Dnevni horoskop za četrtek 2. marca 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 2. marca 2023

Dnevni horoskop za danes, četrtek 2. marca 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za četrtek 2. marca 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Imejte danes v mislih, da sprememba v zavesti povzroči spremembo v energetskem polju, kar pa vpliva na vaše notranje doživljanje.

Horoskop nasvet za današnji dan: Danes boste zaradi skladnosti začutili, da prehajata zavest in fizično telo v novo stanje ravnotežja, v novo obliko energije, kar vam omogoča, da se osvobodite napetosti.

horoskop
Luna je v znamenju Raka

Luna je v znamenju Raka

Vaše razpoloženje bo nihajoče, polni boste raznih dvomov in strahov, težko se boste tudi zbrali. Nežne energije lune v raku, bodo prebudile vaša speča čustva in vašemu telesu podarile željo po negi in razvajanju. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. V teh dneh bodo otroci in nosečnice bolj občutljivi in dojemljivi za razne vplive.

Ne bodite presenečeni, če boste v kakšni situaciji zajokali ali se smilili sami sebi, saj boste nepredvidljivi in vsak impulz vas lahko močno vznemiri.

Na področju čustev vas bodo preplavili spomini, povezani s preteklostjo, kar vam lahko pomaga k napredku v prihodnosti. Polni nakopičene energije, se boste po eni strani zapirali vase, po drugi strani pa boste želeli slišati kakšno nežno opazko. Ugodno za domača dela, kuhanje, pranje, nego otrok, kopanje v termalnih vodah, za pomoč in obiskovanje sorodnikov.

Danes praznuje Jon Bon Jovi: Astro profil

Sonce se je ob njegovem rojstvu nahajalo v drugi dekadi Rib, in sicer v 11. hiši, kar pomeni, da je občutljiva oseba in da okolje močno vpliva nanj, včasih pa lahko deluje muhavo ali raztreseno, saj ga vodita močna intuicija in živa domišljija. Njegova Luna se nahaja v drugi dekadi Kozoroga v 9. hiši, kar ga opisuje kot resno, zanesljivo in odgovorno osebo z izjemno fizično zmogljivostjo, se pa težko sprosti in se preveč obremenjuje z malenkostmi, na katere nima vpliva.

Zelo je samokritičen, navadno celo preveč, kar mu otežuje doseganje ciljev. Ima močan čut za etiko in estetiko. Je pesniška in umetniška duša, ki jo zanima glasba. Zelo je priljubljen in večkrat se znajde v centru dogajanja.

VSAKA IZKUŠNJA SE HRANI V NAŠEM SPOMINU

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Uschi Glas, nemška igralka
  • Dejan Bodiroga, srbski košarkar
  • Chris Martin, angleški glasbenik
  • Mark Evans, član skupine AC/DC
  • Marcel Hirscher, avstrijski alpski smučar

Na današnji dan Galileo odkrije zaloge vode na Jupitrovi luni Evropa. Ustanovljena je bila spletna stran Yahoo. Rodil se je igralec Janez Rohaček in Joža Lovrenčič, slovenski pesnik, pisatelj. Rodil se je tudi baletnik, koreograf Pino Mlakar in pisatelj Marko Švabic. Umrl je Francesco Bianchini, italijanski astronom, fizik in Howard Carter, britanski arheolog.

Ozrite se daleč v svojo preteklost, da boste videli svojo prihodnost.

Winston Churchill
Katera znamenja zodiaka boste danes določenim zadevam želela priti do dna?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste vsem zadevam želeli priti do dna rojeni v vodnih znamenjih.

Katera znamenja zodiaka boste danes zbadljiva, vendar navihana?

Danes boste zbadljivi, vendar navihani rojeni v znamenju bika, raka in rib.

Preberite tudi: SKRITA MOČ ŽENSKE RIBICE ali Mesečni horoskop MAREC 2023

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Šesti čut, ki ga bo okrepila luna v raku vas vodi v užitke in prijetne odločitve. Z nekom se boste lahko končno pogovorili na za vas ustrezen način. Romantične zvezde bodo radodarne.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vprašajte se, zakaj tolikokrat tavate v temi in sami sebi blokirate srečo in sproščenost. Ohranite potrpežljivost dokler čas ne dozori in si v miru skujte kakšen načrt, kako se prebiti v ospredje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ugasnite nergavost, s katero bi lahko skrhali določen odnos, ki se že nekaj časa krha. Znova preveč komplicirate, namesto da bi prisluhnili sebi in upoštevali tisto, kar si dejansko želite.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vaše telo potrebuje več razgibavanja in zdrave prehrane, zato si privoščite več športa in rekreacije. Poglobite se, ozrite se vase in pustite druge, da živijo življenje tako kot želijo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Priporočljivo je, da z opazovanjem pridete do spoznanja, da samo sočutje brez pravih dejanj ni dovolj. Vaša prilagodljivost bo zaradi lune v raku na področju odnosov zopet na preizkušnji.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ugotovili boste, da se boste morali v določeni situaciji vi prilagoditi nekomu drugemu in ne obratno, kar vas bo notranje zelo vznemirilo. Pazite pri pogajanjih, ki so odvisna od dogovorov.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vse lahko izpade negativno, če se boste zapletali v stvari, ki jih ne morete opraviti dovolj dobro za nasprotno stran. Prevzela vas bo misel, da bi se umaknili in odšli neznano kam.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Obveznosti, ki vas čakajo, vam bodo preprečile, da bi nekaj pomembnega spregledali, kar je pozitivno, saj se boste morali s težavami najprej soočiti. Poskrbite, da boste nastopili iskreno.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Priljubljenost, po kateri hrepenite boste povečali, če boste opustili kritike in strah, ki vas le vlečejo v nepravo smer, ter blokirajo vaše odločitve, ki so v resnici sveže in razigrane.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V dan z luno v raku se boste podali utrujeni in obremenjeni, predvsem zaradi obveznosti, ki se kopičijo na vaši mizi. Včasih je potrebno vse skupaj nekoliko odmisliti, oziroma postaviti na stran.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Večina vaše pozornosti bo usmerjene predvsem v odnos z ljubljeno osebo. Nikar pa ne delajte napačnih zaključkov, dokler se o vsem kar je v zadnjem času sporno izčrpno ne pogovorite.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Če ste se čustveno preveč zapletli z osebo, ki želi ostati svobodna, poiščete raje nove možnosti in poti, ki vas bodo navdihnile s pozitivno energijo in smislom za humor.

Vas zanima: ALI RES POTREBUJETE NEKOGA, KI VAS NAVDIHUJE? ali KAKO SONCE V RIBAH VPLIVA NA VAŠE ASTRO ZNAMENJE?