Dnevni horoskop za četrtek 29. decembra 2022

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 29. decembra 2022

Dnevni horoskop za danes, četrtek 29. decembra 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 29. decembra 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Čustven skok v prihodnost bo dišal po romantičnih energijah, zato boste vsak predlog z veseljem sprejeli. Ljubosumnost se vas ne bo dotaknila, saj boste močno prepričani vase in v svoje odločitve.

Horoskop nasvet za današnji dan: Prijateljski in družinski odnosi se bodo znašli na manjši preizkušnji, vendar bo vse skupaj zanimiva lekcija, ki lahko odnose tudi poglobi.

horoskop
Lunin vpliv

Danes ob 11:36 uri Luna preide v znamenje Ovna

Oven, ki je prvi znak zodiaka v solarnem krogu in je tudi znak pomladnega enakonočja, je temperamentno kolerično znamenje. Čas, ko je luna v ovnu prinaša telesno moč in energijo, pionirskega duha, pogum, iskrenost, neposrednost, živahnost in bojevitost, zato postane tempo življenja v teh dneh hitrejši in bolj dinamičen. Postanemo nekoliko pogumnejši in drznejši, lahko tudi nestrpni in prenagljeni.

V tem času se odraža s primarno energijo, oziroma predstavlja začetni impulz v znamenju ovna.

Združuje prodornost in velikodušnost, obarvano s trmo, ki ga večkrat pripelje v kaotično situacijo in mu onemogoča videti pravo sliko, saj je oven odličen pogajalec, a nekoliko slabši trgovec. V tem času se boste veliko lažje strokovno uveljavili, tudi zaradi ugodnih okoliščin lune v ovnu. Prihaja zavest, ki se sama sebe zaveda skozi akcijo.

Rojeni v znamenju Kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Georg August Schweinfurth, nemški botanik, popotnik
  • Anton Števanec, slovenski ljudski učitelj in pisatelj
  • Ovid Densusianu, romunski jezikoslovec, pesnik
  • Pablo Casals, katalonski (španski) dirigent, skladatelj, violončelist
  • Ted Danson, ameriški filmski igralec

Na današnji dan je bila krstna uprizoritev prve drame Nejca Gazvode Gugalnica v režiji Janeza Lapajne v Ljubljani. Rodil se je Charles Goodyear, ameriški izumitelj in Andrew Johnson, ameriški predsednik. Umrl je Ivan Grafenauer, slovenski literarni zgodovinar in Miroslav Krleža, hrvaški pisatelj, pesnik, dramatik.

Naši dvomi so izdajalci in zaradi njih velikokrat izpustimo dobre priložnosti.

William Shakespeare
Na katerem področju boste danes želeli nadoknaditi vse zamujeno?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste na poslovnem področju želeli nadoknaditi vse zamujeno. 

Katera znamenja zodiaka boste najbolj trmasta in samosvoja?

Najbolj trmasti in samosvoji boste ovni in biki.

Preberite tudi: ČESA NAS LAHKO NAUČI LJUBEZEN? ali ASTRO ZNAMENJA, KI BODO V 2023 NAŠLA IN IZBRALA LJUBEZEN

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Prenehajte s taktiko, ki očitno ne deluje in enostavno bodite to kar ste. V kolikor boste budni, prihajajo nove rešitve. V domačem okolju pa lahko brez razloga nastane nenavaden nesporazum.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne obremenjujte se toliko s težavami v okolici in z vsem tistim, kar vam trenutno ne odgovarja. Raje se posvetite področju čustev, saj je ravno tam mnogo nedokončanega in nedorečenega.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Čustvene zadeve se lahko skozi dan, ko luna prehaja v ovna premaknejo naprej. Kljub temu boste spoznali, da žal ne morete spremeniti določenih trdno zakoreninjenih prepričanj.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Če nekoga pogrešate, je čas da to pokažete. Ne marate dvoličnosti, zato boste nastopili direktno ter iskreno, ne glede na to, kakšen odgovor vas čaka na drugi strani. Upanje umre zadnje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Počutili se boste dobro, ker bo dan v katerem luna prehaja v znamenje ovna tako pozitiven vas bo napolnil z energijo za nove izzive. Na delovnem mestu bodite predvsem umirjeni in odločni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V kolikor želite narediti dober vtis, upoštevajte tudi mnenja drugih, saj se boste le tako vsi skupaj dobro razumeli. Danes boste veliko časa preživeli z družino še posebej s starejšimi, ki jih boste razveselili.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zaradi notranjega nemira, se bližnjim ne boste mogli posvetiti na pravi način, zato so na vidiku navidezne napetosti. Večer bo za tiste, ki ste v razmerju zelo strasten in nenavaden.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pomembnemu pogovoru se izogibate, čeprav brez konkretnega razloga. Na koncu boste morda spoznali, da je vse skupaj veliko boljše in lepše od pričakovanega. Znebite se dvomov.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Tokrat vas nihče ne bo prepričal, da bi se zanimivi priložnosti, ki je povezana s prijetnimi energijami odpovedali. Stežka pa se boste prilagodili nekomu, ki vendarle razmišlja drugače od vas.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pred časom ste storili napako, ko ste morda preveč zaupali le svojemu občutku, namesto da bi poslušali razum. Dovolj moči imate, da vse, česar se boste lotili opravite brezhibno.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V ljubezni pokažite več igrivosti, na področju dela pa se lahko zanesete na svoj notranji občutek. Obdani z disciplino boste posegali po najvišjih rezultatih, kar vas bo razvedrilo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Čustveno boste močno razdvojeni, če boste skušali obrazložiti svoje občutke, ste lahko prepričani, da bo vse skupaj še bolj komplicirano. Tekmovalni duh vam tokrat ne bo dal miru.

Vas zanima: ASTROLOŠKA NAPOVED ZA LETO 2023 ali DJOTIŠ NAPOVED TER ANALIZA LETA 2023