Tedenski Lunin horoskop za obdobje 30.5.-5.6.22

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 30. maja do 5. junija 22
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 30. maja do 5. junija 22

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 30. maja do 5. junija 22

Predviden čas branja: 3 minutes

V ponedeljek pričakujte z Mlajem v znamenju dvojčkov spontano in mladostno energijo, ki vas bo na vsakem koraku spodbujala, da se usmerite v nekaj novega. Zelo boste radovedni, prodorni in tokrat vas nič ne bo ustavilo. Stvari, ki ste jih v zadnjem obdobju potlačili ali izpustili, bodo privrele na površje z namenom da se jih lotite. Nikar se ne ustrašite odgovornosti, raje jo začnite sprejemati. Preveč močno hrepenenje po pozornosti se lahko zaključi v smeri krajšega konflikta.

Na trenutke boste v torek, ko se bo luna še nahajala v dvojčkih nemirni, še posebej, če se ne boste znali na pravi način notranje umiriti.

Vpliv bo pomešal vaše občutke in pričaral nerealna pričakovanja v zasebnih odnosih. Na področju dela ter izobraževanja boste bolj površni in nerodni, vendar se s tem ne boste preveč obremenjevali. V mislih se boste podajali v ustvarjalne projekte, manjkalo bo le nekaj vztrajnosti. Če boste začutili dolgčas, se boste znali hitro s čim zaposliti.

V sredo luna prehaja v znamenje raka, zato boste počasi in temeljito reševali zadeve, ki jih morate narediti resnično brez napak.

V negativnem smislu pričakujte konfuzno razpoloženje. Preprosto ne boste vedeli česa se lotiti prej. V ljubezni boste dajali prednost čutnim doživetjem, skratka znali se boste poglabljati. V medsebojnih odnosih boste pričakovali več podpore, ob tem boste pozabili, da tudi sami velikokrat pozabljate nanje, ko vas potrebujejo.

Močno čustveno življenje vam bo tudi v četrtek ter petek skozi dan, ko se bo luna še nahajala v raku godilo.

Skoraj vsaka misel bo podkrepljena z nezadržnim sumničenjem, ter visoko mero občutljivosti. Več kot običajno se boste ukvarjali tudi s sabo in s svojimi mislimi ter notranjimi občutki. S težavo se boste motivirali in marsikaj za vas tokrat ne bo imelo pravega pomena. Ne spuščajte se v razčiščevanja, raje svoje misli sestavite sami, v samoti.

V petek ob 20.38 uri preide luna v znamenje leva, zato lahko pričakujete razbremenitve ter ugodne spremembe. Prihajajo pogumne energije, plodne rešitve, odločnost in predvsem zaupanje v boljši jutri. Z lahkoto se boste soočali tudi z najbolj zoprnimi zadevami in situacijami in tokrat boste lažje našli tudi pravi smisel. Tudi v soboto in nedeljo, ko se bo luna še nahajala v levu boste izražali svoje najboljše lastnosti. Doživeli boste nekakšen premik naprej, kar vas bo notranje obogatilo. Svoboda razmišljanja bo izjemno pomembna, ne boste prenesli občutka, da bi vas kdorkoli omejeval. Tudi v razmerjih boste iskali neodvisnost ter se skušali čim bolj neobremenjeno zabavati.

Pripravljeno za Sensa.si