Dnevni horoskop za nedeljo 10. decembra 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 10. decembra 2023

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 10. decembra 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za nedeljo 10. decembra 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, dan človekovih pravic. Težko se boste prepuščali naključnim vplivom. Dvomi, ki se bodo pojavljali vas lahko usmerijo k temu, da boste vse in vsakogar želeli imeti pod nadzorom.

Horoskop nasvet za današnji dan: Skušajte se, da se izognete težki energiji umsko in telesno čim bolj zaposliti. V pogovorih ne jemljite vsega tako zelo resno.

Horoskop
Luna je v znamenju Škorpijona

Zaradi povečane potrebe po spreminjanju, lahko zasledite uničevalno vedenje. Vaša sodba bo ostrejša, obarvana z močno intuicijo in prirojeno bistroumnostjo. Danes boste hkrati močni in zadržani, vendar okretni v besedah in dejanjih, v kolikor vas bo kdo izzval. Čas je zelo neugoden za nova poznanstva, saj vas bo spremljalo nezaupanje, lahko pa se v teh dneh lotite reševanje starih vzorcev, pri čemer boste uspešni.

Prihaja ljubezenski spev na bojišču ali bojni krik na polju ljubezni, zato pričakujte na tem področju nepričakovano. Zaradi poudarjene čutnosti bo erotični element v razmerjih bolj intenzivno izražen.

Pojavijo se lahko razne ljubosumne obsodbe in navali strasti. Nagibali se boste k nezaupanju, hkrati pa boste želeli gospodovati. V tem obdobju se nabiranje dejanj, ki niso bila plačana vrnejo nazaj k posamezniku. Ugodno za prodajo, raziskovalno delo in finančne transakcije, izredno neugodno za nakupe, pa tudi za javne nastope in družabno življenje.

  • Nikolaj Pirnat, slovenski slikar
  • Ivan Štalec, slovenski matematik
  • Sarah Chang, korejsko-ameriška violinistka
  • Xavier Samuel, avstralski igralec
  • Raven Symoné, ameriška igralka, pevka

Na današnji dan 119 držav podpiše konvencijo OZN o pomorskem mednarodnem pravu. Norman Borlaug, ameriški agronomist in humanitarni delavec, je za prispevek v boju proti svetovni lakoti prejel Nobelovo nagrado za mir. Martin Luther King prejme Nobelovo nagrado za mir. Sprejeta splošna deklaracija o človekovih pravicah. V Sloveniji se prične organizirano posredovanje dela. Robert William Thompson patentira z zrakom polnjene pnevmatike. Rodil se je Olivier Messiaen, francoski skladatelj in Otto Neurath, avstrijski filozof, sociolog in ekonomist. Umrl je Franjo Tuđman, hrvaški predsednik in Jernej Šugman, slovenski igralec.

Tema ne more pregnati teme, to lahko stori samo svetloba. Sovraštvo ne more pregnati sovraštva, to lahko stori samo ljubezen.

Martin Luther King
Katera znamenja zodiaka boste polna zagona in dobre energije?

Polni zagona in dober energije boste rojeni v zračnih znamenjih.

Katera znamenja zodiaka se bodo danes težko sprostila?

V današnjem dnevu se boste težje sprostili rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: STE SPOSOBNI BITI TUKAJ IN ZDAJ? ali NAREDITE KONEC NERGANJU IN PRITOŽEVANJU

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ne sprejmite nečesa, kar ni na vaše seznamu ustreznega. Ostanite raje budni in na preži, posebno s tistimi, ki so prepričani da bolj kot vi sami vedo, kaj želite in kaj potrebujete.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Smisel boste našli v sprostitvi in umiritvi. Dovolite si prisluhniti tišini, živeti nekoliko bolj počasi in prebujati srčne želje, kar vam lahko koristi, da se kmalu odločite, kateri korak je najbolj ustrezen.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Izognite se prevar in skupka razočaranj, ki ga prebuja energija lune v škorpijonu. Bodite bolj previdni. Globoka energija vam bo dopuščala, da delujete v skladu s svojim ritmom.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Z luno v škorpijonu se boste počutili dobro, saj vam bo dovoljeno delovati skozi globoke občutke. Na praktičen način boste sposobni izkoriščali intuitivno in ustvarjalno energijo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekaj zmede v družinskem krogu vas lahko popelje v odmik in drugačen pogled. Dovolj časa bo tudi za ljubezen. Prisluhnite sebi, največje bogastvo bodo iskreni in sočutni odnosi.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Poudarek bo na odnosu z domačimi. Naredili boste korak, se osvobodili nečesa iz preteklosti in sledili svojim osebnim ciljem. Naklonjena vam bo oseba, ki vam bo podarila razposajeno energijo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Veliko zmede in nejasnosti prihaja zaradi lune v škorpijonu, pogost bo tudi občutek ne sprejemanja. Poskusite začutiti mir, in ga spontano prenesti tudi na ostale družinske člane.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Loteva se vas precej obremenjujoč občutek, morda celo ljubosumje, ki ga bo potrebno nadzorovati in izničiti. Karkoli boste počeli, poiščite zlato sredino in pazite, da se ne bi preveč razburili.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Dan bo prekratek za vse vaše načrte v domačem krogu, zato boste malce nervozni. Nekdo računa na vašo pomoč, zato se odzovite. V ljubezenskih odnosih se bo vse odvijalo hitro.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pomembno bo, da prisluhnete, pozabite nekoliko nase in posvetite vso pozornost osebi, ki ji je težko. Sočutje in prijaznost vas vodi do povečane notranje moči in trdnosti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Energija, ki jo boste čutili, vas usmerja v pozitivno smer, ter želi od vas, da se igrivo veselite in izkažete svojo naklonjenost. Samozavesten pristop bo nosil s sabo tudi kanček ponosa.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pot, ki si jo boste izbrali bo sprva težka in dolga, toda na koncu boste ugotovili, da imate več priložnosti. Zaupanje vase bo bistven ključ do umirjenosti in notranjega zadovoljstva.

Vas zanima: ALI JE LJUBITI IN BITI LJUBLJEN POTREBA? ali KATERIM LJUBEZENSKIM PAROM BO LETO 2024 NAJBOLJ NAKLONJENO?