Tedenski Lunin horoskop za obdobje 18.7.-24.7.22

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 18. do 24. julija 22
Tedenski lunin horoskop za obdobje od 18. do 24. julija 22

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 18. do 24. julija 22

Estimated reading time: 3 minutes

V ponedeljkovem jutru vas bo spremljala luna v ribah, ki lahko vse skupaj spremeni v neizvedljivo zgodbo, saj boste preveč v svojem svetu, da bi ujeli realno dogajanje. Ob 13. 17 uri luna prehaja v znamenje ovna. Vpliv lahko povzroči nezbrane misli in prinese nekaj nerodnosti, zato se zahtevnih opravil ne lotevajte, saj vam lahko povzročijo jezo. Rešitev zapletov vas vodi v napredek. Oblecite bolj vpadljivo obleko, rdeče barve, okitite se z turmalinom ali ametistom, nadišavite se in si vzemite kar vam pripada.

Lažje boste tudi v torek premagovali napetosti, ki vas spremljajo in se jih niste mogli že prej otresti.

Manj boste obremenjeni z vsakodnevnimi obveznostim. Tudi samski boste zadovoljni, saj boste ves čas prejemali prijetne komplimente. Vpliv bo prebudil strastno željo po dogajanju, zato boste težko sami, raje se boste nahajali tam, kjer bo prišel do izraza tudi vaš humor. Hrepeneli boste po pozornosti in občudovanju s strani oseb nasprotnega spola. Čustveno boste zelo odprti in predvsem samozavestni.

V sredo nastopi Zadnji krajec, zato se boste želeli izogniti vsemu kar je preveč komplicirano.

Luna ob 20.22 uri prehaja v znamenje bika, ter prinaša bolj umirjen in stabilen čas. Več resnosti in urejenega življenjskega ritma bo tudi v sredo okrepilo samozavedanje, tako da boste tako v poslovnem, kot tudi privatnem življenju začeli delovati bolj zrelo in bolj odgovorno. Pričakujete lahko prijetno toplino v odnosih in z veseljem boste prejemali ter dajali prijazne komplimente. Razum boste tudi v četrtek in petek, ko se bo luna nahajala v biku nekoliko odklopili, bodite pa pozorni da svoje notranje občutke, ki se bodo nizali podate na plano. Besede bodo tiste, ki lahko naredijo čudež in lažje kot običajno se boste prelevili v prijazno osebo, ki bo z veseljem tudi priskočila na pomoč.

V soboto in nedeljo se bo luna nahajala v znamenju dvojčkov.

Znali se boste posvetiti sebi, svojemu telesu in užitkom, ki vas bodo popeljali v zadovoljstvo. Vpliv vas opozarja, da povejte le tisto, kar vas vprašajo, sicer se boste po nepotrebnem zapletli v besedne dvoboje. Razvijali boste svojo ustvarjalno žilico in se usmerjali h kreativnim podvigom. Ta čas je zelo primeren za uživanje sadja, zelenjave in beljakovinske hrane. Za kuhanje ne boste porabili veliko časa, saj boste iznajdljivi in spretni.

Pripravljeno za Sensa.si