Dnevni horoskop za četrtek 11. avgusta 2022

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 11. avgusta 2022

Dnevni horoskop za danes, četrtek 11. avgusta 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 11. avgusta 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Brez nekoga, s katerim bi lahko delili misli in ljubezen se boste počutili prazno. Ker bo težnja po harmoniji ter miru tako močna boste nagnjeni k temu, v vsaki situaciji prehitro popustite.

Horoskop nasvet za današnji dan: Znali boste poiskati varnost ter zadovoljstvo v majhnih stvareh. Najbolj zadovoljni boste, ko boste uredili vse podrobnosti ter si skovali smiseln načrt za prihodnje obdobje.

horoskop
Luna je v znamenju Vodnarja

Luna je v znamenju Vodnarja

Vodnar je po temperamentu sangvinično znamenje, predstavlja obdobje starosti ter presežek jaza v univerzalnem, označuje sredino zime. Pomeni potrebo po svobodi, neodvisnosti in izvirnosti. Njegova zodiakalna funkcija je revitalizacija ter eksplozija primarne energije, katera predstavlja iztočnico za osebno rast. Vodnarjeva frekvenca nihanja, katere prispodoba simbolizira umetnost gibanja, njegov glavni smisel pa je napredek. Vodnar ima dar za ravnodušnost in vedrino do samega sebe. Občutek za prijateljstvo in družbeno predanost.

Glavni moto znamenja je hrepenenje po osvobajajočem gibanju, duhovnosti in univerzalnem bratstvu.

Spremlja ga sistematično zavračanje vsakršne lastnine, kar vodi k razglašanju ekskluzivnih privilegijev njegovega ega. Spodbuja duh tovarištva, humanosti in enakopravnosti. V dneh z luno v vodnarju odlično uspevajo razne prireditve in shodi, pa tudi skupinske dejavnosti, zlasti tiste, ki so nekoliko neobičajne ali celo pustolovske. Življenje bo postalo bolj vznemirljivo in nepredvidljivo. Duhovno boste zelo razgibani, prilagodljivi, okretni v besedi in dejanju, ter na trenutke tudi odrezavi.

Mar ni res, da je najplemenitejši tisti, ki je ponižen, iskren, pošten in spoštljiv do vseh živih bitij?  

Taja Bračič

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Branko Stanovnik, slovenski kemik
  • Steve Wozniak, ameriški računalnikar
  • Sébastien Squillaci, francoski nogometaš
  • Lucas di Grassi, brazilski avtomobilistični dirkač
  • Alyson Stoner, ameriška igralka

Na današnji dan leta 1999 je bil v Evropi in Aziji je viden popolni Sončev mrk. René Pleven postane francoski predsednik vlade. Začetek tajnega srečanja med Churchillom in Rooseveltom, ki pripeljejo do podpisa atlantske listine. Izdan odlok o ustanovitvi Slovenske akademije znanosti in umetnosti. Sprejeta ustava Weimarske republike. Po vsej Avstro-Ogrski vpeljana enotna valuta avstro-ogrska krona. Rodil se je Fernando Arrabal, španski pisatelj, pesnik in Enid Blyton, angleška pisateljica. Umrl je Robin Williams, ameriški igralec in Tone Čufar, slovenski pesnik.

Kaj vas bo spravilo v dobro voljo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bo v dobro volj spravil prijateljski klepet.

Katera astro znamenja boste preveč nestrpna?

Preveč nestrpni boste rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TO MORATE PREBRATI, ČE STE OBKROŽENI Z LEVI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Na delovnem se vam bo marsikaj podilo po glavi, vse samo tisto o čemer bi morali razmišljati ne. Poskusiti srečo nikakor ni greh, vendar boste morebiten poraz težko prenesli, zato razmislite.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekaj se vam bo zdelo na prvi pogled zelo privlačno, ko se boste usmerili v podrobnosti lahko sledi razočaranje, ki pa z energijo lune v vodnarju ne bo direktno vplivalo na vaše počutje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Dovolite enkrat za spremembo da v določeni družbi, kjer vas nekaj moti spregovorijo tudi čustva. Presenečeni boste nad občutkom, ko vam bo končno odleglo. Uživajte v prijetnih vibracijah.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zaradi razpršenosti, ki jo prinaša luna v znamenju vodnarja pomemben sestanek preložite, raje raziskujte ter počasi poiščite nove, morda celo bolj izčrpne in uporabne informacije.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Delovali boste zelo stabilno, vendar se kljub temu bolj intenzivno posvetite svojemu telesu, v smeri, da počasi pridobite na kondiciji. Doživeli boste presenečenje, ki bo povezano z ljubezensko vsebino.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nekdo v vaši bližini bo precej napet, vendar ne prevzemajte te energije nase, saj bi si s tem naredili več škode kot koristi. V družinskem krogu boste nezainteresirani in ne ravno najboljše volje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Naredite nekaj v smeri da se stanje na področju kariere in financ počasi izboljša. Motivacijo in energijo vam prinaša vpliv lune v znamenju vodnarja, ki prebuja tudi najbolj ležerne tehtnice.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V ljubezni bo razigrano in nagajivo. Bodite razumevajoči tudi s sodelavci, ki jih spremljajo določene tegobe in kmalu boste opazili, da se delovna klima morda počasi izboljšuje.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes vas lahko doleti precej nehvaležna naloga, ki bo od vas zahtevala predvsem prilagajanje. Čeprav vam ne bo enostavno, boste sposobni vse skupaj popeljati do zaključka, ter se s tem tudi pohvaliti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vse, česar se boste lotili s kančkom dobre volje vam bo šlo dobro od rok. Ne pozabite pa na nekoga, ki čaka da se odzovete. V kolikor boste odreagirali po svoje, se lahko vse skupaj zakomplicira.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zaradi vpliva lune v vašem znamenju boste neprevidni in hkrati zelo zagnani. Izkazalo se bo, da nič ni prav enostavno, saj nekdo nikakor ne želi popustiti in se približati vašim stališčem.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nikar se preveč ne obremenjujte z drugimi, saj jim boste težko ustregli in jih prepričali v nekaj, kar je za vas skoraj samoumevno. Uporabljate le tiste možnosti, ki jih imate trenutno na voljo.

Vas zanima: TEDENSKI LUNIN VPLIV ali NENARAVNO VEDENJE V PARTNERSKEM ODNOSU