Dnevni horoskop za nedeljo 12. februarja 2023

blank
Dnevni horoskop za nedeljo 12. februarja 2023

Dnevni horoskop za danes, nedelja 12. februarja 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za nedeljo 12. februarja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Iz ušes vam bodo danes gledale čakajoče neopravljene obveznosti, vi pa se boste še naprej leno spogledovali z veliko količino zanimivih stvari.

Horoskop nasvet za današnji dan: Nekaj vam ni najbolj jasno ali vam preprosto ni všeč. Krivde za nesporazume pa v današnjem dnevu nikar ne pripisujete drugim. Soočite se z napako, ki ste jo očitno ponovili.

Horoskop
Luna je v znamenju Škorpijona

Luna je v znamenju Škorpijona

Škorpijon, osmo znamenje zodiaka označuje življenjski čas, ki predstavlja zrelost, skratka čas velikih sprememb in novega rojstva, pozne jeseni. Po temperamentu je flegmatično, sicer pa skrivnostno, tiho, osredotočeno, vztrajno, uporniško, strastno in plodno znamenje. Škorpijon prikazuje zmožnost ustvarjanja duše. Strupeno želo znamenja ni samo neizprosno orožje, temveč tudi orodje, ki omogoča sungirati realnost, da se lahko pomakne globlje v srce skrivnosti. Čas velikih sprememb, globine, smrti in zaglobljenih skrivnosti. Škorpijon ubija, da ne bi umrl, in umre, da bi se lahko ponovno pobral in zaživel, smrt starega in rojstvo novega človeka.

Predstavlja področje destrukcij in raznih napetosti, znamenje je predvsem strastno, odlikujeta ga močna volja in prodornost. Posreduje priložnost, da lahko transformira energijo.

Ko je Luna v znamenju Škorpijona, postanemo v medsebojnih odnosih bolj nezaupljivi. Vzkipljivi in maščevalni, saj svoje strasti težje obvladujemo, kar lahko privede do manjših duševnih kriz. Vaša erotična moč bo v dneh z luno v škorpijonu potreba, da bi prodrli v bistvo stvari, sprejemali boste samo svoje lastne zakonitosti in težko se boste soočali z avtoriteto. Prihaja močna volja ter veliko bolj razčiščen odnos do življenja. Notranje boste nemirni, izrazito individualno usmerjeni in napadi tesnobnosti v teh dneh niso izključeni.

Kaj pravi horoskop za nedelja 12. februarja 2023?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Zoran Mušič, slovenski slikar, grafik
  • Princesa Astrid Norveška
  • Ana Pavlovna Pavlova, ruska plesalka
  • Aiken Veronika Prosenc, slovenska režiserka
  • Jennifer Stone, ameriška filmska igralka

Na današnji dan v veljavo stopi Prespanski sporazum, s katerim se država Makedonija uradno preimenuje v Severno Makedonijo in razreši dolgoletni spor o imenu z Grčijo. Christian Dior v Parizu prvič predstavi kolekcijo oblačil v slogu new look. Rodil se je Louis Renault, francoski industrialec. Rodil se je tudi Charles Darwin in predsednik ZDA Abraham Lincoln. Umrl je Kurt Lewin, nemški psiholog in Alma Sodnik, slovenska filozofinja. Prav tako je umrl slovenski pesnik Ivan Rob.

Ljudje smo večinoma toliko srečni, kolikor hočemo biti.

Abraham Lincoln
Kakšno bo počutje v današnjem dnevu?

Dnevni horoskop napoveduje, da energija prinaša borbenost, intenzivne reakcije in strast.

Katera znamenja zodiaka se boste danes težko znebila strahov in slutenj?

V današnjem dnevu se boste težko znebili strahov in slutenj rojeni v vodnih znamenjih. 

Preberite tudi: KAKO OSVOJITI IN OČARATI MOŠKEGA VODNARJA? ali Mesečni horoskop FEBRUAR 2023

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Previdnost bo potrebna predvsem na ljubezenskem področju, kjer boste neodločni. Nekaj boste naredili na podlagi trenutnega občutka in verjetno vam bo potem nekoliko žal.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ob družinskih dogovorih na vsak način poskrbite, da bo vaš trud opažen in seveda pohvaljen. Nihče nima nič proti vam, čeprav vsako besedo ali pogled razumete po svoje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Poskrbite, da bo vsaj v družini konec težav, čeprav ste še v skrbeh zaradi določene zadeve. Luna v škorpijonu napoveduje prijetne ter strastne trenutke na področju ljubezni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pred vami je dan z luno v škorpijonu, v katerem boste iznajdljivi glede vsega, česar se boste lotili. Vodil vas bo občutek, da ste tudi v ljubezni na pragu bolj intenzivnega obdobja.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Trenutno ste se na pragu novosti, ki prodirajo in so povezane z ljubezenskim življenjem. Razmišljali boste o osebi, ki se že nekaj časa giba v vaši bližini, pa ji nekako niste sposobni pristopiti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V zvezi s kočljivimi družinskimi zadevami se bo dvignilo precej prahu. Posebno če je vmešan nekdo, s katerim nikakor že dlje časa ne moreta vzpostaviti iskrene komunikacije.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nekomu še ne zaupate, saj se je pred kratkim prebudil občutek, da je ozadje popolnoma drugačno. Zadevo boste morali zavrniti, ne obremenjujte se, saj gre za začasne ovire.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Z luno v vašem znamenju boste v mislih razmišljali o nekoliko nenavadnem ljubezenskem podvigu. Zbirajte pogum, kljub temu pa ostanite povezani z nekom, ki vas pomirja.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Spodbudne energije boste z veseljem izkoristili na osebnem področju. Pozitivna naravnanost vas bo vodila v pomembne finančne odločitve, o katerih boste danes le razmišljali.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Lotili ste se zadeve, ki ji še niste najbolj kos. Da bi se izognili nepotrebnemu tveganju, poiščite pomoč pri nekomu, ki vam bo pomagal razrešiti tisto, kar vam ni čisto jasno.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Prijeten čas velikih podvigov, ki vam bo dovolil tudi nekaj ležernosti. Prihajajo globoki ljubezenski pogovori, ki pa vas žal ne bodo premaknili v smer, ki si jo želi nasprotna stran.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pričakujte srečo v ljubezni in izredno zadovoljni boste, predvsem zaradi svojega vpliva na druge, ki bo najbolj prišel do izraza v zoprni družinski situaciji. Marsikdo vam bo hvaležen.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC FEBRUAR 2023 ali ČE MENITE, DA OBSTAJA USODA IMATE PRAV