Dnevni horoskop za nedeljo 1. maja 2022

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 1. maja 2022

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 1. maja 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 1. maja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, Praznik dela. Premislite in spremenite smer svoje poti. V tem primeru se boste z vsem, kar se bo dogajalo, spoprijemali lažje kot v preteklih dneh.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ne bo vam najbolj jasno, zakaj se vam določene stvari pojavljajo in ponavljajo. Niti se ne trudite preveč, da bi vse skupaj razumeli, ampak se enostavno prepustite nežnim vibracijam.

1. maj 2022
Praznik dela, živel 1. maj

Luna je v znamenju Bika

Ko se luna nahaja v zodiakalnem znamenju bika bodo na preizkušnji vsi vaši čuti še zlasti dobrih okusov – hrane, prijetnih vonjav in pomirjajočih zvokov, katere prejemate preko bikove simbolike lastnosti, od tu tudi izredni prvinski čut za estetiko. Objekti njegovih zaznav in stopnja fizičnega kontakta z drugimi bo v teh dneh določila senzualnost in željo po dotikih.

Umetnost in narava vas bosta v teh dneh napolnili s svetlobo.

Če ste v fazi hujšanja, bodite v teh dneh strogi sami do sebe, saj vam bo na vsakem koraku dišala odlična hrana. Zaradi vestnosti in potrpežljivosti se boste v umirjenem okolju z lahkoto zbrali in opravili tudi z zoprnimi opravili. Vse kar je znano in povezano s financami, bo dobilo v teh dneh še dodaten pomen. Povečana bo vaša precizna zaznava in želja po delovanju v naravi. Z veseljem boste obiskali kozmetičarko, masažo, ter se sprehodili skozi gozd. Ugodno za vrtnarjenje, pobiranje pridelka, gojenje cvetic, kulinariko, urejanje bazičnih zadev, izlete na podeželje in za nego telesa.

Delo vliva olje v svetilko življenja, mišljenje vžiga njen plamen.

John Bellers

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Danilo Popivoda, slovenski nogometaš
  • Andrej Šifrer, slovenski glasbenik
  • Terezija Cvetka
  • Zaz, francoska pevka
  • Mišo Brečko, slovenski nogometaš

Na današnji dan Slovenija, Madžarska, Češka, Slovaška, Poljska, Litva, Latvija, Estonija, Malta in Ciper postanejo članice Evropske unije. Na Manhattnu v New Yorku so odprli Empire State Building. Rodil se je Ferry Souvan, slovenski besedilopisec in Joseph Addison, angleški pesnik. Umrl je Lojze Kovačič, slovenski pisatelj in Irena Barber, slovenska pisateljica, novinarka.

Kakšen dan lahko pričakujete?

Dnevni horoskop napoveduje da bo dan prijeten, obarvan z naprednimi mislimi.

Katera znamenja zodiaka se boste z veseljem predala lenarjenju?

Lenarjenju se boste z veseljem predali rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: SKUŠAJTE DELOVATI V RAVNOVESJU IN OBČUTILI BOSTE NAPREDEK

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Trma in bojevitost se povečujeta, ravno zato posvetite več časa športu, ne iščite izgovorov. V ljubezni ste lahko bolj sproščeni, če boste podarili prednost odkritemu pogovoru.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Brez slabe vesti si privoščite nekaj več igrivosti in preložite obveznosti, ki vam niso najbolj pisane na kožo. Dobra energija bo povezana tudi z informacijo, ki jo boste slučajno zasledili.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Prijetno presenečeni boste nad vso pozornostjo, ki vam jo bo nudila ljubljena oseba. Ne razvadite se preveč, saj se lahko že prav kmalu zopet poigra z vami in se zavihti v svoj svet.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zvesti boste lastnemu prepričanju, kar se bo izkazalo za najboljšo odločitev. Vaša želja po ustvarjalnosti pa bo malce trpela, saj vas bodo bolj zanimala oprijemljiva dejstva.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Komaj čakate, da se začne nov teden, saj slutite, da končno prihaja vaš čas, v katerem lahko na poslovnem področju ustvarite še boljše rezultate. Naj bo večer tempelj sprostitve.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Čeprav je nedelja, se bodo v mislih prepletale razne poslovne uganke, ki jih boste želeli rešiti z logičnim pristopom. Prihajajo tudi ljubezenske novosti in predlog, ki vas ne bo pustil ravnodušne.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zaradi energije lune v biku boste raje sami kot v slabi družbi. Vznemirjali vas bodo tisti, ki nenehno govorijo, ne da bi končali tisto, kar dejansko načrtujejo. Tudi tihi in zadržani vam ne bodo všeč.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Tokrat boste k pomembni zadevi povezani z domom pristopili drugače, vsekakor bolj izvirno, kar vam prinaša čudovit zaključek in aplavz s strani drugih družinskih članov.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Energija lune v biku bo na ljubezenskem področju, kjer že nekaj časa hrepenite po spremembi in napredku zarisala nevidne meje. Če želite osebnostno napredovati, bodite bolj globoki.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Razveselili se boste z dobro novico na ljubezenskem obzorju. Pri nečem kar je povezano z mlajšimi boste uspešni kot že dolgo ne. Tudi področje zdravja bo brez posebnih težav.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Užaljeni boste, zato boste delovali z drugačnimi prijemi. Več sproščenosti prihaja, ko se boste popolnoma prepustiti. Zavedati se boste začeli, da čas prehitro teče in da lahko nekaj zamudite.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Mikalo vas bo, da se poigrate s srečo, da se soočite z družinskimi člani ter da sklenete, kako nadaljevati v prihodnjem obdobju. Na pomoč vam bo priskočila tudi opazka nekoga od znancev.

Vas zanima: KO ČUSTVA NA DELOVNEM MESTU PREMAGAJO RAZUM