LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC SEPTEMBER 2023

Ljubezenski horoskop za mesec SEPTEMBER za vsa astrološka znamenja
Ljubezenski horoskop za mesec SEPTEMBER za vsa astrološka znamenja

Ljubezenski horoskop za mesec SEPTEMBER za vsa astrološka znamenja

Predviden čas branja 9 minut

Venera vas spodbuja, da sledite vsemu kar je pestro ter ekstrovertirano. Delovali boste v upanju da bi z ljubljeno osebo vzpostavili bolj smiselno povezavo ter da bi doživeli strastne trenutke v spalnici. Vpliv vam prinaša spodbudo, ki jo potrebujete, da uživate in se razbohotite v svoji drznosti. Vsi bodo opazili, da izžarevate toplino in delujete samozavestno. Pričakujte, da bodo ljubezenska razmerja vroča, vznemirljiva in zelo strastna. Tudi če ste že dlje časa v razmerju, boste zopet čutili tisto magnetno privlačnost, ki ste jo zaznavali v fazi zaljubljenosti. Če ste pred nekom skrivali svoja čustva, je sedaj čas da se soočite na direkten način. Ničesar nimate za izgubiti, zato čim prej pošljite sporočilo.

Osredotočali se boste na srce, na sposobnost ljubiti ter zaščititi sebe ter druge.

Na prvo mesto boste postavili igro, veselje in entuziazem, uživali boste v tem, kar imate, pomembno vam bo, da se dobro počutite v svoji koži. Vpliv bo povečal vašo potrebo po svobodi in eksperimentiranju, ter vam pomagal, da se osvobodite omejitev in vrednot preteklosti. Spodbujeni bosta tudi ustvarjalnost in inovativnost, zato lahko pride do nepredvidljivih premikov ali nenadnih želja, da nekaj spremenite ali v ljubezenskem življenju, službi, financah ali umetniških projektih. V tem času so možna nepričakovana srečanja z nenavadnimi in ekscentričnimi ljudmi.

OVEN

Sproščeno se boste v prvih dneh septembra kljub retrogradni Veneri podali v nov začetek na ljubezenskem področju. Z lahkoto boste sledili svojemu navdihu in smernicam osebe, ki se vam je vtisnila globoko v srce. Usmerjeni boste tudi v intimno nadgradnjo, z namenom, da bi vse skupaj popestrili. Ljubezen bo prava radost, prepredena s prijetnim pričakovanjem. V zadnjem delu septembra vas bo obremenila večja težava, ki bo od vas zahtevala veliko zbranosti. Posvetovati bi se morali z nekom, ki je bolj izkušen in se šele nato odločiti kako naprej.

BIK

Čeprav vam spremembe v zadnjem obdobju, ko nič več ni popolnoma stabilno niso tuje, boste tisti, ki ste v razmerju težko sprejeli, da pomembne situacije zaznavata povsem različno. Ne pozabite, da ima vsak pravico vztrajati pri svoji odločitvi. Oba bosta zmedena, prav tako se vam ne bo zdelo smiselno razlagati, kako se počutite. Zasebne razmere se bodo v zadnjem delu septembra spremenile, ranljivosti tokrat ne boste skrivali, ampak se boste z veseljem odprli. Spremljal vas bo notranji mir, s pomočjo katerega se boste sposobni tudi prilagoditi.

DVOJČKA

V začetku septembra, ko bo na vas še vplivala retrogradna Venera se boste nekateri dvojčki in dvojčice zalotili, da ste preračunljivi. Pojavila se bo negotovost, zato boste namesto, da bi se poglobili vase, izpostavljali šibke točke drugih. Čustveni nestabilnosti se boste v sredini septembra sposobni izogniti, v kolikor boste zaupali. Svoje ljubezenske težave boste vezani poskušali rešiti tako, da boste o vsem skupaj spregovorili s tretjo osebo. V zadnjih dneh septembra se poskusite učiti na napakah, ki ste jih bili deležni v preteklih mesecih. Samski, podajte se v raziskovanje.

Ljubezenski horoskop za mesec SEPTEMBER za vsa astrološka znamenja

RAK

Razmislite v začetku septembra, ko vas bo energija Marsa v tehtnici povabila v globine o svojih odzivih na čustvenem področju. Pomembne informacije in odgovori na zastavljena vprašanja, prihajajo ravno v pravem trenutku. Poskrbite s simpatičnim nastopom za to, da se bodo nejasnosti umaknile. Samozavestno boste v zadnjih dneh septembra na področju čustev uresničevali svoje sanje. Spretni boste, dogajalo se vam bo nekaj, kar vas bo prebudilo. Zadovoljni se usmerite v bolj prijetne dogodivščine, ki vam prinašajo na ljubezenskem področju občutek, da ste ljubljeni.

LEV

Nikar se v začetku septembra, ko vas lahko še malce obremeni retrogradna Venera ne ozirajte na trenutne zastoje, saj se bo kmalu vse skupaj uredilo. Zmeda v glavi se bo razrešila sredi meseca, ko boste zaznavali, kaj morate  storiti, da razmerje ali odnos popeljete stopničko višje. Vzemite si čas za pogovore s samim s seboj, da si ne boste kdaj očitali da ste sprejeli napačno odločitev. V zadnjih dneh septembra boste doživeli hladen tuš, zdelo se vam bo, da vas nihče ne razume, počutili se boste prezrte. Poskušajte se vzdržati pred napadi žalosti in naredite raje nekaj zase.

