Dnevni horoskop za četrtek 22. februarja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 22. februarja 2024

Dnevni horoskop za danes, četrtek 22. februarja 2024

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za četrtek 22. februarja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Prijeten dan je pred vami, saj imate priložnost, da rešite zadeve, o katerih ste v zadnjem obdobju le razmišljali.

Horoskop nasvet za današnji dan: Priporočljivo je, da k stvarem pristopite optimistično in bolj energično.

Horoskop
Luna je v znamenju Leva

Luna je v znamenju Leva

Energija bo obarvana pozitivno in kreativno, prihaja veselje, saj hrepenimo po tem, da se pokažemo v najboljši luči. Na vsak način želimo ugajati vsem, prav tako posvečamo več pozornosti urejenosti, ter želimo biti kraljevskega videza. Kritike in razna negativna mnenja se lahko v teh dneh spreobrnejo v užaljenost. V svojih dejanjih boste velikopotezni, izognili pa se boste ozkosrčnežem.

Z luno v levu prihaja čustvena odprtost ter veliko navdušenja, zato bodo vaše zamisli naletele na plodna tla. Danes boste na diplomatski način lažje rešili razne napetosti v odnosih, tudi vaše izražanje bo bolj sproščeno.

Ugodno za ustvarjanje, obiskovanje umetniških prireditev, predstavitve, kupovanje nakita in daril, zabave, igre z otroki, špekulacije, praznovanja, šport in javne govore. Sedaj je pravi čas, da se vam utrnejo zanimive, nenavadne ideje, ki jih boste z veseljem tudi udejanjili. Vaša energija bo na višku!

Danes praznuje Drew Barrymore: Astro profil

Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v prvi dekadi Rib, in sicer v 10. hiši, kar pomeni, da je občutljiva oseba in da okolje močno vpliva nanjo, včasih pa lahko deluje muhavo ali raztreseno, saj jo pogosto vodi močna intuicija in živa domišljija. Izžareva veliko pozitivne energije, je prijetnega značaja in vedenja, pa tudi videza ter je navadno dobrodušna in prijazna oseba, zato jo imajo ljudje zelo radi.

Luna se nahaja v Raku v 2. hiši, kar jo opisuje kot osebo, ki je zelo občutljiva na vplive iz okolja, zato hitro menja razpoloženje in lahko deluje muhavo, tako da se verjetno najbolje počuti v varnem zavetju svojega doma. Ascendent se nahaja v drugi dekadi Dvojčka, kar kaže na to, da je radovedna, prilagodljiva in praktična oseba, zgovorne in zabavne narave, manjka pa ji koncentracije in odgovornosti.

Kaj pravi dnevni horoskop za četrtek 22. februarja 2024?

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Andreas Nikolaus – Niki Lauda, avstrijski avtomobilistični dirkač
  • Julie Walters, angleška filmska igralka
  • Steve Irwin, avstralski zoolog, naravoslovec
  • Jeri Ryan, ameriška filmska igralka
  • Drew Barrymore, ameriška filmska igralka

Na današnji dan Italijani začno obdajati Ljubljano z bodečo žico. Znanstveniki v Roslinu, Škotska objavijo, da so uspešno klonirali odraslo ovco Dolly. Rodil se je Metod Badjura, slovenski filmski režiser in Albin Prepeluh, slovenski politik. Rodil se je tudi filmski igralec Kyle MacLachlan in francoska filmska igralka Miou-Miou. Umrl je Mladen Delić, hrvaški športni novinar in Karel Destovnik Kajuh, slovenski pesnik. Umrl je tudi Andy Warhol, ameriški slikar, eden izmed utemeljiteljev umetnostnega gibanja pop art.

PRIHODNOST NAS VZNEMIRJA, PRETEKLOST ZADRŽUJE. ZATO TOREJ NAM SEDANJOST UHAJA.

Gustave Flaubert
Kakšno energijo prinaša dnevni vpliv?

Dnevni horoskop napoveduje, da prihaja optimizem, prepleten s spontanostjo.

Katera znamenja zodiaka boste danes preveč filozofirala?

V današnjem dnevu boste preveč filozofirali rojeni v ognjenih znamenjih. 

Preberite tudi: HOROSKOP: ŽENSKE, KI IZSTOPAJO IZ POVPREČJA ali POZNATE RAZVOJNE FAZE LJUBEZNI?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nikar se ne ustrašite ključnih odločitev, ki se bodo v službi pojavile nepričakovano. Ščiti vas luna v znamenju leva, ki vas bo spomnila na to, da ste pogumni in da radi zmagujete.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Možnosti za boljše pogoje v službi bodo razlog, da boste dobre volje. Bogate izkušnje vam bodo omogočile, da zagrabite priložnost in dokažete koliko ste v resnici vredni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Brez težav boste z energijo lune v levu opravili vse, kar so vam pred kratkim naložili, poleg tega se tokrat ne boste nad ničemer pritoževali. Pred vami je nova zanimiva zgodba.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ne razlagajte nečesa, kar bi lahko nekdo povedal naprej. Čas je, da se zavedate, v kolikor želite ohraniti občutek, da vam lahko brezpogojno zaupajo, da se boste morali prilagoditi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Izkazalo se bo, da je bilo povabilo zelo dobra odločitev. Obetate si lahko simpatično ljubezensko srečanje, ki vas bo spomnilo, kako lepo se lahko imate, če se popolnoma prepustite.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Urejanje finančnega področja vam ne bo šlo od rok, saj boste z luno v levu sanjarili o velikih stvareh, kljub temu da ste običajno zelo dosledni. Zvečer se boste znašli na realnih tleh.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nečesa se boste lotili nestrpni in živčni. Prebujal se bo občutek, da vam določeni sodelavci, s katerimi niste najbolj kompatibilni želijo škodovati, zato čim prej preverite govorice.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Z velikodušnim pristopom, ki ga bo prebudila energija lune v levu boste presenetili sebe in tiste, ki vas obdajajo. V ljubezni boste zlahka prepoznali iskreno naklonjenost, ter ji sledili.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Občutek, da vam vsi stojijo ob strani če se znajdete v težavah, bo prebudil hvaležnost. Prepustite se, če naletite na kakšen dvom času, ki bo pomemben zaveznik na področju čustev.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Bolj kot ljubezen, boste z energijo lune v levu iskali vonj po strastni avanturi. Lahko ste prepričani, da se vam bo kmalu, če si boste zaželeli ponudila možnost, ki je nikakor ne smete zamuditi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vzemite si več časa zase, saj ste od tega da se razdajate za druge že izčrpani. Ne oklevajte z odločitvijo, da ne bo prepozno. Trenutno dogajanje vam ne nudi dovolj strastnih trenutkov.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne brskajte ves čas po preteklosti, raje se z energijo lune v levu priklopite na novosti, da bi vas ponovno prebudile. Ne bodite tako zahtevni do sebe ter do ljudi, ki vas obkrožajo.

Vas zanima: NEJCU JE TAJNICA POSEL IN MISLI POSTAVILA NA GLAVO ali ŽENSKE, KI PREVEČ RAZGLABLJAJO SO ROJENE V ZNAMENJU…