Tedenski Lunin horoskop od 1. do 7. julija

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 1. do 7. julija
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 1. do 7. julija

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 1. do 7. julija

Estimated reading time: 5 minut

V ponedeljek se bo luna nahajala v znamenju bika. Umirjene vibracije, povezane z željo po ustvarjanju bodo omogočila bolj stabilno počutje. Prav tako boste lažje dobili podporo, če se slučajno znajdete v slepi ulici. Tisti, ki vas čaka veliko dela in opravkov, se lahko zanesete na storilnost in motivacijo. Ker vas bo spremljal smisel za finančne podvige, je priporočljivo narediti si dober načrt za prihodnje dni. Besede bodo bolj premišljene in tople, zato vas razni trači in nepomembne zadeve ne bodo zanimale. Usmeriti se boste želeli v lepe stvari.

Prebudilo se bo nekaj resnosti, zato boste delovali dopoldne na področju kariere in denarja bolj zrelo in odgovorno. Utrne se vam lahko tudi kakšen pomislek, še posebej v situacijah, kjer ne boste imeli možnosti preveriti celotnega ozadja. Zanesite se nase in na svoj razum. Ljubezenske zgodbe vas naj ne skrbijo, saj bodo prijetne, ter proti večeru z energijo dvojčkov nagajive. Vleklo vas bo med ljudi, komunikacija bo spretna ter neodvisna. Na trenutke boste živčni, še posebej, če se ne boste znali na pravi način notranje umiriti.

Odprti za nova znanja in informacije se boste težko poglabljali in osredotočali, zato niti ne poskušajte. Težje boste prenašali samoto. Kljub temu, da boste strmeli k osebni svobodi, boste potrebovali družbo. Pazite na spletke, ki se bodo vrstile in preverite vse dvomljive informacije. V kolikor se že nekaj časa borite za odgovore ki jih ni na spregled, je sedaj ugoden čas da vprašate kar vas zanima.

V četrtek skozi dan bo luna v dvojčkih, pozno zvečer, ob 22.51 uri prehaja v raka. Neprestano boste govorili in pri tem uporabljali celo telo, najbolj pa roke, s katerimi boste pojasnjevali stvari. Veliko stvari boste želeli deliti, razložiti in vprašati, saj vas bo spremljala močna radovednost. Zaradi hitenja, ki ga zračna energija spodbuja lahko mimogrede pozabite na uro, po drugi strani pa boste sposobni hitrega odzivanja. Sedaj je prvi čas, da navdihnete sebe in druge, saj bodo misli potovale v široke razsežnosti. Ne bodite presenečeni, če boste zvečer težje zaspali.

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 1. do 7. julija

Potrebovali boste veliko več časa, da se omehčate in se prilagodite, še posebej ko boste v družbi ljudi, ki jih ne poznate. Dan je zelo primeren za finančne naložbe in varčevanje, saj boste vsako stvar najprej razmislili ter predvideli vse mogoče scenarije. Odnosi na področju dela bodo zahtevali več prilagodljivosti, kar lahko vse skupaj postavi na glavo. Tisti, ki delujejo preveč samozavestno ali zelo površinsko vas bodo močno odbijali.

Vse česar se boste lotili, boste opravljali skrbno in predano, zato boste dosegali dobre rezultate. Prebudili se bo nezmotljiv občutek za prav in dobro. Z veseljem boste kuhali, urejali in pospravljali, nagnjeni boste tudi k sladkosnednosti. Čutili boste močno potrebo, da nekomu pripadate, pomembno vam bo, da je občutek varnosti izpopolnjen. Načrti, ki se bodo prepletali v mislih zaradi nakopičene občutljivosti morda ne bodo izpeljani do konca. Tisti, ki hrepenite po pogovoru, ga boste z veliko mero globine lažje izpeljali. Dan bo ugoden za nakupovanje, še posebej če kupujete opremo za dom.

Polni boste optimizma in želje po tem da ušpičite nekaj, kar vas lahko vsaj za trenutek zavihti v središče pozornosti. Z visokim egom boste hrepeneli po občudovanju. Lev je znamenje, ki vlada srcu in hrbtenici, zato je pomembno, da poskrbite za pravilno gibanje. Razposajeni se boste z odlično komunikacijo podali tja, kjer boste čutili, da lahko stopite v ospredje. Če vam bo dolgčas, si boste dan znali v trenutku popestriti. Slabi volji ne boste dovolili, da se prebudi.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JULIJ 2024 in NENEHNO ISKANJE NEKOGA ALI NEČESA