Dnevni horoskop za nedeljo 16. julija 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 16. julija 2023

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 16. julija 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za nedeljo 16. julija 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Vse stvari, ki so vas obremenjevale na področju družine, dobivajo pravo podobo, saj boste zgladili spore, ter se začeli zavedati vrednosti svojega doma ter ceniti njihovo podporo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ponovno boste pridobili določeno zaupanje in začutili v sebi prijetno toplino, ki jo boste delili z bližnjimi.

Horoskop
Luna je v znamenju Raka

Luna je v znamenju Raka

Vaše razpoloženje bo nihajoče, polni boste raznih dvomov in strahov, težko se boste tudi zbrali. Nežne energije lune v raku, bodo prebudile vaša speča čustva in vašemu telesu podarile željo po negi in razvajanju. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. V teh dneh bodo otroci in nosečnice bolj občutljivi in dojemljivi za razne vplive.

Ne bodite presenečeni, če boste v kakšni situaciji zajokali ali se smilili sami sebi, saj boste nepredvidljivi in vsak impulz vas lahko močno vznemiri.

Na področju čustev vas bodo preplavili spomini, povezani s preteklostjo, kar vam lahko pomaga k napredku v prihodnosti. Polni nakopičene energije, se boste po eni strani zapirali vase, po drugi strani pa boste želeli slišati kakšno nežno opazko. Ugodno za domača dela, kuhanje, pranje, nego otrok, kopanje v termalnih vodah, za pomoč in obiskovanje sorodnikov.

Dve dragocnosti sta najpomembnejši lepota in resnica; prvo najdemo v srcu, ki ljubi, druga pa v roki, ki deluje.

Kahlil Gibran

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Božidar Jakac, slovenski slikar, grafik
  • Guy Laroche, francoski modni oblikovalec
  • Srečko Katanec, slovenski nogometaš, nogometni trener
  • Miguel Induráin, španski kolesar
  • Robert Kranjec, slovenski smučarski skakalec

Na današnji dan Turška vojska izvede poizkus državnega udara. Deli kometa Shoemaker Levy 9 treščijo na Jupiter. Izstrelitev Apolla 11 proti Luni. Odprt je bil predor pod Mont Blancom. Organiziran prvi sokolski zlet v Ljubljani. Rodila se je Barbara Stanwyck, ameriška igralka in Ginger Rogers, ameriška filmska igralka, plesalka, pevka. Umrl je Josip Križan, slovenski matematik, fizik, filozof in Celia Cruz, kubanska pevka salse.

Kaj vam bo v današnjem dnevu največ pomenilo?

Danes vam bo največ pomenilo, da ste obdani z ljubeznijo, toplino in sočutjem.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj trmasta in samosvoja?

Najbolj trmasti in samosvoji boste ovni in biki.

Preberite več: HOROSKOP: ŽENSKE, KI ZNAJO IZKORISTITI SVOJ POTENCIAL in HOROSKOP: VAM POGOSTO ZMANJKA VOLJE?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zdaj ni čas, da bi nekaj pomembnega prepuščali naključju, vse skupaj bo odvisno predvsem od vaših odločitev in poglobitev vase, ki jo bo pričarala energija lune v znamenju raka.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Prihaja veliko priložnosti da uredite družinske odnose, zato glavo pokonci, ko se bo potrebno dogovarjati o pomembni zadevi. Nikar se ne ustavite tik pred ciljem, prav tako ne komplicirajte preveč.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Če boste v odnosih delovali v pozitivni smeri, boste kljub občutljivosti, ki jo prebuja energija lune v znamenju raka v domačem okolju ohranili optimizem in prebujali dobro voljo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ne nasedajte besedam nekoga, ki ni iskren in se želi samo okoristiti. Odločite se sami. V prijetni družbi si boste nabrali veliko moči za prihodnje odločitve na osebnem področju.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Obremenile vas bodo opazke prijateljev, zato se boste morali potruditi ohraniti zbranost. Zaradi vpliva lune v raku boste zelo sentimentalni in občutljivi na vseh področjih.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Notranjim napetostim, ki jih prebuja luna v znamenju raka bo na področju družinskih odnosov sledil dialog, ki ste ga v bistvu po tihem pričakovali. Samski, nekaj vas bo razžalostilo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Obetavno srečanje prebuja nekaj strasti in dobre motivacije. Dan se bo razvijal v ugodni smeri, med hišnimi obveznostmi si boste znali vzeti čas tudi za druženje, ki vam bo godilo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne razmetavajte preveč z energijo, saj jo boste v večernih urah, ko je pred vami pomembno soočenje resnično potrebovali. Naredite končno nekaj zase, v smeri osebnega napredka.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Poskrbeli boste, da bo počutje, ki ga bo krojila energija lune v raku obarvano z lepimi energijami. Delovali boste složno in hkrati spontano, kar bo simpatični osebi nasprotnega spola zelo všeč.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ker bodo zaradi energije raka v določenem odnosu nastopile nejasnosti, vas bo začelo vse skupaj pošteno skrbeti. Poskrbite zase tako kot si zaslužite in se ne zapletajte v težke pogovore.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nikar ne bodite obremenjeni z razmišljanjem, kako bi se v kočljivi situaciji rešili na čim lažji način. Soočiti se bo potrebno in izpostaviti tiste faktorje, ki so že dlje časa moteči.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Z energijo lune v raku se boste znali notranje umiriti in si pričarati lep dan. Dišalo vam bo branje zanimive literature in prebiranje člankov, kjer lahko najdete kakšno zanimivo smernico.

Vas zanima: NAJLEPŠE JE, ŽIVETI S ČISTIMI NAMENI ali LAŽJE KOT VAS JE ZMOTITI, KO NEKAJ POČNETE, SLABŠA JE MOČ VAŠE VOLJE