Dnevni horoskop za nedeljo 11. junija 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 11. junija 2023

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 11. junija 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za nedeljo 11. junija 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Prisluhniti morate notranjemu glasu svojega srca. Danes se boste ukvarjali sami s seboj in svojo notranjostjo, kar vas bo nekoliko utrudilo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Radodarnost bo lastna nagrada, še posebej, če je niste iskali in bo prišla ravno ob pravem času.

Horoskop
Luna preide v znamenje Ovna

Danes ob 15:20 uri Luna preide v znamenje Ovna

Oven, ki je prvi znak zodiaka v solarnem krogu in je tudi znak pomladnega enakonočja, je temperamentno kolerično znamenje. Čas, ko je luna v ovnu prinaša telesno moč in energijo, pionirskega duha, pogum, iskrenost, neposrednost, živahnost in bojevitost, zato postane tempo življenja v teh dneh hitrejši in bolj dinamičen.

Postanemo nekoliko pogumnejši in drznejši, lahko tudi nestrpni in prenagljeni. V tem času se odraža s primarno energijo, oziroma predstavlja začetni impulz v znamenju ovna.

Združuje prodornost in velikodušnost, obarvano s trmo, ki ga večkrat pripelje v kaotično situacijo in mu onemogoča videti pravo sliko, saj je oven odličen pogajalec, a nekoliko slabši trgovec. V tem času se boste veliko lažje strokovno uveljavili, tudi zaradi ugodnih okoliščin lune v ovnu. Prihaja zavest, ki se sama sebe zaveda skozi akcijo.

NAJBOLJŠI PRIPOMOČEK, DA DOBRO ZAČNEŠ DAN, JE TALE: KO SE ZBUDIŠ, POMISLI, ALI NE BI MOGEL TA DAN ENEMU ČLOVEKU PRIPRAVITI VESELJA.

Friedrich Nietzsche

KAKO POSTANEMO ŠE BOLJŠI STARŠI?

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Zoran Didek, slovenski slikar
  • sir Jackie Stewart, škotski avtomobilski dirkač
  • Jean Alesi, francoski avtomobilski dirkač
  • Emiliano Moretti, italijanski nogometaš
  • Sašo Avsenik, slovenski harmonikar

Na današnji dan se vesoljsko plovilo Cassini-Huygens približa Saturnovi luni Febi. Nova Zelandija si priključi Cookove otoke. Monica Seles je postala najmlajša zmagovalka Odprtega prvenstva Francije. Papež Leon XIII. posveti celotno človeštvo Jezusovemu Srcu. Rodil se je Fran Tratnik, slovenski slikar in Richard Strauss, nemški skladatelj. Rodil se je tudi Jacques Cousteau, francoski raziskovalec. Umrl je John Wayne, ameriški filmski igralec in Jože Privšek, slovenski skladatelj. Umrl je tudi Oton Župančič, slovenski pesnik.

Čemu bi se bilo smotrno danes izogniti?

Dnevni horoskop napoveduje, da se je dobro izogniti vsem konfliktnim situacijam.

Katera znamenja zodiaka boste imela čudovit dan?

Najboljši dan boste imeli rojeni v znamenju ovna, raka in strelca.

Preberite tudi: SONČENJE: HREPENITE PO PORJAVELOSTI? ali ZNATE V ŽIVLJENJU POISKATI RAVNOTEŽJE?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pomembno bo, da se čim prej otresete tistih posameznikov, ki samo prežijo, kako bi se okoristili na tuj račun. V ljubezni vse poteka zelo počasi, kar vas lahko spravi v slabo voljo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nič vam ne boš šlo, kakor ste načrtovali. Vseeno nikar ne odnehajte, saj vam bo kmalu vse skupaj steklo spontano in zopet se boste v starih tirnicah, seveda zadovoljni in polni energije.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekaj si tako možno želite, da bi storili tudi stvari, ki si jih sicer nebi upali. Premisliti pa boste morali, ali je to res dobro za vas. Pomembno je, da si spočijete misli, saj so preobremenjene.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Čutili boste, da je v vas moč in to vas bo vznemirjalo. Kljub ugodnim okoliščinam boste znali za sabo pravočasno zapreti vrata, kar je odlika ljudi, ki imajo občutek za pravi čas in prostor.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čeprav imate kopico idej, je večina med njimi bolj ali manj neuresničljivih. Še vedno iščete tisto, kar si že dolgo želite. Morda ste že našli, vendar preprosto niste videli, ker je realnost drugačna.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pozitivna pričakovanja bodo privabila zanimive ljudi. V prijateljskem krogu se bo zgodilo nekaj, pri čemer bi morali ostati nepristranski. Še bo dovolj časa, da se stvari dodatno izboljšajo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes vam bo zelo pomembno, da boste veliko časa s svojo družino. Če boste sklepali dogovor, si vzemite dovolj časa, kajti, če boste sprejeli vsiljene rešitve, se boste potem težko uprli omejitvam.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V samoti, ki vam bo še bolj prijala kot družba, boste napolnili notranje baterije. Mogoče boste imeli na izbiro dve možnosti, vi pa se boste raje odločili za tretjo, po svojem občutku.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Glede situacije, ki se odvija na področju čustev boste morali premisliti in se sprijazniti z resničnostjo. Vse bolj boste nestrpni, ker se vam bo zdelo, da se nič ne dogaja dovolj hitro.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Besede bodo prijaznejše in z njimi lahko popravite marsikatero nejasnost iz preteklosti. Spremembe, ki bodo prišle, bodo najbolj pomembne za vaše notranje ravnovesje.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Do prijatelja, s katerim ste do sedaj dobro sodelovali, boste postali nekoliko nezaupljivi. Zavedajte se, da so prijatelji pomembni, zato z njimi ravnajte bolj spoštljivo in ljubeznivo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Z olajšanjem se boste poslovili od oklepa preteklosti. Na ljubezenskem področju se stanje počasi umirja, tudi zato, ker se izogibate prepirom. Prihaja priložnost, ki vam bo pisana na kožo.

Vas zanima: IMATE VOLJO DO ŽIVLJENJA? ali HOROSKOP: ZNAMENJA KI NE PODLEGAJO NEGATIVNEMU VPLIVU DRUGIH