Dnevni horoskop za četrtek 24. avgusta 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 24. avgusta 2023

Dnevni horoskop za danes, četrtek 24. avgusta 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za četrtek 24. avgusta 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. V današnjem dnevu boste s Prvim krajcem zaznavali dobro percepcijo in domišljijo, kot tudi globok spomin, ki ga poskusite spretno uporabiti.

Horoskop nasvet za današnji dan: V današnjem dnevu je najbolj priporočljivo, da nadaljujete, česar ste se lotili, ne spreglejte pa tudi novega zanimivega namiga.

Horoskop
Luna preide v znamenje Strelca

Danes ob 10:07 uri Luna preide v znamenje Strelca

Strelec, deveto znamenje zodiaka, ki je po temperamentu kolerično znamenje, označuje zrelost ter konec jeseni. Njegov naravni cikel so zadnji žarki pred zagonom. Predstavlja duhovni razvoj in notranje preobrazbe, ter se skuša identificirati s puščico. Simbolizira vse kar je resnično in nesmrtno, ter misel, ki uvaja svetlobo in ustvarjalni organ, ki odpira da oplaja, ki razpolavlja, da omogoča sintezo. Je tudi žarek svetlobe, ki razsvetli zaprt prostor.

Povečuje potrebo po razširjanju obzorij, se ne zmeni za težo in simbolično prekorači zemeljske razmere. Prisotna je duhovna potreba po osvojitvi zunaj možnega dosega. Združuje odločitve in sinteze.

Ko puščica preleti na določen cilj, uprizarja izpolnitev. Izraža popolno odprtost vesolja, sintezo zemeljskega in nebeškega, človeškega in božanskega, podzavestnega in nad zavestnega. To je zanos ter širjenje brez konca, ki ima svoj cilj, najvišjo združitev z vesoljno energijo. V dneh z luno v strelcu ozračje preveva optimizem, postanemo bolj živahni, iskreni, zaupljivi, optimistični in radodarni. Zaželimo si svobode. Zunanji vtisi bodo delovali na vas in v teh dneh boste z lahkoto razgibali svoje srce in razum. S strastno vročekrvnostjo boste v odločitvah pogosto prenagljeni.

Danes ob 11:57 uri nastopi Lunin Prvi krajec

Veliko se boste ukvarjali sami s sabo. Povečana bo vaša lakota, zato boste ves čas iskali nekaj za pod zob. Izognite se sladkarijam in gaziranim pijačam. Presnovo lahko pospešite z uporabo bolj ostrih začimb.

Če boste lase strigli sedaj, bodo krepki in gosti, tudi rasti bodo hitreje. Dan je ugoden za obisk frizerskega salona, saj vas bo frizer zelo dobro razumel kaj želite, tudi z rezultatom boste več kot zadovoljni.

Ne predajte se strahu. Če to storite, boste izgubili vez s srcem.

PAULA COELHO

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Dominik Smole, slovenski dramatik
  • Jaser Arafat, palestinski voditelj
  • Rajko Koritnik, slovenski operni pevec
  • Paulo Coelho, brazilski pisatelj
  • Sauli Niinistö, finski politik

Na današnji dan je izbruhnil Vezuv in z lavo prekril Pompeje. Martin Strel po 58 dneh in 3.004 km konča plavanje po Donavi. V prodajo pride Windows 95. Ukrajina razglasi neodvisnost. Ustanovljena je bila Ljubljanska kreditna banka. V Krapini odkrijejo ostanke neandertalca. Janez Vajkard Valvasor se udeleži ribolova v Cerkniškem jezeru in ga natančno popiše. Rodil se je Avgust Černigoj, slovenski slikar, grafik in Avgusta Danilova, slovenska gledališka igralka, režiserka. Umrl je Ciril Zlobec, slovenski pesnik in Slava Klavora, slovenska narodna herojka.

Kakšno energijo prebuja Prvi krajec?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo Prvi krajec približa pravo bistvo.

Katera astro znamenja boste najbolj razposajena?

Najbolj razposajeni boste ovni, levi in ribice.

Preberite tudi: PRVA HIŠA V ASTROLOGIJI ODRAŽA NOTRANJI JAZ

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z energijo lune, ki dopoldne prehaja v znamenje strelca boste začutili moč in energijo. Vaša motivacija bo zelo pomembna pri skupinskih podvigih, saj boste vi tisti, ki boste najbolj vztrajni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Uspevalo vam bo vse tisto, kar ste si pred kratkim močno želeli. Zgodilo se bo nekaj, kar si bo vredno zapomniti v pozitivnem smislu. Odprite v mislih pot novi ljubezni, saj vam lahko pričara nepozabne trenutke.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ljubezenski odnosi bodo na preizkušnji, zato pazite, če ste v resnem razmerju. Zaplet v odnosih na splošno pa lahko pričakujete tudi samski, saj v pogovoru ne boste najbolj jasni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Prekipevali boste od energije, ki jo prinaša Prvi krajec. Pazite pa, da se ne izčrpate preveč, saj je pred vami naporen dan. Če imate priložnost, doma ustvarite prijetno vzdušje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Začeli se boste zavedati, da so konkretna dejanja močnejša od besed. V službenem okolju bo vse potekalo brez težav, toda vseeno poskrbite za boljše razpoloženje sodelavcev.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Iznajdljivi um, ki ga bo prebudila energija lune v strelcu vam bo pravo vodilo, kjerkoli se boste znašli. Poskrbite za to, da boste dali prednost predvsem pomembnim vrednotam.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pokažite, kaj si v resnici želite in strmite k temu. V ljubezni boste vezani zadovoljni, samski pa boste razmišljali o novih priložnostih. Nikar pa ne bodite hladni in zadržani.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V zadnjem času si vam zaradi hladnega pogleda, ki ga uporabljate nihče ne upa več pristopiti. Preveč ste se predajali delu, zato je čas, da se posvetite preživljanju časa v ožjem krogu.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Situacija drugih vas kljub temu, da vam bodo neprestano postavljali vprašanja ne bo pretirano zanimala. Do določenih stvari in dogodkov se boste umaknili, raje boste delovali v samoti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

S telefonskimi klici bodo prihajali razgibani dražljaji, ki jih boste zato, ker se boste preveč striktno predajali obveznostim morda spregledali. V večernih urah se boste lahko sprostili.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zdravje in splošno počutje vam bo naklonjeno, zato se z energijo Prvega krajca predajte dobri volji tam kjer se najboljše počutite. Spočijte se, saj vas že kmalu čakajo obveznosti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zdelo se vam bo, da ste na trenutke utrujeni, prav tako boste potrebovali čas zase, da se malce poglobite vase. Napolnite telo z energijo, drugače bo dan bolj zaspan in popolnoma neučinkovit.

Vas zanima: JEZA, KI JO ZADRŽUJETE V SEBI VAM ŠKODI