Dnevni horoskop za četrtek 3. februarja 2022

horoskop danes
Dnevni horoskop za četrtek 3. februarja 2022

Dnevni horoskop za danes, četrtek 3. februarja 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 3. februarja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Ko se boste srečali z velikim zalogajem, uporabite zaradi konjunkcije med Luno in Jupitrom moč argumenta, ne pa argument moči.

Horoskop nasvet za današnji dan: Zdelo se vam bo, da vam zadeve uhajajo iz rok in da vam vsakdanjik pravzaprav krojijo nepričakovani dogodki.

horoskop
Lunin vpliv

Luna je v znamenju Rib

Dnevi z luno v ribah simbolizirajo psihizem, tisti mračni notranji svet v katerem se komunicira z višjimi vodniki. Primanjkovalo bo stanovitnosti, povečana bo vaša sprejemljivost za vtise. Občutili boste odtujenost od realnega pogleda, vaše notranje doživljanje pa bo zelo bogato. Potreba po združitvi vas lahko prisili v žrtvovanje svoje lastne osebnosti. Težko boste v teh dneh ohranili določeno enotnost, saj boste ves čas nihali med danimi možnostmi ter podlegali vplivom. Težavam in zapletom se boste v tem času raje umaknili.

Na trenutke boste obstali v svojem svetu domišljije in notranjih vizij.

Svoj obstoj boste opravičevali s koristnostjo, ali pa se boste znašli v svetu prividov. Bližina vode vas bo prebudila. Ugodno za počitek, mirne oblike razvedrila, bivanje ob vodi, poslušanje glasbe, meditiranje in iskanje sprave. V komunikaciji boste bolj zadržani ter zmedeni, kar je lahko posledica manjvrednostnih kompleksov. Pojavila se bo odvisnost od spremenljivih razpoloženj, ljubezen pa bo bolj čustvene kot čutne narave.

Kaj pravi dnevni horoskop za četrtek 3. februarja 2022?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Karel Glaser, slovenski književni zgodovinar
  • Mitja Vošnjak, slovenski politik, urednik
  • Maurizio Micheli, italijanski igralec, komik, režiser in kabaretist
  • Morgan Fairchild, ameriška filmska igralka
  • Bojan Prašnikar, slovenski nogometaš in trener

Na današnji dan Luna 9 kot prvi izdelek človeških rok uspešno pristane na Luni. Vpis Sečoveljskih solin med mokrišča. Rodil se je Johann Georg Albrechtsberger, avstrijski skladatelj, organist in Valentin Vodnik, slovenski duhovnik, pesnik, urednik. Rodil se je tudi Polde Bibič, legendarni slovenski filmski in gledališki igralec in avstralska igralka Isla Fisher. Umrl je Danilo Kocjančič, slovenski glasbenik in Milan Pugelj, slovenski pisatelj.

Vsak dan preberi kaj, česar ne bere nihče drug. Vsak dan razmišljaj o nečem, o čemer ne razmišlja nihče drug. Umu škoduje, če vedno soglašaš z drugimi.

Christopher Morley
Kakšno počutje prinaša konjunkcija med Luno in Jupitrom?

Dnevni horoskop napoveduje, da konjunkcija prinaša notranji mir ter zadovoljstvo.

Katera astro znamenja boste danes težko prenašala preveč glasne in samozavestne ljudi?

Danes boste najtežje prenašali preveč glasne in samozavestne posameznike rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: POMOČ IN PODPORA RUN V SITUACIJAH, KI VAS OBREMENJUJEJO ali Mesečni horoskop FEBRUAR 2022

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Odločili se boste spremeniti določene zadeve, kar z energijo lune v ribah niti ne bo težko. Usmerili se boste v bolj sproščeno počutje ter večjo mero zadovoljstva na osebnem področju.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Tistim, ki imate dvome lahko energija lune v ribah še dodatno oteži situacijo. Če v srcu čutite, da je tisto, kar imate, pristno, potem zaupajte svojemu instinktu in ne komplicirajte po nepotrebnem.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V delovnem okviru lahko pričakujete pospešeno delovanje. Sestankovanje in pogovori z nadrejenim vam tokrat ne uidejo. Čeprav se jim boste želeli izogniti, to žal ne bo mogoče.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ne boste se več zadrževali v starih obljubah. Naraščal bo optimizem, spoznali boste nekaj novih pravil, ki vam bodo pisana na kožo, povečale se bodo možnosti za nove priložnosti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Običajna pravila bodo pozabljena, navidezne meje bodo zabrisane. Nekdo nikakor ne ne bo želel razumeti določenih zadev, povezanih s preteklostjo, kar vas bo vznemirilo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Spoznali boste, da se nekatera prizadevanja obrestujejo takoj, druga pa z zamikom. Ne bodite razočarani, če bo na spregled bolj malo rezultatov. Kljub temu ste na pravi poti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zaradi labilnosti, ki jo poudarja luna v ribah ničesar ne jemljite dobesedno. Postavljajte vprašanja in ne predvidevajte, da lahko nekomu berete misli, da se ne boste po nepotrebnem zapletli.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Izpostavljeno bo področje čustev, na katerem lahko nekaj stvari malce uide iz nadzora, s čimer se nikar preveč ne obremenjujte, saj kmalu prihaja boljše, bolj umirjeno obdobje.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Delo vam bo šlo zaradi zbranosti, ki jo poudarja luna v ribah odlično od rok. Če se spogledujete z dodatnim zaslužkom je čas za večje korake nadvse primeren. Potrebujete samo pogum.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pogovorite se in nikar zaradi notranje napetosti, ki jo prebuja luna v ribah ne ustvarjajte konfliktov. Ne pretiravajte s samohvalo, da ne boste izgubili naklonjenosti tistih, ki vas spoštujejo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Končno boste našli pravo ravnovesje na vseh področjih. Prejeli boste tudi ugodno in zelo zanimivo rešitev, ki vas bo razveselila. Le finance bodo tiste, ki vas bodo v ozadju bremenile.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Bolj jasno boste morali postavljati potrebne korake, sicer spremembe ne bo na spregled. Razpoloženje bo zelo spremenljivo, še posebej ob koncu dneva, ko boste utrujeni.

Vas zanima: ALI ZNATE PREMAGATI PORAZ? in LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC FEBRUAR 2022