Dnevni horoskop za četrtek 21. oktobra 2021

dnevni horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 21. oktobra 2021

Dnevni horoskop za danes, četrtek 21. oktobra 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 21. oktobra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Pripravljeni boste, da se strinjate brez odvečnih argumentov, zelo optimistični, in socialni.

Horoskop nasvet za današnji dan: Povečan občutek dojemanja in hitro opazovanje vam omogoča, da spregledate vsako skrito situacijo.

horoskop.si
Luna je v znamenju Bika

Luna je v znamenju Bika

Drugo astrološko znamenje bik je po temperamentu melanholično, sicer pa materialistično, praktično in plodno znamenje. V tem znamenju luna zaradi svoje razvnetosti izraža svoje najbolj pozitivne lastnosti. Zemeljsko znamenje, ki ustreza življenjskemu obdobju otroštva, vlada tudi letnemu času pomladi. Tempo življenja se v teh dneh nekoliko upočasni. Postanemo bolj umirjeni, a tudi trdovratnejši in bolj uporni. Nagon po preživetju, pridobivanju in uživanju nas vzpodbuja k nakupom ter zadovoljevanju čutov. Simbolizira materialne dobrine. Zaradi čutnosti in mesene opojnosti pooseblja razbrzdan značaj.

Poudarjena atributa v teh dneh sta zagotovo vztrajnost in trmoglavost, zato se boste težko prilagodili hitrim spremembam in novostim.

Čas primeren za odkrivanje svoj čutov in gradnjo trdnih temeljev v domačem okolju. Pri uresničevanju svojih hotenj boste bolj samovoljni in nepopustljivi, še posebej če se srečate z odporom. Težko boste prenesli, če drugi storijo več, kot vi zmorete, zato vas lahko želja po veljavi in častihlepje zapeljeta, da postanete zavistni in nenaklonjeni. V teh dneh boste pri partnerju iskali smisel za domačnost in nežnost, ter čut za gospodarnost.

Ne pustite, da vas učenje vodi le v znanje, naj vas vodi v dejanja.

Jim Rohn

Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan:

  • Kajetan Kovič, slovenski pesnik
  • Alfred Nobel, švedski kemik, ustanovitelj Nobelove nagrade
  • Anja Medved, slovenska režiserka, scenaristka
  • Nick Oliveri, ameriški glasbenik
  • Nemanja Vidić, srbski nogometaš

Na današnji dan leta 2008 prispe na dvodnevni obisk v Slovenijo britanska kraljica Elizabeta II. Državni udar v Somaliji, oblast prevzame Siad Barre. V Franciji se lahko ženske prvič udeleže volitev. Argentina, poročita se Juan Perón in Evita. Willy Brandt postane kancler Nemčije. Joseph Aspdin patentira portlandski cement. Rodila se je Carrie Fisher, ameriška igralka, pisateljica in Celia Cruz, kubanska pevka salse. Umrl je Josip Vošnjak, slovenski politik, pisatelj in Tone Pavček, slovenski pesnik.

Človek nikoli ne bi smel reči: Prepozno. Vedno je čas za nov začetek.

K. Adenauer
Katera znamenja zodiaka boste najbolj vztrajna?

V današnjem dnevu boste najbolj vztrajni biki, device in vodnarji.

Kako bo luna vplivala na področje odnosov?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste topli in sočutni, vendar tudi malce trmasti.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali VEČNO VPRAŠANJE: NA KAJ V ŽIVLJENJU LAHKO VPLIVAMO SAMI?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

S pomočjo lune v biku se boste začeli ozirati k bolj stabilnim temeljem za boljšo prihodnost. Odločili se boste za velik korak naprej, pri katerem boste imeli vso podporo vaših bližnjih, ki vas občudujejo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Izžarevali boste neustavljivo notranjo moč, kar bo marsikoga odvrnilo od tega, da bi vam oporekal. Večkrat uporabite besedo ne, saj se vam bo v nasprotnem primeru delo preveč nakopičilo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Le navidezno boste z luno v biku ostali mirni, v resnici pa še vedno bojujete med nasprotujočimi si čustvi. Ne skušajte z glavo skozi zid, sicer boste na koncu le utrujeni in brez pravega občutka zadovoljstva.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Današnje energije lune v biku bodo spodbujale vašo željo po resni zvezi in poglobitvah. V odnosih, kjer je bilo doslej veliko negotovosti, pa bo končno možen korak naprej.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Z luno v biku si boste pričarali zelo ugoden dan za uresničevanje raznih idej. Na zalogi boste imeli velike količine energije, s katero pa ne skoparite, ampak jo uporabite v za vas pravi smeri.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Imate dobre zamisli, toda ustavlja vas nekaj izrednih družinskih težav. Luna v znamenju bika vam obeta nekaj več dobre volje, čeprav ste vedno bolj utrujeni od številnih obveznosti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Preteklo razočaranje vas ovira, zato zaenkrat še ne morete narediti koraka naprej. Poslovite se od ljudi in priložnosti, ki so že zdavnaj odšle iz vašega življenja in raje zaživite na novo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nikar nestrpno ne pričakujte večjih prelomnic, računajte pa na manjše in simpatične spremembe. Sprva boste doživeli razočaranje, hitro zatem pa nadvse pozitivno situacijo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ostati bi morali na trdnih tleh, brez nepotrebnega zapletanja ali ugibanja. Posebno popazite na zdravje, ter v odnosih s starejšimi, saj boste zaradi vpliva lune v biku zelo trmasti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nimate prave energije za razkazovanje svojih ambicij zato raje pustite, da se stvari odvijajo brez vaše pomoči. Nekdo lahko zmoti vaš ljubi mir in vas neprijetno preseneti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Tega, da ste vsem na razpolago, imate zadnje čase preprosto dovolj, kar boste znali tudi pokazati. Čutite, da potrebujete energijo zase, čeprav okolica tega ne bo razumela.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Kljub luni v biku boste skozi dan precej nervozni, proti večeru pa se boste že umirili, vendar stanje še vedno ne bo kot bi želeli. Preveč boste razmišljali o tem, kaj vse bi morali še narediti.

Vas zanima: MESEČNI HOROSKOP OKTOBER ali HELENA JE NEZADOVOLJNA Z LJUBOSUMNO NAJBOLJŠO PRIJATELJICO