Tedenski Lunin horoskop od 6. do 12. februarja

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 6. do 12. februarja 2023
Tedenski lunin horoskop za obdobje od 6. do 12. februarja 2023

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 6. do 12. februarja 2023

Predviden čas branja: 4 minute

V ponedeljek boste stopili s pogumno energijo lune v levu, ki prebuja ego ter željo po tem, da ste v središču pozornosti. Posezite danes po oblačilih v rumeni, oranžni in rdeči barvi. Tisti, ki pa se želite od burnega tempa umiriti, pa se odenite v modro. Ahat, karneol ter tigrovo oko, bodo kristali, s katerimi lahko izboljšate svoje razpoloženje. Lasje bodo voljni in močnejši, če jim boste privoščili naravno masko. Razne masaže za sprostitev mišic bodo dobrodošle. Pozno zvečer luna prehaja v devico, zato se lahko tik pred spanjem nakopičijo skrbi.

V torek vas bo luna v devici usmerila v resen pristop na vseh področjih.

Vedno bolj vas bo začela zanimati zdrava prehrana, zato se boste poglobili v prebiranje člankov in literature na to tematiko. Zapirali se boste v svoj svet in podoživljali trenutke, povezane s poslovnim in finančnim področjem. Morda se pojavi tudi občutek krivde, ki pa ga skušajte razvozlati. Ne spreminjajte tega, kar imate, ampak iz tega poskusite potegniti najbolje.

V sredo bo luna v devici ustavila spontanost in vas opomnila na vse kar ni dokončano.

Poslovni obiski bodo učinkoviti, s težjimi nalogami pa se v teh dneh ne ukvarjajte, saj bi vas le razjezile. Ker simbolizira vpliv naporen čas, ko vas notranje napetosti silijo k dejavnostim, je presežek energije najbolje porabiti za sprostitvene dejavnosti, najraje v dobri družbi. Uredite in pospravite si garderobno omaro, preglejte zanimive kombinacije, nato odvrzite, česar ne potrebujete več.

V četrtek ob 9.46 prehaja luna v znamenje tehtnice. Danes bosta kraljevali pri izbiri oblačil lila in zelena barva, ki vam prinašata svežino in iskrenost. Osredotočili se boste nase in na svoje načrte. To je odličen čas za odpravljanje slabih navad in za sprostitev v domačem okolju. To je priložnost, da se resnično zberete in izrazite svojo plemenito naravo, saj boste le na takšen način pripomogli k realizaciji svojih ciljev in pozitivni energiji.

Lunin tedenski horoskop

V petek bo energija lune v znamenju tehtnice poudarila področje čustvenega delovanja.

Oblecite pastelne ali temnomodre barve, kroji naj bodo bolj enostavni. Izogibajte se črnim oblačilom, saj boste v njih delovali otožno. Pika na i pa naj bo eleganten dodatek. Želeli si boste nežnosti in spolnosti, ki bo obarvana s posebnim prijetnim pridihom in globino. Ustrezalo vam bo početje, ki zahteva kreativen pristop. Izjemno boste čutni ter željni fizičnega stika, postelja pa bo zvečer vaša najboljša prijateljica.

V soboto bo skozi dan luna še v tehtnici, nato ob 19. 34 uri luna prehaja v škorpijona.

Čez dan vas bo vodila prijetna misel, ter želja po urejenem področju čustev. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato čas izkoristite za zmenek. Polni zagona in želja se boste domiselno prebijali skozi vse, kar poudarja vaše področje ljubezni in čustev na strasten način. Noč bo obarvana s preroškimi in intenzivnimi sanjami, varujte pa se pretiranih naporov, ki vas lahko utrudijo.

V nedeljo boste pod vplivom lune v znamenju škorpijona. Nekoliko bolj boste lenobni, pasivni, hitreje se boste utrudili, hrepeneli boste po usklajenosti in miru, ki ga boste našli v samoti in v naravi. Vaša koža bo hrepenela po sadnih in ostalih naravnih maskah, zato ji privoščite več razvajanja. Čeprav boste polni strasti, se lahko v vas nakopičita obremenjenost in strah. Vztrajnost za vsako ceno bo vaše vodilo, popuščanje tokrat odpade. Razum vam lahko zameglijo globoka čustva, ki iščejo zadovoljitve, pripravljeni boste raziskovati in si širiti erotična obzorja.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi POZNATE IN UPOŠTEVATE ZAKON USPEHA? in USMERITE DOMIŠLJIJO V PRAKTIČNO PODOBO