POZNATE IN UPOŠTEVATE ZAKON USPEHA?

Zakon uspeha poudarja pozornost in pozitivno naravnanost, prepleteni z osredotočenostjo
Unsplash.com

Zakon uspeha poudarja pozornost in pozitivno naravnanost, prepleteni z osredotočenostjo

Predviden čas branja: 4 minute

Pozornost je za vas tisto, kar je leča za kamero, osredotoča vam moč. Svojo pozornost obdržite osredotočeno na uspeh, na izobilje, dokler uspeha ne vtisnete v vsako možgansko celico, Uspešen sem. Ko svoj fotoaparat vzamete s seboj ven, ga usmerjate le na stvari, ki jih želite ohraniti v spominu, vendar navznoter pozornost namenoma usmerjate na tisto, česar nočete ohraniti. Obrnite se k uspehu, k vsem vašim željam, kot igla na kompasu. Uprite se, da bi videli nasprotno, zanikajte, razbijte negativnost. Vedno se napolnjujte s slikami, ki govorijo; Uspešen sem; Ostanite mirni, ostanite osredotočeni na cilj.

Beseda je vsak dan z vami in uspeh je tako gotov za vsakogar, ki namenja pozornost temu, kar si želi, namesto tistemu česar si ne. 

Razmišljajte uspešno, delujte uspešno, čutite uspešno. Bodite videti srečni. Če želite imeti ob sebi prijetne ljudi in stvari, jim morate postati podobni. Prijetni ljudje so videti prijazno. Nasmeh ne le da privlači vse dobre stvari, ampak je tudi ena najbolj mogočnih energij. Nasmeh na vašem obrazu žari navzven, greje in privlači prijatelje in denar, poleg tega pa sije tudi navznoter, dokler ne doseže sončnega središča, vašega srca. Nasmeh, ki je bil rojen na vašem površju, bo prodrl navznoter, ker bo sončno središče ujelo njegov ritem, ter se nasmehnilo nazaj.

Zakon uspeha poudarja pozornost in pozitivno naravnanost, prepleteni z osredotočenostjo

Smehljaj sončnega središča pa pomeni življenjsko radost.

Luč vašega sončnega središče je tisto, kar spodbuja rast uspeha. Vse, kar naredite tako, je vedno stopnička navzgor proti nečemu boljšemu in vsak korak vas pripelje bliže cilju. Cilj je trdno zastavljen in vsaka izkušnja vas pripelje bliže, vendar so naloge, ki so opravljene le napol, samo postopanje ob poti. Ne zato, ker bi morali opraviti določeno nalogo temveč zato, ker izgubljate priložnosti za samo izražanje.

Morate pa paziti na naslednje, ko sebe vlagamo v karkoli, moramo biti tiho in se truditi, da se ne razdamo popolnoma ter tako ne zapravljamo energije. Biti moramo ravno prav odločni, tako da v vsako stvar vložimo ravno pravšnjo količino sebe, svoje miselne energije, ter paziti, da se ne prelije čez rob. Živite torej in naj zakon uspeha zgradi prihodnost. Zaupana vam bo modrost pomagala, da se vaše želje manifestirajo.

Prebudite se, odvrzite breme čustev, simptomov in odgovornosti ter se pričnite z vsem srcem in dušo zanimati za stvar, ki vam trenutno predstavlja delo, to je tistemu, kar je v danih okoliščinah treba narediti.

Zakon uspeha poudarja pozornost in pozitivno naravnanost, prepleteni z osredotočenostjo

Naredite tako, da ne mislite na preteklost in ne na prihodnost. Delajte svobodno in tako, da vam bo v zabavo. V svoje delo vložite igrivo domišljijo. Enako naredite ko počivate. Telo popolnoma sprostite in se dvignite v kraljestvo domišljije. Ugotovite, kako divje in vesele polete lahko izvajate. Sebe si predstavljajte kot svojo željo biti in razširite svojo domišljijo v to smer.

Delujte z namenom, da bi pridobili in dokazali še več. V vas prebiva tudi vse, kar je mogoče videti v domišljiji; in vse, kar je znotraj vas, je mogoče z delom prenesti ven. Domišljija, napolnjena z želenimi stvarmi, je navdih, tisto, kar vam omogoča, da naredite karkoli. Domišljija, ki je napolnjena z nezaželenimi stvarmi, je hromeča. Je edini kraj, kjer lahko naredite karkoli. Po svoji volji si lahko zamišljate dobre ali slabe stvari. Bodite torej razsodni in si predstavljate dobre stvari ter jih nato z delom dajte iz sebe. Delati z dobrimi stvarmi je zabavno.