Dnevni horoskop za četrtek 11. januarja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 11. januarja 2024

Dnevni horoskop za danes, četrtek 11. januarja 2024

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za četrtek 11. januarja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Čustveno udobje, ki ga boste zaradi Mlaja deležni na ljubezenskem področju vas bo prepričalo, da je prav, da zaupate temu kar zaznavate, brez odvečnih dvomov.

Horoskop nasvet za današnji dan: Z nekaj samozavedanja lahko filtrirate negativne vibracije in svojo občutljivost uporabite v pozitivni smeri.

Horoskop
Luna je v znamenju Kozoroga

V obdobju kozoroga se zgodi meja strogo subjektivnih vrednot in preseganje individualnih meja v korist višjih namenov, ki se iztečejo v odrekanje in samo-zatajevanje. Skriva se v globinah in šele zaradi počasnejšega vzpenjanja globokih sil, za katere osebek največkrat niti ne čuti, da so prisotne, pripravi človeka do tega, da se zave svoje vrednosti in postane sam svoj gospodar. S svojo upornostjo in vztrajnostjo boste v teh dneh lažje prodrli k svojim ciljem in brez strahu sprejeli težje odgovornosti.

Kljub temu se boste bolj prijetno počutili v samoti, kot pa v večji družbi. Pojavijo se lahko dvomi, da boste slabo sprejeti ali da boste delovali dolgočasno. Ta čas predstavlja globoko človekovo nagnjenje k prelaganju krivde na drugega, po tem da pomirimo lastno vest, katera potrebuje krivca kazni in žrtve. Ko premagate notranje ovire, vam lahko pomaga kozorogova praktična in dejavna volja, kljub temu pa se lahko pojavijo notranji konflikti. Odzivali se boste predvsem na razumske zadeve, vaš slog bo eleganten in posloven.

Dnevi z luno v kozorogu so ugodni za organizacijo, načrtovanje, študij, samotno in poglobljeno delo ter izlete v gore. Neugodno za ljubezenske zadeve, saj boste bolj zaprti in čustveno odsotni, domače in družabno življenje. Ker vas bo preplavila resnost, se boste bolj intenzivno začeli zavedati vseh svojih odgovornosti. Izpostavljeni predeli bodo koža ter okostje, še posebej kolena, zato bodite pri športnih dejavnostih bolj previdni.

Danes vas bo spremljal Mlaj, ki vas bo popeljal k poglabljanju in intenzivnemu razmišljanju o sebi. To je zelo ugoden čas za razstrupljanje vašega telesa in pavzo s kakšnim zelenjavnim postom. Če se že nekaj časa neuspešno trudite prenehati s kajenjem ali drugimi razvadami, je sedaj čas več kot ugoden.

To je čas primeren za jogo, meditacijo in ostale duhovne vaje. Z Mlajem boste polni optimizma.

Osredotočili se boste nase in na svoje načrte. Razmislite tudi o čiščenju in razstrupljanju telesa, ki bo izboljšalo vašo prebavo. Vaši lasje vam bodo zelo hvaležni, če jih boste ostrigli. Izbira oblačil vam narekuje nekaj nenavadnega, vpadljivega.

Optimist razglaša, da živimo v najboljšem od vseh možnih svetov, pesimist pa se boji, da je to res.

James Branch Cabell

Rojeni v znamenju Kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Alexander Hamilton, ameriški državnik
  • John Alexander Macdonald, kanadski predsednik vlade
  • William James, ameriški psiholog in filozof
  • Mary J. Blige, ameriška pevka
  • Rod Taylor, avstralski filmski igralec

Na današnji dan je bila ustanovljena Slovenska demokratična zveza. Izbruhnil je vulkan Etna. Rodil se je Gregor Čušin, slovenski igralec in Anton Makovic, slovenski zdravnik. Umrl je Jože Pučnik, slovenski politik in sociolog in Ivan Vavpotič, slovenski slikar.

Kakšno počutje se bo prepletalo danes?

Dnevni horoskop napoveduje, da prehajate iz svobodnega razmišljanja v bolj umirjeno delovanje.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj nepotrpežljiva?

Danes boste najbolj nepotrpežljivi rojeni v zračnih znamenjih. 

Preberite tudi: SVETLOBA DJOTIŠA V LETU 2024 ali DEVICA: OBŠIRNI LETNI HOROSKOP 2024

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Poizkusite biti z energijo Mlaja bolj zbrani. Priznali si boste, da nujno potrebujete več gibanja, zato se nikar ne zapirajte med štiri stene. Naj pomanjkanje časa ne bo izgovor.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Mlaj vam podarja notranjo moč, ki jo spretno uporabite na področju medsebojnih odnosov. Veliko boste naredili že, če boste prezrli zahrbtna nagajanja in razne negativne komentarje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Z vso spretnostjo prepričevanja, vam bo uspelo pridobiti nekoga, ki ga gledate z občudovanjem. Ne bi bilo slabo, če bi se malce ozrli okoli sebe in obrnili pozornost tudi k malenkostim.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Iskrenost, ki jo prebuja Mlaj bo prinesla mnoge prednosti in tudi ugled, po katerem hrepenite. Tokrat vam bo na področju kariere uspelo nadoknaditi vse, kar ste zamudili.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Na področju kariere boste z Mlajem v kozorogu, ki bo prava gonilna sila pospravili z vsem, kar se vam je nabralo na mizi. Ukvarjali se boste z vprašanji, ki vplivajo na vašo prihodnost.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Niste pripravljeni na težke teme, kljub temu je pred vami pomembna odločitev, ki bi se ji morali posvetiti z vso resnostjo. Prehitro sprejeta in nepremišljena vas lahko potisne daleč nazaj.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne zapirajte se več vase, saj nekdo pričakuje, da se boste na povabilo odzvali. Počasi se boste morali navaditi, da ne more biti vedno vse čisto tako, kakor ste si zamislili.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Oseba, od katere nekaj pričakujete ne bo najbolj radodarna, vendar se s tem nikar preveč ne obremenjujte. Čustvene situacije bodo umirjene in obarvane z nežnostjo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Tokrat se ne boste odzivali najbolj spontano, kot je v vaši navadi, ampak boste zaradi lune v kozorogu zelo premišljeni ter zadržani. Zato ne bodite presenečeni, če vas bo nekdo vprašal, če je kaj narobe.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zasebno boste zaradi dvomov, ki se prebujajo prepričani, da vam nekdo že nekaj časa ne govori prave resnice, vendar kljub temu ne boste kršili zelo pomembnega dogovora.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne obremenjujte se, če se nekaj še ne bo zaključilo. Morda bi morala ideja in želja le dozoreti v vaših mislih. Nikar ne bodite pesimistični, saj vas že kmalu čakajo zelo spodbudne informacije.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Verjetno prizadeti nekoga niste nameravali, vendar ste to storili zaradi zadeve, ki vas je močno zmotila. Skušajte vse skupaj popraviti z iskrenim pogovorom in opravičilom, ki bo sprejeto.

Vas zanima: LEV: OBŠIRNI LETNI HOROSKOP 2024 ali RAK: OBŠIRNI LETNI HOROSKOP 2024