TEDENSKI HOROSKOP OD 8. DO 14. MAJA 2023

Tedenski horoskop za obdobje od 8. do 14. maja napoveduje zaključevanje cikla retrogradnega Merkurja
Tedenski horoskop za obdobje od 8. do 14. maja napoveduje zaključevanje cikla retrogradnega Merkurja

Tedenski horoskop za obdobje od 8. do 14. maja napoveduje zaključevanje cikla retrogradnega Merkurja

Predviden čas branja: 2 minuti

S Soncem v znamenju bika se boste poleg dela, ki vam ne bo predstavljalo težav razveselili zasluženega počitka. Lotevali se boste praktičnih nalog, težko vas bodo prepričali le, da se lotite nečesa novega ali naredite nekaj na povsem nov način. Oboževali boste dobro hrano in pijačo, potrebovali boste preprosto, vendar udobno okolje.

Dobro bi bilo, da bi v tem obdobju malce omejili svojeglavost in vsaj malo manj zavračali novosti, ki prihajajo.

Merkur, ki bo do nedelje še retrograden bo odgovoren za zamude, bliskovite, vendar površne odločitve ter naglico, s katero se boste lotevali dela. Ne bodite presenečeni, če boste kakšno pomembno zadevo enostavno spregledali in si o vsem skupaj ustvarili svojo predstavo.

Tedenski horoskop za obdobje od 8. do 14. maja napoveduje zaključevanje cikla retrogradnega Merkurja

Z Venero v znamenju raka boste ponižni ter sočutni. Svoja globoka čustva boste neprestano analizirali, vendar je prav, da jih tudi pokažete. Z lahkoto boste vzdrževali zanimanje za osebo, v katero ste se zaljubili. V odnosih boste iskali mir in varnost, če se boste slučajno začeli ob ljubljeni osebi dolgočasiti, boste prebudili željo po nežnostih.

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v znamenju ovna, raka in tehtnice.