DEVICA

Vezani ljubljena oseba noče razumeti, kaj ji želite povedati. Krivi so nesporazumi, ki se po tihem kopičijo že dlje časa. Morda boste lažje prišli do spremembe, če boste vse skupaj uredili sami. Samski, odzivajte se brez predsodkov, saj se bo iz vsega skupaj razvila zgodba, ki lahko traja in traja. V zadnjem delu septembra se boste ukvarjali s poglobljenim razmišljanjem in čustvenimi zadevami. Da se zakrpajo določene rane, boste potrebovali še nekaj časa, nikar pa ne obupajte prehitro, saj ste v resnici sposobni marsičesa, le zaupati bi si morali.

Ljubezenski horoskop za mesec SEPTEMBER za vsa astrološka znamenja

TEHTNICA

Priporočljivo bo, da se v konfliktu, ki se vam nakazuje v začetku septembra postavite zase. Prisluhnite sebi, zagotovo ni potrebno, da bi se razburjali za nekaj, kar ni v vaši domeni. Samski, nekdo se bo zagledal v vas. Čeprav v prvem trenutku ne boste navdušeni, podarite priložnost, ne bo vam žal. Vezanim tehtnicam se v drugi polovici septembra obeta nekaj kočljivih pogovorov, ki vam bodo odprli dodatna vprašanja. Namesto da bi se v zadnjih dneh septembra veselili srečanja, bodo misli razpršene in nemirne. Obremenjeni boste z iskanjem notranjih odgovorov, vendar si sami na vse ne boste sposobni odgovoriti.

ŠKORPIJON

Ker ste v zadnjem obdobju nasičeni od določenih situacij, ki se nikamor ne premaknejo boste sami poskrbeli za večje spremembe. Na ljubezenskem področju boste s ponosom pometli s slabo voljo in se usmerili v bolj sproščen odnos ter več komunikacije. V drugi polovici meseca vas bo Mars v tehtnici prepričal, da boste začeli razmišljati tudi o sebi in o svojih željah. Poskrbite za boljše odnos tudi v svojem družinskem krogu, še posebej tisti, ki se nahajate v raznih nesporazumih. Utrujenost boste premostili z žgečkljivim ljubezenskim sporočilom. Pravočasno se prebudite, ter pogumno nadaljujte.

STRELEC

Mars v znamenju tehtnice vam bo v septembrskih dneh omogočil da se sestavite in usmerite k boljšemu počutju. Venera, ki prehaja v direktno fazo v znamenju leva bo občutno izboljšala vašo komunikacijo. Samski naredite korak naprej pri novih ljudeh, ki bodo vstopali v življenje. Lažje kot običajno se boste predali lagodnemu tempu. V zadnjem delu septembra, ko vas bo spremljal vpliv Sonca v tehtnici se boste tisti, ki niste zadovoljni odločili za razčiščevanje čustvenih odnosov. Organizirajte se tokrat tako, kot ustreza samo vam.

Ljubezenski horoskop za mesec SEPTEMBER za vsa astrološka znamenja
Image by Freepik

KOZOROG

Zaradi napetosti v ljubezenskih odnosih bi lahko nekaj narobe razumeli, kar lahko vodi v konflikte. Raje pozorno prisluhnite, le tako se lahko izognete raznim nevšečnostim. Na pol poti se boste ustavili in ugotovili, da ste pravzaprav želeli ugajati, ne pa izstopati. Zato raje počakajte, še posebej tisti kozorogi in kozoroginje, ki imate občutek, da niste na pravi poti. Izredno težko bo uskladiti želje, posebno, če nekdo ne bo imel dovolj časa za izpolnitev obljub. Samski, preden se boste spustili v razmerje z nekom, najprej premislite o tem, kaj vas v resnici osrečuje.

VODNAR

Ne iščite izgovorov če čutite, da določene odločitve ljubljene osebe niso v vaši domeni in vas ne veselijo. Čeprav ste znani po tem, da večkrat izgubljate čas s sanjarjenjem, boste na realen način opazovali in naredili odločen korak. Za trenutek vas bo obremenilo nekaj, kar boste morali počasi spustiti, čeprav s težkim srcem. Pomembno je, da se sredi meseca umaknete iz napetega ozračja, saj vas marsikdo s svojimi pripombami ovira pred spremembami.  Ljubezenskih vprašanj, bo proti koncu septembra manj kot običajno, zato si boste oddahnili. Nekdo vam bo namignil nekaj, kar bo v notranjosti prebudilo naval čustev.

RIBI

Ostanite v začetku septembra, kljub temu da boste slišali nekaj prijetnih obljub na trdnih tleh. Vezani, kljub manjšim nesoglasjem bosta našla skupen jezik, prav tako se bosta podpirala pri pomembnih odločitvah in si stala ob strani v težkih trenutkih. Samske ribice, tudi če boste zavrnjene bo samopomilovanje najslabša rešitev. Pričakujte proti koncu septembra nepričakovane preobrate in hitre spremembe ter se skušajte izogniti sporom zaradi različnih pogledov. V zadnjih dneh septembra prihaja čudna želja, zelo si boste želeli, da bi nekdanje razmerje ponovno oživelo.

Rojeni v katerih astroloških znamenjih lahko v septembru srečate sorodno dušo?

Ljubezenski horoskop napoveduje, da lahko sorodno dušo srečate rojeni v znamenju bika in leva.

Katera astro znamenja bodo na področju ljubezni v septembru najbolj sproščena?

V ljubezni boste v septembru najbolj sproščeni rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi Mesečni horoskop SEPTEMBER 2023 in HOROSKOP: NA KAJ MORATE BITI POZORNI V OBDOBJU DEVICE?