustvenem področju boste nekoliko bolj občutljivi.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pazite, da ne boste nekomu razkrili preveč in kasneje vse skupaj močno obžalovali. Več časa boste namenili odločitvam, povezanim z ljubezenskim življenjem in osebnim napredkom.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Prijatelji vas bodo spraševali za nasvete, ker dajete občutek, da vedno vse veste. Samski boste čutili, da še niste pripravljeni na razmerje, zato se boste izognili vsem poskusom zapeljevanja.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Dobili boste zanimiv namig, ki vas bo prepričal, da v domačem okolju nekomu končno prisluhnete. Ljubezen bo imela kljub iskreni energiji lune v tehtnici več različnih obrazov.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

K pogovoru boste pristopili na povsem napačen način. Vendar ne skrbite, saj se bo s prijazno energijo lune v tehtnici na koncu vse obrnilo v pravo smer. Čustva bodo iskala potešitev.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Prijetna vibracija lune v znamenju tehtnice bo ustvarila nežno ter s sočutnimi energijami obarvano vzdušje, pomembno vam bo predvsem to, da se počutite spoštovano.

Vas zanima: ASTRO PROFIL ZNANIH: ALEKSANDRA BALMAZOVIĆ in RAZUMNOST IN KREPOSTNO ŽIVLJENJE