Dnevni horoskop za četrtek 7. aprila 2022

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 7. aprila 2022

Dnevni horoskop za danes, četrtek 7. aprila 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 7. aprila 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Svetovni dan zdravja. Vse kar je bilo umirjeno, nevidno in tiho, stopa v ospredje. Borili se boste s sabo in svojimi zaznavami, ki vas bodo močno presenetile.

Horoskop nasvet za današnji dan: Čustven skok v prihodnost bo dišal po romantičnih energijah, zato boste vsak predlog z veseljem sprejeli. Ljubosumnost se vas ne bo dotaknila.

horoskop
Luna v znamenju

Danes ob 17:30 uri Luna preide v znamenje Raka

Skozi dan, ko je Luna v znamenju dvojčkov prinaša neobremenjenost in flegmatičnost. Poslovni obiski bodo učinkoviti, s težjimi nalogami pa se ne boste ukvarjali, saj bi vas le razjezile. Ker so dnevi pred vami naporen čas, ko vas notranje napetosti silijo k dejavnostim, je presežek energije najbolje porabiti za sprostitvene športe in telovadbo, najraje v dobri družbi. Privoščite si tudi kakšno krajše potovanje ali izlet v neznano. Branje globokih knjig vam ne bo dišalo, težko se boste poglobili v resne odločitve, zato si raje privoščite kakšen sproščen klepet v družbi prijateljev.

Prehranjevalne navade lahko zaidejo v slepo ulico, ker boste posegali po bolj nezdravi hrani, saj se ji boste težko uprli.

Zvečer pa se lahko prepustite sanjarjenju in predvsem počitku. Poskrbite za harmonično vzdušje, polepšajte si dom, saj boste imeli odličen občutek za dekoracijo. Zapirali se boste v svoj svet in podoživljali trenutke, povezane s preteklostjo. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. Popijte zeliščni čaj, da se notranje umirite.

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Dimitrij Rupel, slovenski sociolog, publicist, politik
  • Jackie Chan, hongkonški filmski igralec
  • Russell Crowe, novozelandski filmski igralec
  • Aleš Čeh, slovenski nogometaš
  • Jože Možina, slovenski zgodovinar

Na današnji dan je bila ustanovljena Svetovna zdravstvena organizacija. Ustanovljena je bila tudi zveza svobodnih sindikatov Slovenije. Rodil se je Béla Mavrák, madžarski tenorist in Gerhard Schröder, nemški kancler. Umrl je Henry Ford, ameriški industrialec in France Marolt, slovenski glasbenik etnomuzikolog.

Poznamo tri vrste laži: laži, preklete laži in statistiko.

Mark Twain
Čemu se je danes smotrno prepustiti?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste prepustili notranjim vzgibom in se zavihteli v svet zadovoljstva.

Katera znamenja zodiaka boste zvečer najbolj romantična?

Najbolj romantični boste zvečer rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: ZBRANOST JE PRAVI KLJUČ DO USPEHA ali Mesečni horoskop APRIL 2022

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Čeprav boste delovali zaskrbljeno, si zapomnite, da ima vsak problem tudi rešitev. Ne smete se naslanjati na neuresničene stvari ali napačna dejanja iz preteklosti, ki vas le vznemirjajo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ker ne boste najbolj umirjeni, vas lahko kakšna lastnost določene osebe zelo zmoti. Vendar svoj nemir raje krotite, da po nepotrebnem ne zanetite resnega konflikta v službi.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Osredotočite se popoldne, ko luna prehaja v znamenje raka le na eno težavo, nekaj, kar je povezano s čustvi, ki vas bremenijo, ali z odločitvijo, o kateri že več časa intenzivno razmišljate.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Sedaj je pomembno da prisluhnete. Stvari boste namreč zaznavali v takšni luči, kot v resnici so. Stopite stopničko naprej in se ozrite tudi na tiste, ki ste jih v zadnjem času nekoliko pozabili.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Naredite vse kar je potrebno za reševanje situacij na področju dela in denarja. Pazite, da ne bodo pogovori preveč obremenilni, saj bo vsak želel doseči in ujeti svoje bistvo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Čutili boste, da se morate bolj izpostaviti. V večernih urah, ko se bo luna nahajala v raku stopa v ospredje podzavest, prepletena z močnimi zaznavami ter občutkom nejasnosti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nikar se ne zagovarjajte, raje čim prej odgovorite na priložnost, ki se vam bo ponudila. Če se nahajate v nezavidljivi situaciji se boste najlažje rešili s kakšnim diplomatskim korakom.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Morali boste razčistiti s svojimi čustvi in rešiti zamere, ki jih imate do določene osebe. Bodite bolj iskreni in tudi za vas se odpira manj obremenjeno obdobje, polno lepih energij.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne igrajte kar niste, napačne poteze lahko skrhajo odnos, ki ste ga dolgo časa gradili. Hranite pozitivno usmerjenost in lepe misli za osebo, ki vam je zadnje čase blizu.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ljubezen, ki v zadnjem času nima takšne podobe, kot si je želite, se bo počasi obrnila v lepšo smer. Luna bo ponovno prebudila strast in vas popeljala v odločitve, o katerih si prej niste upali niti razmišljati.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Če se spogledujete z dodatnim zaslužkom je čas nadvse primeren za tveganje. Potrebujete samo pogum in manjši zalogaj tveganja. V opravke boste zakorakali samozavestno.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Prijeten korak osebe, ki vam je pri srcu predstavlja dovolj dober povod za srečo. V drugi polovici dneva, ko luna prehaja v raka vas čaka razbremenitev na osebnem področju.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC APRIL 2022 ali KATERIM ŽENSKAM ZODIAKA SE NI PRIPOROČLJIVO ZAMERITI?