Dnevni horoskop za četrtek 8. decembra 2022

Polna luna
Dnevni horoskop za četrtek 8. decembra 2022

Dnevni horoskop za danes, četrtek 8. decembra 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 8. decembra 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Polna Luna ter konjunkcija med Luno in Marsom prinašata občutljive energije, nakopičene misli in tesen stik s čustvenim doživljanjem.

Horoskop nasvet za današnji dan: Pripravite se na več kritike in ne sprejemanje predlogov, saj boste imeli občutek, da sami najbolje veste, kar je tisto, kar vas osrečuje.

horoskop
Luna je v znamenju Dvojčka

Luna je v znamenju Dvojčka

Danes prihajajo odlične zamisli za delovanje, vendar vam bo primanjkovalo vztrajnosti. Vse boste želeli narediti hkrati. Zaradi nestrpnosti in nemirna, ter zaradi hitrega odzivanja in razdrobljenosti idej in usmeritev, vam lahko zmanjka časa za vse, kar ste si zadali. Ta čas je obarvan z mladostnim preobiljem in navdušenjem. Bolj kot na določen cilj, boste usmerjeni na samo gibanje navzgor. Ključ tega obdobja je prevzetost z več različnimi idejami o stvareh, kot pa o stvareh samih.

Prihaja razpršeno razmišljanje in pomanjkljiva motivacija pri doseganju večjih ciljev.

Prihajajo tudi zmedene situacije, dogodki vas bodo prehitevali, telefon bo zvonil več kot običajno, v nabiralniku se bo znašlo zanimivo pismo, vaše misli pa bo spremljali manjši opravki, ki ste se jim v preteklih dneh izogibali. Poudarjena bo površnost, komunikacija bo kratka, lahko pa se pojavi tudi komentiranje in razpravljanje, vendar globine tokrat ne boste dosegli. Zadržki odpadajo, povečalo se bo zanimanje za nove začetke. Misli bodo jasne in hitre. Ugodno za prodajo, posredništvo, izmenjavo informacij, pisanje, branje, obiske, kratke poti, izlete, pogovore, družabne igre, kulturne prireditve in vzgojo otrok.

Danes ob 05:08 uri nastopi Polna Luna

Polna luna vas usmerja, da se poglobite vase in se osredotočite na rešitve. Zapisujte si pomembne prebliske, saj vas lahko dolgoročno rešijo pred zagato. Soočali se boste s starimi vzorci. Polna luna bo umirila vaše nemirno srce, vendar ga bo po drugi strani tudi obremenila, zato se raje posvetite telesu in negi. Všeč vam bodo umirjene kavarne, kjer boste lahko klepetali s prijatelji in umirjena glasba, ob kateri lahko meditirate in le tako premostite napetosti, ki jih prinaša.

Poglabljali se boste v dvome in strahove, težko se boste zaščitili pred zunanjimi vplivi.

V zraku bo prisotna erotična energija, zato boste bolj razpoloženi za seks in ljubljenje. Če boste lase strigli ob tej lunini meni, bodo krepki in gosti, tudi rasti bodo hitreje. Polna luna je že od nekdaj tradicionalno veljala za čarobni čas in dodajala moč za dosego ciljev. Simbolizira ekstremne situacije na vseh področjih, tudi na področju čustev. V tem času se lahko v odnosu pojavijo večji vzponi in padci, zato se bodo izmenjevala strastna in konfliktna obdobja. Vaša čustva bodo nenadzorovana, priporočljivo se jim je spontano prepustiti.

