Tedenski Lunin horoskop za obdobje 19.4.-25.4.21

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 19. do 25. aprila
Kakšen bo luni vpliv v tem tednu?

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 19. do 25. aprila

V ponedeljek vas bo luna v raku popeljala v svet intenzivnega čustvovanja. Karkoli se bo dogajalo, boste zaznavali zelo močno, tudi občutljivost bo povečana. Najboljše se boste počutili v domačem okolju, saj boste povezani in topli. Prijali vam bodo dotiki, všeč vam bodo lepe geste nasprotnega spola. Veliko boste premlevali, se borili s svojimi čustvi in skušali duhovno napredovati.

V torek ob 8.10 uri luna preide v znamenje leva.

Čas bo polepšal tudi Prvi krajec, ki spodbuja rast in izpolnjevanje želja. Postali boste bolj direktni in samozavestni. Vsekakor pa boste želeli voditi igro, kjerkoli se boste nahajali. Lažje boste tudi v sredo odprto in direktno izkazovali svoja čustva, sposobni boste najbolj pogumnih dejanj. Pripravljeni boste tudi na nove podvige, vendar bolj v mislih, saj vam bo vztrajnosti in discipline primanjkovalo. Če v določeni situaciji ne boste zadovoljni, boste to povedali na ves glas, brez občutka slabe vesti.

V četrtek ob 15.08 uri preide luna v znamenje device.

Posvetite se delu in nikar preveč ne razlagajte svojih osebnih zadev, saj lahko povzročite zmedo. Rešitve, ki se bodo pojavljale bodo dvigovale motivacijo in samozavest. Ne ustavljajte se tudi v petek pri nepomembnih zadevah, saj vam lahko to povzroči nezadovoljstvo in napetosti. Prišli boste tudi do pomembnih zaključkov v zvezi z zasebnim odločitvami, povezanimi z zdravjem.

V soboto skozi dan se boste lotili pospravljanja in čiščenja, nato ob 18.06 uri preide luna v znamenje tehtnice. Umirjenost in radovednost vas vodita v prijetne podvige. Vse kar je povezano s področjem lepote bo postalo bolj aktualno, privlačno in zanimivo. Znali se boste urediti tako, da se boste v svoji koži kar se da dobro počutili. Všeč vam bodo lepe oblike in situacije, ki bodo urejale vaš vsakdan tudi v nedeljo. Hrepeneli boste po novih prijemih, toplih vibracijah in po tem, da se končno premaknete iz določene točke ter spregledate vse kar je prijetnega.

Pripravljeno za Sensa.si