Tedenski Lunin horoskop za obdobje 25.4.-1.5.22

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 25. aprila do 1. maja 22
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 25. aprila do 1. maja 22

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 25. aprila do 1. maja 22

Predviden čas branja: 3 minutes

V ponedeljkovo jutro se boste podali sproščeni, z energijo Lune v znamenju vodnarja. Razveselili se boste novih priložnosti in prebudili željo po stikih s prijatelji. Nato se ob 12.14 uri luna pomakne v znamenje rib, kjer deluje bolj občutljivo in predvsem premišljeno. Če se nahajate pred izzivi zaradi nepričakovanih motenj, lahko iskrena in odprta refleksija razkrije vašo vlogo v trenutnih dogodkih, ne glede na to, kako naključno so zunaj vašega nadzora. Ugotavljanje sedanjih posledic preteklih dejanj in opustitev zanikanj in trditev vam bo tudi v torek, ko se bo luna še nahajala v ribah v veliko pomoč pri premikanju naprej z globljo modrostjo, ki podpira bolj prebujeno odzivnost v prihodnosti.

Glavni pomen tega delovanja je, da se pred izzivi pojavi ponižnost.

blank

Ženske se v tem času malce bolj posvetite svojemu zdravju, še posebej ginekološkem področju. V sredo se ob 18.10 uri luna pomakne v znamenje ovna. Dan, ki bo poln presenečenj in različnih odzivov. Vse kar vas je v preteklih dneh bremenilo se bo razjasnilo ter obrnilo v bolj dinamično smer, podkrepljeno s pogumom. Znali se boste odločati ter poiskati različne načine, da bi se vsi skupaj čim boljše počutili.

Družabno usmerjeni in brutalno iskreni se boste tudi v četrtek in petek, ko se bo luna še nahajala v znamenju ovna povsod želeli soočati v smeri dosega svojih želja in ciljev.

Sočutje bo okrnjeno, zato se vam tokrat nihče ne bo smilil. Menili boste, da mora vsak sam poskrbeti zase. Delovne naloge vas bodo mikale, če bodo zahtevne in če boste morali pri njih uporabiti logičen pristop. Dolgočasna rutina vas lahko spravi v nemiren ali kočljiv položaj. V soboto in nedeljo se bo luna nahajala v znamenju bika. Čustvene reakcije bodo v soboto zaradi vpliva mlaja intenzivne, še posebej pri tistih, ki v zadnjem času niste najbolj zadovoljni s sabo. Domače okolje tokrat ne bo varno zavetje, bolj bo podobno bojišču, kjer vsak išče svoje pravice in  jih nestrpno zagovarja, brez kančka prilagajanja.

Po začetni napetosti boste vedno bolj umirjeni ter pripravljeni na skok v ljubezenske dogodivščine. Znali boste biti sami s sabo ter odreagirati, ko bo to potrebno, seveda na malce trmast, vendar še vedno diplomatski način. Znali boste tudi nesebično priskočiti na pomoč ter svetovati na način, ki bo zelo učinkovit.

Pripravljeno za Sensa.si