Rojeni v znamenju Strelca in dogodki na današnji dan:

  • Stevo Žigon, slovensko-srbski gledališki igralec, režiser
  • Jim Morrison, ameriški rockovski pevec, pesnik
  • Kim Basinger, ameriška filmska igralka
  • Blaž Švab, slovenski pevec
  • Susanne Riesch, nemška alpska smučarka

Na današnji dan je v Sloveniji potekal referendum o spremembi volilnega sistema, sprejet večinski volilni sistem. Voditelji Rusije, Ukrajine in Belorusije podpišejo sporazum o nameri ustanovitve Skupnosti neodvisnih držav. Ronald Reagan in Mihail Gorbačov podpišeta sporazum o odstranitvi raket z jedrskimi konicami srednjega dosega. Grčija postane republika. Izid Kovičeve knjige Maček Muri. V studiu 14 na Radio Ljubljana z orkestrom posnamejo Silvestrski poljub. Rodil se je Bogo Flander, slovenski pesnik, pisatelj in Diego Rivera, mehiški slikar. Umrl je John Lennon, angleški glasbenik in Ignac Koprivec, slovenski pisatelj.

Težkih problemov, s katerimi se ukvarjamo, ne moremo rešiti, če ostanemo na isti miselni ravni, kot takrat, ko smo jih ustvarili.

Albert Einstein
Kakšno počutje prinaša vpliv Polne lune?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo Polna luna razburkala čustva in vas povabila v soočenja.

Katera znamenja zodiaka se boste težko iztrgala iz obremenilne energije lune?

V današnjem dnevu se boste težko iztrgali iz obremenilnih energij rojeni v vodnih znamenjih. 

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC DECEMBER 2022 ali SIMBOLIKA TAROTA V LETU 2023

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

S težavo se boste zaradi vpliva Polne lune posvetili bolj zahtevnim delovnim obveznostim, saj boste na vsakem koraku zaznavali, da nekaj ni tako kot bi moralo biti v resnici.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na kariernem področju boste vključeni v pomembnejšo vlogo, pri kateri se boste morali znajti sami. Zaupajte intuiciji in se ne podrejajte mnenju drugih, ki vas lahko le zavede.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Z energijo Polne lune boste tavali v oblakih ali na več mestih hkrati. Zelo boste neprevidni, zato poskrbite, da se ne bo nekaj, kar je za vas pomembno še bolj zakompliciralo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na področju čustev boste opozorjeni, da spet zavlačujete. Morda bo vzrok novo prepričanje ali pa boste preprosto pripravljeni sprejeti več izzivov na področju dela in denarja.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Napredek bo kljub vplivu Polne lune opazen tako v boljših medosebnih odnosih, kot tudi v čustvenem ravnotežju in družbenemu položaju. Izognite se le težav, povezanih s stresom.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ne počivajte na starih idejah, ostanite v zagonu in se lotite novih izzivov. Odprle se vam bodo nove poslovne priložnosti, ki bodo vezane na tujino ali izobraževanje. Razveselili se boste!
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zatekali se boste v temna razmišljanja, na vas bo močno vplivala Polna luna, ki ne bo najbolj ugodna. Enostavno si želite nekaj več, le v ljubezni bo vse bolj harmonično in polno navdiha.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Bolj drzni boste, lažje se boste spopadali s svojimi strahovi in si omislili nekaj izzivov, pri katerih pa boste potrebovali dober načrt ter veliko časa, da vse skupaj popeljete v realnost.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zaradi vpliva Polne lune boste pozorni tudi na najmanjše strahove ali želje. Pomembno je, da bližnjim popolnoma zaupate in poveste kaj vam trenutno leži na duši in vas obremenjuje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Odgovorno in vztrajno boste stopali naprej po svoji poti, za vpliv Polne lune se ne boste zmenili, saj bodo okoliščine ugodne in naklonjene, še posebej v finančnem smislu.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Čeprav boste zaradi Polne lune neodločno pogledovali proti prihodnosti, se bo to kmalu spremenilo. Vztrajno in brez pomislekov se boste lotili sprememb na osebnem področju.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ves čas boste namesto da bi delovali tukaj in sedaj razmišljali o preteklosti. Čas je, da greste naprej in si dovolite nekaj novega, kakšno spremembo ali vsaj drugačne odziv.

Vas zanima: VAŠA DRUŽBA VPLIVA NA VAŠE RAZMIŠLJANJE IN DEJANJA