TEDENSKI HOROSKOP OD 6. DO 12. FEBRUARJA 2023

Tedenski horoskop za obdobje od 6. do 12. februarja 2023 napoveduje prehod Merkurja v znamenje vodnarja
Tedenski horoskop za obdobje od 6. do 12. februarja 2023 napoveduje prehod Merkurja v znamenje vodnarja

Tedenski horoskop za obdobje od 6. do 12. februarja 2023 napoveduje prehod Merkurja v znamenje vodnarja

Predviden čas branja 3 minute

Z energijo Sonca v znamenju vodnarja vam bodo všeč drzne odločitve, povečala se bo tudi želja po stikih. V kolikor nakopičene energije ne boste imeli priložnosti sprostiti, se vam lahko zgodi, da iskreno izbruhnete, brez da bi se obremenjevali s posledicami. Neverjeten pogum, ki ga boste zaznavali vas lahko popelje k spremembi, morda tudi kakšni večji, pomembni za prihodnost. Soočenja bodo glasna, vendar se jih nikar ne ustrašite, saj bodo obarvana tudi z zdravim humorjem. Želja po napredku, kariernem, finančnem in zasebnem bo tako zelo močna, da je tudi najbolj ležerni ne boste sposobni utišati.

Humana, socialna in lojalna energija vas bo vodila skozi teden, zato se vam bo veliko dogajalo in tudi zgodilo.

Učili se boste neosebnega pristopa do življenja in spoznavanja objektivne resnice. Izognili se boste čustvenim konfliktom in razumsko razložili dogajanje v odnosih. Obdarjeni boste z zmožnostjo branja med vrsticami in bliskovito boste ocenili trenutne razmere na podlagi prevladujočih okoliščin. Pomembno bo ohranjanje fleksibilnost, medtem ko boste z energijo Venere v ribah zaupali svojemu vpogledu, ki vam lahko pomaga ostati korak pred ostalimi. Ko se razvijate, se naučite osredotočati na tisto, kar bo koristilo tudi drugim.

V ospredje stopajo družbena ozaveščenost, politični vpogled in skupinsko sodelovanje.

Tedenski horoskop za obdobje od 6. do 12. februarja 2023 napoveduje prehod Merkurja v znamenje vodnarja

Borili se boste za pravičnost in enakost. Motivirale vas bodo ideje, ki imajo daljnosežen politični ali znanstveni doseg, namesto da bi se osredotočali na osebne skrbi ali kratkoročne koristi. V soboto, ko Merkur prehaja v znamenje vodnarja prihaja dodatna sposobnost za reševanje problemov. Na svoje ideje lahko pogledate objektivno in ugotovite, kako veliko idejo razčleniti na izvedljive, manjše korake. Vpliv lahko povzroči, da delujete avtoritativno in nestrpno, zato gojite hvaležnost in poskrbite, da boste na svoji poti deležni tudi kakšne nagrade.

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v ovnu, raku in ribah.

