TO MORATE PREBRATI, ČE STE OBKROŽENI Z LEVI

Ste v svojem življenju obkroženi z levi? Preverite kako ravnati z njimi!
Ste v svojem življenju obkroženi z levi? Preverite kako ravnati z njimi!

Ste v svojem življenju obkroženi z levi? Preverite kako ravnati z njimi!

Predviden čas branja: 5 minutes

Levi so pravi kralji in kraljice, vedno opaženi, zaradi elementa ognja zelo pogumni in samozavestni. Nikoli žalostni in vedno pripravljeni priskočiti na pomoč. Levi radi dokazujejo naklonjenost z obdarovanjem, želijo da veste, da jim je mar za vas. Levi, tako moški kot tudi ženske so svobodnega duha. Spontanost je njihova osnovna lastnost, radi pa tudi raziskujejo. Preberite, da jih boste lažje razumeli.

Ste v svojem življenju obkroženi z levi? Preverite kako ravnati z njimi!

MOŠKI LEVI:

LEV PRIJATELJ

Prijatelj lev je tisti dobrotnik, ki te vedno spravi v dobro voljo in poskrbi da si samozavestna. To je prijatelj, ki te bodo povabili k sebi domov, te peljal na pijačo, ti pomagal flirtati, te spodbudil, da malo pretiravaš, vendar te bo znal tudi opozoriti če ti bo po mislih hodilo nekaj, kar ni dobro zate. Lev je zvest prijatelj, na katerega lahko računaš skozi življenje.

LEV FANT ALI LJUBIMEC

Lev ljubi z vsem srcem. Ne samo, da te ima rad, ter da te ceni, zna sprejeti tudi vse tvoje negativne plati. Želi te resnično poznati, tebe in tvojo življenjsko zgodbo, tvoje sanje ter strasti. Je trmast, odločen in samosvoj vendar prepričan, da je najboljši zate. On te nikoli ne bo sodil, ampak te bo vedno skušal razumeti.

LEV OČE

Oče lev je zelo zaščitniški, zato ker te ima neizmerno rad. Razume, da potrebuješ čas zase in svoj prostor, vendar je še bolj navdušen, če želiš nekaj časa preživeti z njim. To je oče, ki je zelo dojemljiv in zelo pošten. Če se ne strinja z nečim, kar počneš, ti bo to takoj brez ovinkarjenja povedal. Ne zato, ker bi te rad prizadel, ampak ravno nasprotno, zato ker mu je mar zate.

Ste v svojem življenju obkroženi z levi? Preverite kako ravnati z njimi!

LEV BRAT

Brat lev te bo vedno ščitil in si zate vzel čas. Ko si žalostna, ti bo z veseljem pripovedoval šale, se igral, posnemal druge, skratka poskrbel bo, da čim prej pozabiš na vse tegobe. Z njim je vedno zabavno, saj je poln energije, vodi ga želja po neprestanih dogodivščinah.

LEV ŠEF ALI SODELAVEC

Šef lev je običajno ponosen, pogumen in neustavljiv. V kolikor imaš rada hiter tempo in neprestano nadgradnjo boš z njim dobro sodelovala. Ne mara užaljenih obrazov, počasnosti in kompliciranja, kar zna tudi iskreno povedati. Sodelavec lev je prava dobričina, to je moški, ki si bo vedno vzel čas da ti prisluhne. Če boš potrebovala menjavo ali uslugo, jo boš od njega dobila brez prigovarjanja.

ŽENSKE LEVINJE:

LEVINJA PRIJATELJICA

Prijateljica levinja rada govori o sebi, vendar je kljub njenemu naravno egocentričnemu obnašanju, ravno ona tista, ki ti bo vedno nesebično priskočila na pomoč. Ima veliko srce, odziva se toplo in sočutno. Ko si nesigurna vase in v svoje odločitve, je levinja tista ki te bo v hipu napolnila s samozavestjo in te s par argumenti prepričala, da si na pravi poti.

Ste v svojem življenju obkroženi z levi? Preverite kako ravnati z njimi!

LEVINJA MAMA

Mama levinja je močna osebnost, od katere se lahko učiš kako biti stabilna. Čeprav je v določenih situacijah nekoliko ostra in silovita, ti vedno želi le najboljše. Ona je tista, ki že po tvojem izrazu na obrazu prepozna težavo in naredi vse, kar je v njeni moči, da jo skupaj razrešita. Vedno je tukaj zate, ne glede na to kako je zaposlena, vedno ti bo brez da bi te obtoževala pomagala v kakršni koli stiski.

LEVINJA SESTRA

Levinja je sestra za katero imaš sicer občutek da želi ves čas nadvladati in tekmovati s tabo. Vendar ni vse tako slabo, saj je ravno ona tista, ki prebuja tvojo močnejšo plat in te skozi situacije uči, da se je potrebno iskreno postaviti zase. Rada preseneča in obdaruje, tudi takrat ko na koledarju ni nobenega posebnega praznika.

LEVINJA ŠEFICA ALI SODELAVKA

Šefica levinja želi biti glavna in najboljša, zato ji je potrebno dovoliti da vodi. V tem primeru je to učinkovita vodja, ki ji ni vseeno kako se njeni podrejeni počutijo. Brez pohvale težko deluje. Sodelavka levinja rada izstopa, veliko govori o sebi in se težko izogne temu, da vedno želi prehiteti sodelavce tako v delu kot tudi z najnovejšimi modnimi trendi.

Pripravljeno za Cosmopolitan.si