Tedenski Lunin horoskop od 15. do 21. aprila

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 15. do 21. aprila
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 15. do 21. aprila

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 15. do 21. aprila

Predviden čas branja 4 minute

V ponedeljek se bo luna nahajala v raku, nastopi tudi Prvi krajec. Kritičnost in negativna nastrojenost bosta izzveneli. Znali se boste povezati s sabo in svojo notranjostjo. V kolikor boste v skušnjavi, da bi podlegli jezi in zameri, se nemudoma zavedajte odločitve in pomislite na vrednote, ki jih optimizem zbuja v vas. Močnejša, kot bo predanost v odnosu, razvoju in ljubezni, lažje boste prenesli življenjske viharje. Dopustite pomembni odločitvi, da postane trajen simbol globokega spoštovanja, ki ga gojite.

Začutili boste svojo moč in se usmerjali proti svojim ciljem samostojno, z naprednimi idejami boste presegli obstoječe. Prihaja tudi občutek zmage, ki bo tako sladek, da se mu ne boste mogli upreti. Nič več se ne boste vrteli okrog podrobnosti, rast prihaja spontano in ujeli jo boste lahko le brez kompliciranja.

Brez težav se boste znali razbremeniti, pozabiti na zoprne vibracije in se priklopiti tja, kjer čutite, da vas obožujejo. Misel je res energija, velika moč, ampak nič ne pomaga pršiti energije z razmišljanjem, to počnete že ves čas, tokrat morate stopiti v akcijo. Vprašajte se, takrat ko enostavno ne zmorete, zakaj si postavljati tako visoke cilje, saj s tem le škodite svojemu osebnemu razvoju.

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 15. do 21. aprila

V četrtek dopoldne, ko se bo luna še nahajala v levu, boste zadovoljni s sabo ter s svojo podobo. Vaš odnos do samega sebe bo uravnotežen, saj boste znali ohranjati svoj jaz in ne boste počeli stvari samo zato, da bi nekomu ustregli.  Zavedali se boste, da imate v sebi moč, da prodrete in nejasne podzavesti v veliko bolj jasno zavedno stanje. Nato ob 16.10 uri luna preide v znamenje device. Čas predstavlja obdobje jasnih ciljev, analitičnosti in realizacije, vendar le s pomočjo natančnega dela in izjemne vztrajnosti. Na področju čustev napak ne boste dovoljevali.

Zato bo kariera pomembno področje, prav tako se vsemu, kar je povezano s financam ne boste izogibali, ampak boste želeli vse sistematično reševati. Nekateri boste prišli do spoznanja, da je majhne cilje vsekakor lažje doseči kot velike cilje, hkrati pa vam lahko pomagajo tudi pri tem, da se boljše počutite. Zaradi morebitnih težav, ki jih lahko prebudi osebno vpletanje v druge, se raznim govoricam raje na široko izognite.

Delovanje bo usmerjeno k urejenosti, skladnosti, ampak tudi k pretirani kritičnosti na vsakem koraku, kar poskusite izkoristiti sebi v prid, še posebej na področju financ. Prisotnih bo nekaj notranjih obremenitev, ki jih boste premostili s pogovorom, najraje v zavetju svojega doma.

V nedeljo se bo luna nahajala v znamenju tehtnice, zato bodo lepe stvari pritegnile vašo pozornost, kar vas vodi v akcijo in vam ne dovoli, da bi dvomili o njihovi pomembnosti. Notranje videnje vas usmerja na pot, ki vodi v najvišje dobro in največji radosti naproti. Povezani boste z neskončnostjo življenja, v kateri je vse prijetno in dovršeno. Če ste ranjeni ali razočarani, boste to zelo težko skrili. Osebne potrebe po naklonjenosti ali vrednotah bodo izpostavljene, zato se prepustite toku dogajanja.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi HOROSKOP: KDO SE NAJBOLJ TRUDI OHRANITI ODNOSE IN KDO NAJMANJ? in SAMI SE ODLOČIMO KAKO SREČNI ŽELIMO BITI