Dnevni horoskop za četrtek 23. marca 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 23. marca 2023

Dnevni horoskop za danes, četrtek 23. marca 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za četrtek 23. marca 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan meteorologije. Ni se vam potrebno dokazovati, da bi bili vredni in ljubljeni, če vas spremlja prava oseba, se bo vse zgodilo spontano.

Horoskop nasvet za današnji dan: Medtem ko lahko navdihnete druge s svojim motiviranim, impluzivnim delovanjem, jih lahko tudi potegnete navzdol s svojimi negativnimi opazkami.

Horoskop
Luna preide v znamenje Bika

Danes ob 19:42 uri Luna preide v znamenje Bika

Skozi dan o dolgčasu ne bo niti sledu. Pogovori bodo jasni in razumljivi, nikakor globoki, hitro pa lahko naletite na nervozo, še posebej če boste na nekaj predolgo čakali. Pojavijo se lahko nepremišljena, nekontrolirana dejanja in večja tveganja. Izkoristite vse priložnosti in urno sledite svoji spontanosti. Vsega se boste lotili z več elana in z lahkoto boste dokončali nekaj, kar vas bremeni že nekaj dni. Prihaja tudi brezobzirnost in težje razumevanje dejstev, ki jih lahko spregledamo. Pazite se poškodb in nerodnosti, še posebej na območju glave in v prometu, kjer bo v teh dneh več ljudi morda prevozilo rdečo luč.

Šport je najboljša izbira, saj boste usmerili svojo odvečno energijo v gibanje.

Zvečer ko je Luna v znamenju Bika, prihaja notranja umirjenost. Tokrat bi se lahko soočili s svojo neodgovornostjo in ugotovili, kako trdno resnično stojite na realnih tleh v življenju. Dokažete lahko svojo sposobnost sporazumevanja, moč vodenja, saj prihaja čas usmerjanja energije v nove podvige. Živahnejše bo postalo tudi delovanje spolnih hormonov in vaše spolno poželenje bo naraslo. Pojavi se lahko tudi nekaj ležernosti, zato si nikar ne zadajajte pretežkih opravil. Za obisk frizerja počakajte raje na kakšen drug dan, saj vaša želena sprememba morda ne bi bila dovolj drastična za vaš okus.

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • France Kidrič, slovenski književni zgodovinar
  • Ricardo Zonta, brazilski avtomobilistični dirkač
  • Nicholle Tom, ameriška filmska in televizijska igralka
  • Andrea Dovizioso, italijanski motociklistični dirkač
  • Kyrie Irving, ameriški košarkaš

Na današnji dan sta brata Wright vložila prošnjo za patent, potem ko sta zgradila prvo letalo. Nasa je izstrelila vesoljsko plovilo Gemini 3. Rodil se je Michael Haneke, avstrijski režiser, scenarist, akademik in Anton Ocvirk, slovenski zgodovinar. Rodil se je tudi slavni matematik Jurij Vega in pevka Chaka Khan. Umrl je Marjan Jerman, slovenski novinar in Elizabeth Taylor, ameriška filmska igralka.

Poslušaj preden spregovoriš, mogoče sprevidiš da je bolje če molčiš.

Ljudski pregovor
Katera znamenja zodiaka se boste danes težje usmerila v resne zadeve in opravila?

Danes se boste težje usmerili v resne zadeve in opravila rojeni v ognjenih znamenjih. 

Kako boste danes delovali v medsebojnih odnosih?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste hrepeneli po iskrenosti in direktnosti, če do tega ne bo prišlo, se lahko pojavita trma in nezadovoljstvo.

Preberite tudi: PLANETARNE ENERGIJE DNI V TEDNU ali POMLADNI ASTRO VODNIK ZA BOLJŠE POČUTJE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V kočljivi situaciji ne boste potrebovali dokazov, ker vam bo po tehtnem premisleku vse skupaj takoj jasno. Ne podcenjujte svojih dragocenih sposobnosti, s katerimi lahko povzročite spremembe.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pričakujte ovire na poti, ki ste jo izbrali, vendar se ob njih nikar ne zaustavljajte. Nov pogled na dogajanje vas bo ponesel v svežino in nove načrte, vendar vse skupaj najprej preverite.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Kljub temu, da imate občutek, da se mora vse v vašem življenju odvijati spontano, temu ne bo tako. Ne verjemite praznim obljubam, ki jih trosijo v vaši okolici. Za vsak slučaj se o vsem skupaj pozanimajte.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Po napornih trenutkih preteklih dni, bo pravi balzam za dušo, če boste več časa preživeli s tistimi, ki vas resnično spoštujejo. Več časa namenite gibanju in rekreaciji.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Borili se boste s svojim egom, saj vam luna v ovnu ne bo dovolila da se kar tako strinjate z vsem. Računajte na še nekaj nedorečenosti, ki vas lahko še dodatno obremenijo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Vse kar vam bodo naložili boste opravili dokaj hitro, če ne boste preveč pikolovski. Čas vas že močno priganja, poleg tega boste v mislih ves čas hrepeneli po nenavadnih možnostih.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V družbi prijateljev boste morali izraziti sebe, in sicer na iskren način. Na poslovnem področju boste nekoliko zamišljeni, čeprav dobro veste, kaj bi morali čim prej spremeniti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zamorjeni boste, čeprav trenutno niti nimate večjih težav. Bližate se spremembam, ki že sedaj, ko o njih samo razmišljate, kradejo energijo ter prebujajo tiste dvome, ki bi se jim najraje izognili.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Simpatičen navdih prihaja tokrat iz prave smeri. Predstavite vizije in sanje, saj imate odlične možnosti da dosežete nekaj, kar vas po tihem osrečuje. Ne pozabite pa tudi nase.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V ljubezni boste skozi dan z energijo lune v ovnu po nepotrebnem zaletavi. Obveznosti se bodo ves čas vrstile, zato nikar ne pozabite odgovoriti nekomu, ki vas že dolgo čaka.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Če boste zelo spretni, boste naredili več, kot ste načrtovali. Pomaga vam lahko tudi prilagodljivost, s katero boste dokazali, da ste zelo razumevajoči. Ostalo vam bo še nekaj časa za sprostitev.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Srečanje, ki se ga sicer ne veselite preveč bo minilo brez težav. Na čustvenem področju se spomnite, da ste običajno najbolj zadovoljni takrat, ko imate manjša pričakovanja.

Vas zanima: KAKO SE ZNEBITI NEGATIVNIH MISLI? ali OD HIPEROBČUTLJIVOSTI DO HIPERLUCIDNOSTI