Dnevni horoskop za četrtek 7. septembra 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 7. septembra 2023

Dnevni horoskop za danes, četrtek 7. septembra 2023

Predviden čas branja: 0 minut

Dnevni horoskop za četrtek 7. septembra 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Bolj boste radovedni glede vsega novega in zelo spontani. Nepričakovane priložnosti vas lahko, če boste osredotočeni naučijo veliko stvari.

Horoskop nasvet za današnji dan: Nasvet, da poskrbite za razstrupljanje vašega organizma bo vsekakor vreden upoštevanja.

Horoskop
Luna je v znamenju Dvojčka

Luna je v znamenju Dvojčka

Prihajajo odlične zamisli za delovanje, vendar vam bo primanjkovalo vztrajnosti. Vse boste želeli narediti hkrati. Zaradi nestrpnosti in nemirna, ter zaradi hitrega odzivanja in razdrobljenosti idej in usmeritev, vam lahko zmanjka časa za vse, kar ste si zadali. Ta čas je obarvan z mladostnim preobiljem in navdušenjem. Bolj kot na določen cilj, boste usmerjeni na samo gibanje navzgor. Ključ tega obdobja je prevzetost z več različnimi idejami o stvareh, kot pa o stvareh samih. Prihaja razpršeno razmišljanje in pomanjkljiva motivacija pri doseganju večjih ciljev.

Danes prihajajo zmedene situacije, dogodki vas bodo prehitevali, telefon bo zvonil več kot običajno, v nabiralniku se bo znašlo zanimivo pismo, vaše misli pa bo spremljali manjši opravki, ki ste se jim v preteklih dneh izogibali.

Poudarjena bo površnost, komunikacija bo kratka, lahko pa se pojavi tudi komentiranje in razpravljanje, vendar globine tokrat ne boste dosegli. Zadržki odpadajo, povečalo se bo zanimanje za nove začetke. Misli bodo jasne in hitre. Ugodno za prodajo, posredništvo, izmenjavo informacij, pisanje, branje, obiske, kratke poti, izlete, pogovore, družabne igre, kulturne prireditve in vzgojo otrok.

Danes ob 00:21 uri nastopi Lunin Zadnji krajec

Zadnji krajec, vas bo usmeril v revizijo, razmišljanje o preteklih napakah, in željo, kako si ustvariti boljše življenje. Popeljal vas bo v čiščenje telesa in duše, predvsem pa je primeren za začetek diete, saj ima vnos hrane manjši učinek in zato zgleda, kot bi bila manj kalorična. Če želite shujšati, si privoščite zelenjavo, polnozrnate izdelke, beljakovine in ribe.

Telo bo v najboljši možni formi in pripravljeno na nove dosežke ter športne dejavnosti.

Z oblačili se danes ne boste obremenjevali, pomembno vam bo da bodo udobna. Tudi ličenju se danes izognite in dovolite koži, da malce zadiha.

SE ZAVEDATE, KAKŠNO OGROMNO MOČ IMA ZNANJE?

Danes praznuje Liza Marijina: Astro profil

Liza ima Sonce v znamenju device, zato je zelo dosledna, organizirana ter redoljubna. V ljubezni je zelo selektivna in analitična. Raje, kot da bi v partnerstvu sklepala kompromise, se odloči počakati na pravega, pa čeprav lahko to pomenil, da bo zaradi tega bolj osamljena. Pomaga vsakomur, da se le ne bi komu slučajno zamerila. Z lahkoto nadvlada vse težave s svojo neustavljivo močno voljo. Z iskrenostjo je energična, odločna, hrabra in polna samozaupanja. Najraje dela sama v tišini, ima močan smisel za detajle, resnost in metodičnost.

S svojo pazljivostjo in previdnostjo lahko vzdrži vedno do konca, tudi v delikatnih in težkih nalogah, ki jih zna izpeljati do cilja. Z bujno domišljijo je polna navdiha in zelo emocionalna. Vse kvalitete zna izkoristiti na profesionalni ravni. S svojim občutkom za estetiko ima rada umetnost in lepoto.Z Luno v strelcu se Liza rada podaja v neznane, globoke poti in avanture, kjer zna poiskati svoj smisel. Odlično se znajde v vseh situacijah, saj je polna entuziazma. Privlačijo jo dolga potovanja in raziskovanje neznanega in neodkritega.

Zgolj s srcem se lahko pravilno vidi, kar je esencialno, je očem nevidno.

