Tedenski Lunin horoskop za obdobje 5.7.-11.7.21

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 5. do 11. julija
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 5. do 11. julija

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 5. do 11. julija

Predviden čas branja: 2 minutes

V ponedeljek se boste podali z energijo vpliva lune v znamenju bika. Želja po domu in dobri hrani bo tako velika, da se ji boste težko uprli. Prehrana bo bogata, vendar pazite, da ne boste pretiravali v smeri nezdravega. Z vztrajnim pristopom vam lahko na področju kariere uspe dokončati pomembne zadeve, prav tako boste budni na finančnem področju. Tvegati ne boste želeli, želeli boste da je vse premišljeno in sigurno.

V torek, ko luna preide v znamenje dvojčkov vas resnost ne bo pritegnila.

Bolje se boste počutili tam, kjer se bo veliko dogajalo in kjer bo dišalo po razigranosti. Mir in tišino bo težko poiskati, želeli se boste predvsem prepričati in poiskati odgovore na svoja vprašanja. Pogovori bodo odprti in iskreni, vendar boste v primeru nezadovoljstva težko ostali tiho, saj vas bo razganjalo od bliskovitih misli. Ljubezenske poglobitve vas bodo tudi v sredo, ko se bo luna še nahajala v dvojčkih nervirale, saj boste usmerjeni v to, da plujete na svoji barki kar se da lahkotno.

blank

V četrtek bo jutro razgibano in vaše počutje malce nihajoče, nato se ob 15.51 uri luna pomakne v znamenje raka.

Prihajata občutljivost in razdražljivost, ki se ju boste težko otresli. Naporni pogovori in nerešene situacije vas lahko celo spravijo v jok. V petek se boste težko zbrali, primanjkovalo bo tudi samozavesti in poguma. Lažje kot običajno pa se boste poglabljali tako vase kot tudi v odnose, ki vas obkrožajo. V soboto bo energijo raka malce razblinil Mlaj, ki bo na plano potegnil dobre vibracije. Usmerjali se boste k temu, da čim več storite za svojo dušo in telo. razni lepotni rituali in obiski frizerja bodo zelo učinkoviti, zato si jih z veseljem privoščite.

Nedelja bo poseben in vesel dan, saj se boste prebudili z vplivom lune v znamenju leva. Prebujena strast in močan zagon vam obljubljata dan poln prijetnega dogajanja. Sposobni boste motivirati, voditi in se vsemu skupaj nasmejati. Premočna bo levova energija le za ribice in rake, ki se boste raje kot da bi se izpostavili skrili v svoj kotiček.

Pripravljeno za Sensa.si