Preberite tudi MORALNA NAČELA IN NJIHOV POMEN in KAKO RETROGRADNI PLUTON VPLIVA NA VAŠE ASTRO ZNAMENJE?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nekdo vas bo navdušil in počasi boste odvrgli hladen pristop, ki vas je spremljal v zadnjem obdobju. Odnosi bodo manj stresni, ter bolj topli in razigrani, kar vas bo razveselilo. Na področju kariere boste v drugi polovici tedna delovali počasi, a učinkovito, zato se ne bojte za počutje. Prav tako boste polni energije in kreativnih idej, zato se vam bo kmalu spremenilo stanje na finančnem področju. Polepšajte v nedeljo svoj dom, pojdite s prijatelji na kavo in se nahranite z razigrano energijo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne boste dovolj potrpežljivi, da bi predolgo čakali na določeno zadevo, čeprav je bolje tako, kot da bi zopet storili nekaj nepremišljenega. V torek, ko nastopi konjunkcija med Soncem in Uranom se nikar ne spuščajte v podpise kakršnekoli pogodbe. Zadeve raje prestavite na prihodnje dni in o njih še bolj temeljito razmislite. Proti koncu tedna lahko zaznate posledice stresa in utrujenosti, vendar se nikar ne predajte negativnim energijam. Občutek, ki ga imate, vas vodi na pravo stran ter k pravim ljudem.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Tisto, kar vas že dlje časa obremenjuje, se bo v ponedeljek, ko bo luna v strelcu rešilo izredno hitro in brez posebnih zapletov. Prihaja nekaj intelektualnih uspehov, ki lahko dolgoročno pomenijo odskočno desko. Ob delovnih nalogah boste pravilno zaslutili, kaj bi morali storiti, zato nikar ne oklevajte preveč. V petek se vam lahko obrestuje naložba, zato naj vas ne skrbi preveč, kako se bo odvijalo na področju financ. Po pomembnem sestanku ali srečanju se boste želeli sprostiti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zaradi določenih situacij, ki se bodo v začetku tedna odvijale boste mnogi iskali način, kako dobiti tisto, po čemur hrepenite. Zelena luč s strani nekoga pomembnega se bo pojavila ravno v pravem času. Proti koncu tedna se lahko veselite nove priložnosti, ki vam bo povrnila upanje in vas osrečila za daljše obdobje. Nikar pa čustvenih situacij preveč ne analizirajte. V nedeljo prihaja na področju družinskih odnosov borba za prevlado, ki vam ne bo všeč.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Teden, ki je pred vami izkoristite za učenje novih področij. Uporabili boste prebrisane načine, da se povežete s tistimi, ki bi vam lahko v prihodnje priskočili na pomoč. Delovali boste z namenom, da s svojimi sposobnostmi in vedenjem laskate vsem, ki vas obkrožajo. Proti koncu tedna se boste odlično počutili. Pripravljeni boste na druženje, zabavo in prijetne prelomnice. Raziskovali boste radosti življenja, deležni boste tudi veliko romantike in užitkov.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Teden bo odličen za vse tiste, ki že dolgo časa iščete zaposlitev oziroma zbirate pogum, da naredite na področju kariere večji korak. Prihajajo tudi nova poznanstva, ki bodo obogatila vaše življenje. Glede na to, da ste znani kot analitik, ki se rad zapira vase, bodo ljudje okoli vas mnogokrat presenečeni nad vašimi spontanimi odzivi. Sprva se bo v petek kazalo, da ste se znašli v brezupni situaciji, ko se boste zbrali in poiskali odgovor se bo vse rešilo v vaš prid. Pretirana skrb je odveč, kajti stvari se tudi v družinskem krogu ugodno razpletajo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Če ne bo nepredvidenih okoliščin, boste zagotovo prvi prišli do rešitve zapletene naloge. V sredo, ko bo luna v vašem znamenju se vam bo nasmehnila sreča, ki jo bo potrebno čim prej zagrabiti, v nasprotnem primeru se bo umaknila iz obzorja. Prebujata se moč in pogum, sprejmite pa tudi nasvete ljudi, ki jim zaupate, saj bi lahko sami spregledali kakšno malenkost. Morda se boste konec tedna podali na kakšno pot ali izlet, vendar ne pozabite biti previdni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Če boste razmišljali o novih možnostih glede čustev ali počutja, boste malce razočarani. Prvi dnevi tedna bodo hrepeneli po spremembah, vendar vas bo nekoliko zaviralo preveč analitično obarvano razmišljanje. V drugi polovici tedna boste veliko načrtovali, ter vse skupaj z vztrajnim pristopom tudi uresničili. Čeprav bi se vam prilegel počitek, si ga v soboto in nedeljo zaradi številnih obveznosti, ki vas bodo doma bodle v oči ne boste privoščili.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ker se boste v teden podali nemirni, bo to slabo vplivalo na bližnje in tudi na odnose, ki niso ravno najbolj skladni. Morda je čas, da se usmerite k pogovorom, preko katerih lahko dobite odgovore. Na področju prijateljskih in ljubezenskih odnosov se nakazuje na psihični in duševni ravni aktiven čas, saj boste uživali v sproščenosti. Odkritja, ki se bodo v nedeljo nizala v domačem okolju bodo presenetljiva, od vas bo pa odvisno, kako boste izkoristili vse skupaj.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Za vse pogoje se v ponedeljek, ko bo luna v strelcu dogovorite, še preden se lotite večjega zalogaja. Pri odločanju naj bo prioriteta materialna plat, ki je za vas zelo pomembna. Vaša energija bo tudi proti koncu tedna nekoliko zmanjšana, vendar so težki vplivi že za vami, zato vam bo že prijetna afirmacija priskočila na pomoč, da se osvobodite težav in zaživite bolj spontano. V nedeljo si boste upali več kot si upate običajno.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vpletanje tistih, ki vam ne privoščijo sreče lahko vpliva, če si boste dovolili na razmerje. Na čustvenem področju ne bo najbolj enostavno, bo pa zato toliko lepše na področju kariere, kjer boste sproščeni in samozavestni. Vztrajni boste v svoji neodvisnosti in ne boste kazali nikakršnih namer, da bi karkoli spremenili. Proti koncu tedna se boste v dobri družbi razvedrili in stvari se bodo začele pomikati v optimistično naravnani smeri. Veliko se boste ukvarjali z družino.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Končno boste pridobili zaupanje vase, kar vam lahko koristi na vseh področjih, kjer niste najbolj odločni. Pred sabo imate številne možnosti investiranja in načinov, da zaslužite nekaj več denarja. Znebili se boste labilnosti in nezadovoljstva. Konec tedna prihajata dodaten čar in moč. Nekdo vam bo pomagal, da se osredotočite na pomembne zadeve ter razvijete svoje stabilno mnenje. Notranje življenje bo v nedeljo, ko bo luna v vašem znamenju zelo bogato, saj boste imeli končno možnost, da ga delite z zunanjim svetom.

Preberite tudi KAM V SLOVENIJI NA IZLET GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE?