Dnevni horoskop za četrtek 22. junija 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 22. junija 2023

Dnevni horoskop za danes, četrtek 22. junija 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za četrtek 22. junija 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Najprej morate s pomočjo konjunkcije med Luno in Marsom prepoznati svojo pravo vrednost in se razviti z njo, šele nato vas bodo spoštovali tudi drugi.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ni se vam potrebno dokazovati, da bi bili vredni in ljubljeni, če vas spremlja prava oseba, se bo vse zgodilo spontano.

Horoskop
Luna je v znamenju Leva

Luna je v znamenju Leva

Energija bo danes obarvana pozitivno in kreativno, prihaja veselje, saj hrepenimo po tem, da se pokažemo v najboljši luči. Na vsak način želimo ugajati vsem, prav tako posvečamo več pozornosti urejenosti, ter želimo biti kraljevskega videza. Kritike in razna negativna mnenja se lahko spreobrnejo v užaljenost. V svojih dejanjih boste velikopotezni, izognili pa se boste ozkosrčnežem.

Z luno v levu prihaja čustvena odprtost ter veliko navdušenja, zato bodo vaše zamisli naletele na plodna tla.

Danes boste na diplomatski način lažje rešili razne napetosti v odnosih, tudi vaše izražanje bo bolj sproščeno. Ugodno za ustvarjanje, obiskovanje umetniških prireditev, predstavitve, kupovanje nakita in daril, zabave, igre z otroki, špekulacije, praznovanja, šport in javne govore.

Biti pripravljen pomeni že napol zmagati.

Miguel Cervantes

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Billy Wilder, ameriški filmski režiser
  • Meryl Streep, ameriška filmska igralka
  • Cyndi Lauper, ameriška pevka
  • Milan Jazbec, slovenski pisatelj in politik
  • Bojan Umek, slovenski dramski igralec

Na današnji dan belgijski izdelovalec glasbil Adolphe Sax patentira saksofon. Ameriški marinci se izkrcajo na Kubi. Leonid Brežnjev med obiskom ZDA podpiše dogovor o preprečevanju atomske vojne z medsebojnim dogovarjanjem. Rodil se je tudi Giuseppe Mazzini, italijanski politik, revolucionar in sir Henry Rider Haggard, angleški pisatelj. Umrl je Moritz Schlick, nemški filozof in Judy Garland, ameriška filmska igralka.

Kakšno počutje lahko pričakujete danes?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste dobre volje, navdušeni in spontani.

Za katera astro znamenja bo dan sproščen in navihano razigran?

Dan bo sproščen in razigran za rojene v ognjenih znamenjih. 

Preberite tudi: POLETNI HOROSKOP: ASTRO VODNIK POMEMBNIH PRELOMNIC ali ZNEBITE SE STRESA S POMOČJO USTVARJALNOSTI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Preveč razmišljate o zadevi, ki se bo reševala čisto v drugi smeri. V poslovnem življenju in v ljubezenskih odnosih se boste z luno v levu končno lahko sprostili in prevzeli glavno vlogo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ohranite svojo umirjenost, saj jo boste kljub temu, da bo z energijo lune v levu vse bolj razigrano potrebovali. Zagotovo boste našli nekaj zase, saj boste optimistični in dobro pripravljeni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pazite na kritike drugih, ki ne bodo dobronamerne. Ni razlogov da bi se zapirali vase, toda ne navezujte se na prazne obljube. Počasi boste poiskali nekaj novih možnosti, le prehitevati ne smete.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Kljub temu da vas bo obdajalo veliko prazne komunikacije, se nikar ne obremenjujte s tem. Izkoristite dan za vse obveznosti, ki jih imate na delovnem redu in se vsemu skupaj nasmehnite.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

S pomočjo vznemirljive, dinamične energije lune v vašem znamenju se lotite dela, in naredite korak naprej k realizaciji svojih idej. Čeprav vas bodo vabili v družbo, to ne bo najboljša izbira.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ovir zaradi optimističnega delovanja ne boste zaznavali. Pomembno bo, da poveste svoje mnenje brez oklevanja ali nepotrebnega ovinkarjenja, s katerim lahko vse skupaj še otežite.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne bojte se pogledati resnici v oči, vendar kljub temu pazite s tistimi, ki vas vznemirjajo, saj bo vsak skrbel predvsem zase. Nekateri boste zaznavali posledice stresa in utrujenosti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Več kot običajno se boste ukvarjali s tistimi, ki jih še ne poznate dovolj dobro. Želja po izpostavljenosti kljub temu morda ne bo zadoščena. Pazljivo prisluhnite, saj boste le tako vedeli, kako nadaljevati.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nikar se ne obremenjujte preveč s tem, kaj vas čaka v prihodnje, ampak raje uživate v drobnih radostih, v vsaki priložnosti, ki se vam bo pojavila. Nekoliko bolj boste zapravljivi kot običajno.Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Z energijo lune v levu prihajajo možnosti za krajše izlete, zato si dovolite biti spontani. V ljubezni ne boste mirni, muči vas zgodba, ki je očitno še niste dokončali, čeprav si tega ne priznavate.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Veder in razigran dan bo prebudil kreativnost, z lahkoto se boste soočali s situacijami, tudi na področju čustev boste zelo pozitivno razpoloženi. Obeta se zanimiv večer, obarvan z zadovoljstvom.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Lep in umirjen dan je pred vami. Luna v levu vam prinaša skladnost in zadovoljstvo. Prihaja veliko veselja z ljudmi, ki so vam blizu. Povečana bo tudi želja po druženju s simpatično osebo.

Vas zanima: HOROSKOP: KATERA ZNAMENJA ZNATE REŠEVATI SPORE? ali POMLADITE SE S POMOČJO LJUBEZNI