Dnevni horoskop za četrtek 21. decembra 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 21. decembra 2023

Dnevni horoskop za danes, četrtek 21. decembra 2023

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za četrtek 21. decembra 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Marsikaj bo delovalo preveč simpatično, da bi lahko verjeli da je resnično. Preden se odločite, se trikrat prepričajte.

Horoskop nasvet za današnji dan: Pazite, da boste v kočljivih situaciji iskreno odreagirali, saj se lahko v nasprotnem primeru hitro ujamete v past.

Horoskop
Luna je v znamenju Ovna

Danes o dolgčasu ne bo niti sledu. Pogovori bodo jasni in razumljivi, nikakor globoki, hitro pa lahko naletite na nervozo, še posebej če boste na nekaj predolgo čakali. Pojavijo se lahko nepremišljena, nekontrolirana dejanja in večja tveganja. Izkoristite vse priložnosti in urno sledite svoji spontanosti. Vsega se boste lotili z več elana in z lahkoto boste dokončali nekaj, kar vas bremeni že nekaj dni.

Prihaja tudi brezobzirnost in težje razumevanje dejstev, ki jih lahko spregledamo. Pazite se poškodb in nerodnosti, še posebej na območju glave in v prometu, kjer bo v teh dneh več ljudi morda prevozilo rdečo luč.

Šport je najboljša izbira, saj boste usmerili svojo odvečno energijo v gibanje. V tekmovalnih športih pa se vam skoraj zagotovo obeta zmaga. Ugodno za pričetek del, ki jih želimo dokončati hitro, pa tudi za dajanje pobud, podpis pogodb, poučevanje, kratke poti, šport in rekreacijo, mehanična dela ter ukvarjanje z živalmi.

Ko začnemo ceniti sedanji trenutek, začnemo spoznavati, kako izjemna stvar je življenje, pa naj bodo okoliščine kakršne koli že.

Greg Anderson
  • Jane Fonda, ameriška filmska in televizijska igralka
  • Frank Zappa, ameriški skladatelj, kitarist
  • Chris Evert, ameriška tenisačica
  • Charles Michel, belgijski politik in predsednik Evropskega sveta
  • Karmen Stavec, slovenska pevka zabavne glasbe

Na današnji dan Slovenija skupaj s še osmimi državami začne izvajati Schengenski sporazum, s čimer je odpravljen obmejni nadzor na kopenskih mejah z Italijo, Avstrijo in Madžarsko. Rodil se je Josip Ipavec, slovenski zdravnik, skladatelj in Blagoje Bersa, hrvaški skladatelj in pedagog. Prav tako ameriški igralec Samuel L. Jackson. Umrl je Giovanni Boccaccio, italijanski pesnik, pisatelj, humanist in Francis Scott Key Fitzgerald, ameriški pisatelj.

Katera znamenja zodiaka boste danes občutljiva?

Danes boste najbolj občutljivi rojeni v zračnih znamenjih. 

Katera astro znamenja se boste težje spravila v pogon in sestavila na področju kariere?

Danes se boste težje spravili v pogon rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: MARS SE POSLAVLJA, LETU 2024 BO VLADALO SONCE ali SPADATE MED ŽENSKE, KI UŽIVAJO KO SO SAME S SABO?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Na področju kariere se lahko zaplete, če boste imeli opravka z neizkušenimi posamezniki, ki ne bodo pokazali resnosti. Brez pravega navdušenja boste na koncu sami poprijeli za delo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zatopili se boste v obnavljanje zgodbe, ki vam je pri srcu ter za grajenje bolj stabilne strukture. V ljubezenskih odnosih boste prehitevali in zapletali stvari, ki bi lahko bile zelo enostavne.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Skozi pretekle izkušnje se boste odločili umiriti se, prav tako si boste priznali, da so počasni koraki lahko veliko bolj učinkoviti. Zamotite se, če boste napeti s prijetno zadevo, ki bo preusmerila misli.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nikar ne jemljite kritike, ki jo boste prejeli preveč osebno, saj bo vse skupaj zaradi lune v znamenju ovna delovalo napeto. Na področju financ opazujte tiste, ki so vam bili vedno nekakšen vzor.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čeprav vas bo pripomba prijatelja zelo šokirala, bo mišljena brez slabih namenov. Nikar takoj ne napadajte, raje najprej o vsemu razmislite in morda si boste celo po tihem priznali da ima prav.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nenavadni tokovi bodo povzročili, da boste izredno nepredvidljivi. Nekdo vam bo poskušal prikazati povsem drugačno sliko, vendar boste neposlušni in trdno prepričani v svoj prav.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vse bi radi opravili po svoje, čeprav bodo od vas pričakovali, da upoštevate vsa začrtana pravila. Precej boste slabe volje in nergavi, preden vam bo uspelo prepoditi zakoreninjene misli.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zelo strogo boste ocenjevali nekoga, ki se močno trudi, da bi vam ustregel. Če bo ozračje v službi preveč napeto, se lahko zaradi čudnih občutkov vname popolnoma nejasna situacija.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pogovorite se s sodelavcem na štiri oči, saj lahko skupaj razvozlata veliko zadevo, ki bo vplivala na celoten razvoj dogodkov. Vsaka težava potrebuje svoj čas, zato bodite potrpežljivi.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ne pričakujte, da vas bodo razumeli, če ne boste povedali bistvenih dejavnikov. Osredotočite se na tiste stvari, s katerimi lahko izboljšate kočljivo situacijo ter si obetate boljši denarni izplen.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Kljub temu, da je energija lune v znamenju ovna večinoma pozitivno naravnana, boste v negativnem smislu deležni manjših napetosti, še posebej na čustvenem področju, saj ste že nekaj časa v dvomih.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Z lahkoto boste izražali svoja čustva in razjasnili zoprne nesporazume. Če se želite približati željam ljubljene osebe, prisluhnite in ne sklepajte sami. Področje intimnosti prehaja v nove razsežnosti.

Vas zanima: ROJSTVO OSEBNEGA UMA ali KO SPREJEMATE ODLOČITVE, IZBIRAJTE MODRO