Tedenski Lunin horoskop od 17. do 23. junija

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 17. do 23. junija
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 17. do 23. junija

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 17. do 23. junija

Estimated reading time: 4 minute

V ponedeljek luna ob 8.38 uri prehaja v znamenje škorpijona, zato se bodo pokazale možnosti, da določene zadeve s svojo odlično intuicijo dokončate. Zmogljivost vam bo omogočila, da lahko še tako težko nalogo popeljete do konca, prav tako lahko računate na dobre dosežke pri športnih dejavnostih. Postali boste bolj dovzetni za dotike, poljube in objeme, želeli si boste, da je vse kar vas obdaja obarvano s strastjo. V kolikor se nekaj ne bo izšlo, se lahko zaprete v temen hodnik negativnih iluzij in slutenj.

Nekateri boste zelo navdušeni, drugi se boste počutili blokirane ali preprosto zmedene. Čas je primeren, da pogledate in poiščete notranjo modrost in zaklade, ki vam lahko s svojo vsebino pomagajo rešiti pomembne situacije. Ljubosumje boste težko krotili, zato ne bodite nezaupljivi in dvomljivi. Ne ignorirajte bolečin in ne iščite izgovorov, saj boste s tem situacijo na področju zdravja samo še poslabšali.

Odzivali se boste na vse dražljaje okolice in skušali storiti čim več zase in za svoje dobro počutje. Odnose boste želeli pripeljati na višjo stopnjo, vendar nikar ne rinite z glavo skozi zid. Usmerite se v tisto, kar vam leži in kar opravljate z veseljem. Najbolj zoprn bo dan za tiste, ki se morate odločiti, saj ne boste želeli, da vam kdorkoli svetuje. Proti večeru boste vedno manj obremenjeni, ter vedno bolj spontani.

V četrtek bo luna v strelcu, zato stavite na vse napredne ideje, ki vam bodo rojile po glavi. Sposobni boste početi več stvari hkrati in vse, česar se boste lotili, vas bo navduševalo. Če boste prebudili spontanost, se boste znašli tudi v težjih situacijah. Nič ne bo nemogoče, saj bo energija strelca, ki je pozitivno usmerjena poskrbela, da bo dan prijeten ter navihan. Pazite le, da ne boste zaradi pretiranega navdušenja preveč zaletavi pri zahtevnih opravilih ter na cesti.

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 17. do 23. junija

Optimistična povezava vas bo navdihnila, da naredite nekaj, v čemer boste uživali. Pomembno bo, da se v službi ter med prijatelji počutite zaželeno, ter samozavestno. Odličen dan za iskanje nečesa, kar vam daje smisel in vam pomaga poiskati namen. Iskanje novih dogodivščin vam bo pomagalo, da boste pozabili na negativne misli in se znali sproščeno za trenutek odtrgati od vseh skrbi. Pričakujte zanimive domislice, ki bodo pogoste.

Dan, ki ne bo po vašem okusu, saj vas lahko preplavijo težke zaznave povezane z nezadovoljstvom, še posebej v zvezi z materialnim področjem. Težko se boste odločali, saj boste imeli občutek, da imajo vse zadeve določena ozadja, ki pa jih bo skoraj nemogoče razvozlati. Na področju odnosov boste potrebovali predvsem mir, zato lahko kakšno srečanje v zadnjem trenutku odpoveste.

Znali se boste organizirati in prebuditi načine, s katerimi se boste usmerili k pravim rešitvam. Analizirali boste dejstva, ter iskali resnico v vsaki zgodbi, ki vam bo prekrižala pot. Miselne naloge bodo podkrepljene z logičnim sklepanjem, kar vam lahko koristi v dolgoročnem smislu. Občutek, da morate nekaj spremeniti bo izredno intenziven. Obremenjeno bo področje kosti, zato skušajte biti previdni.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi TEDENSKI HOROSKOP OD 17. DO 23. JUNIJA 2024 in PRIHODNOST JE LAHKO TUDI DRUGAČNA