Antoine de Saint-Exupery

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Miroslav Vilhar, slovenski pisatelj, skladatelj
  • Alenka Goljevšček-Kermauner, slovenska pisateljica
  • Chrissie Hynde, ameriška pevka
  • Mira Furlan, ameriško-hrvaška igralka
  • Peter Šavli, slovenski skladatelj

Na današnji dan se pod okriljem EU v Haagu prične mirovna konferenca o Jugoslaviji. Jimmy Carter in Omar Torrijos podpišeta sporazum o Panamskem prekopu. Z zakonom o zemljiški odvezi odpravljeno tlačanstvo v Avstrijskem cesarstvu. Brazilija razglasi neodvisnost. Sveto rimsko cesarstvo in Francija podpišeta badenski mir, ki konča špansko nasledstveno vojno. Rodil se je Buddy Holly, ameriški glasbenik in Baudouin I., belgijski kralj. Umrla je Ivana Angleška, škotska kraljica in Sully Prudhomme, francoski pesnik.

Tvoja naloga ni iskati ljubezen, ampak poiskati vrata, skozi katera ljubezen lahko vstopi.

Eckart Tolle
Česa si boste v današnjem dnevu najbolj želeli?

Dnevni horoskop napoveduje, da si boste želeli veselja, ljubezni in občudovanja.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj velikodušna in polna velikih idej?

Najbolj velikodušni in polni velikih idej boste rojeni v ognjenih znamenjih. 

Preberite tudi: STE SPOSOBNI ODPUSTITI? ali LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC SEPTEMBER 2023

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zdi se vam, da se vrtite v začaranem krogu, iz katerega sami ne boste našli izhoda. Ne motite se, zato poiščite kakšno smernico in zaupajte energiji Zadnjega krajca, ki bo zelo učinkovita.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Kdo je pravi prijatelj, se pokaže v težkih situacijah. To bo lekcija, ki vas bo danes ujela, zato bodite odprti za občutke, ki se bodo vrstili eden za drugim. Izognite pa se opravljanju.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Hitre odločitve vas lahko popeljejo na napačno pot, še posebej zaradi vpliva lune v vašem znamenju, ki prebuja površen pristop. Lotite se vsega bolj intenzivno in bolj premišljeno.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V ljubezni boste igrali na vse ali nič, čeprav bo vse potekalo nekoliko neobičajno, posebno v stikih z neodločnimi posamezniki, ki vam bodo v enem trenutku zaupali, v drugem pa vas bodo izzivali.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Dan ne bo primeren za uvajanje večjih poslovnih sprememb, zato jih raje odložite na prihodnje dni. Tik pred ciljem boste zaradi površinske energije lune v dvojčkih nekoliko oklevali.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Čeprav se vam na področju kariere in izobraževanja ni treba bati konkurence, bo razpoloženje izredno spremenljivo. Ne morete se odločiti, nekako vam nekaj ne diši preveč.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Spraševali se boste, če je potrebno morda določene zadeve, ki se že dolgo vlečejo nekoliko pospešiti. Pravih odgovorov morda še ne bo na spregled, kar vas niti ne bo zmotilo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Morda bi lahko v nekaterih stvareh uživali, a jih preprosto ne boste opazili, saj se vam bo zdelo da ste zaradi energije, ki jo bo prebujala luna v dvojčkih ves čas v časovni stiski.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Presenečeni boste nad nekom, koliko domišljije in ustvarjalnosti se skriva za njegovim umirjenim vedenjem. Z nekom bosta uživala v harmoniji, kar vas vodi tudi v poglobitve.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Bojevito se boste zavzemali za dosego svojega cilja. Skušajte vse kar je kompleksno in pomembno zastaviti premišljeno ter logično, predvsem pa ne komplicirajte po nepotrebnem.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Preveč ste se v zadnjih dneh sprostili in razvadili. Ker boste pod vplivom drugih in njihovih zahtev, boste nervozni ter obremenjeni z vsako pripombo, ki jo boste slišali od bližnjih.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pomoč drugim vas trenutno ne navdušuje, saj že imate preveč opravka z lastnimi spremembami počutja, tudi v odnosih, ki v zadnjem času niso takšni, kot si jih želite.

Vas zanima: KATERE ŽENSKE ZODIAKA BO MARS V TEHTNICI NAJBOLJ RAZVESELIL? ali Mesečni horoskop SEPTEMBER 2023