Preberite tudi IZRAZITO POZITIVNE IN NEGATIVNE LASTNOSTI ZNAMENJA VODNAR in SPADATE GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE MED SAMOZAVESTNE KOLERIKE?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nekaj se bo v torek zaradi lune v devici zakompliciralo, vendar ne poslušajte drugih, poslušajte izključno sebe. Govorice vam bodo povzročale manjše preglavice, zato ne zapravljajte preveč časa za brezglave pogovore. Na področju kariere boste v petek še bolj nagnjeni k idealizmu. Bolj boste usmerjeni v dobrodelne zadeve in dosežke na duhovni ravni. Na preizkušnji bo vaša potrpežljivost, še posebej v nedeljo. V zvezi s tem lahko začnete počasi ukrepati, tudi na družinskem področju.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Najprej v ponedeljek, ko bo luna skozi dan še v levu razčistite zadeve v svojem ljubezenskem razmerju, ki niso najbolj jasne. Imeli boste nekaj več opravka z nekom, ki ga nikakor ne razumete. Prav malo bo manjkalo, da bi se razjezili, toda vseeno poskusite še zadržati divjo energijo. Pametne poslovne odločitve se vam bodo končno obrestovale. Vaše finance bodo povzročile velik preobrat. Nadzirali in analizirali boste svoje življenje, kar vam prinaša še več lepih priložnosti v prihodnosti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Finančne želje bodo v začetku tedna izpeljane brez težav, še naprej boste cenili svojo neodvisnost in svoje metode reševanja situacij, ki vas ne bodo pustile na cedilu. V tem sredo, ko bo prost dan boste končno dosegli ravnovesje, po katerem hrepenite. V petek, ko bo luna v tehtnici bo na vrsti pomembna obveznost, ki vam prinaša nekaj vznemirjenja, na koncu pa pozitiven rezultat. V družinskem okolju lahko v nedeljo pričakujete kakšno manjšo neprijetnost v komunikaciji. Zelo obetavni pa bodo stiki s partnerji.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Izkoristite prosti čas za pogovor z nekom, ki vas vedno razveseli in popelje v pozitivno razmišljanje. Previdni pa bodite v odnosih s sodelavci, saj vas v torek, ko se bo luna nahajala v znamenju device ne bodo razumeli na pravi način. Ne skrbite, če se boste morali znajti kar sami in poskrbeti, da bo vse tako kot je treba. Vikend vam prinaša srečo, ker boste vedno ob pravem času na pravem mestu, ko boste potrebovali kakšen pameten nasvet. Nikar pa o svojih zasebnih zadevah ne razlagajte drugim.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Počasi se prebuja občutek, da so vas doletele vse stvari, ki vas vznemirjajo. Na poslovnem področju pričakujte nekaj nesporazumov, še posebej če se niste najbolj vajeni prilagajati. Ne delajte ničesar le zato, da je narejeno, ampak vključite tudi noto kreativnosti. V petek, ko bo luna v tehtnici vas čaka nekaj novosti, a ne bodo tako prijetne, kot ste si zamislili. Nekdo od prijateljev vam bo pomagal, da se boste poglobili vase in poiskali razloge za svoje težave ali slabo počutje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Prisluhnite realni kritiki in ne bodite užaljeni, če ne bodo vsi takoj sprejeli vaših predlogov. Pred vami je med drugim obdobje, ko si boste popravili stanje na bančnem računu. Imejte odprte oči za nove priložnosti in seveda, bodite tokrat bolj fleksibilni. Tisti, ki ste samski, vam bodo dnevi konec tedna zelo naklonjeni, še posebej če imate željo po novih poznanstvih. Tisti, ki ste v razmerju, zdelo se vam bo, da ste prepočasni za okus nasprotne strani, zato skušajte zadeve reševati bolj prodorno.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V dneh pred vami boste morali ustaviti svoj tempo in se usmeriti v pomembne zadeve na področju financ in poslovnih podvigov. Nekoliko nejevoljni boste in bolj počasni, zato si ne zastavljajte večjih ciljev, sicer boste vse opravili napol, pa še nekdo od sodelavcev bo vse skupaj narobe razumel. Spoznali boste da filozofija in konkretna vprašanja ne gredo ravno najbolje skupaj. Veliko pa se boste tudi zabavali, saj vam samota nekako ne bo pisana na kožo. Nikar pa ne pretiravajte z alkoholnimi pijačami.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nič vas ne bo moglo popolnoma osrečiti in zadovoljiti. V slabo voljo vas lahko spravijo  obveznosti, ki vam neprestano kradejo čas, odgovornosti in pričakovanja od ljudi, ki vam ne morejo ponuditi ničesar. Sredi tedna prihaja nekaj manjših težavic, ob katerih morate takoj ukrepati in se z njimi soočiti. Razum vas bo varoval, da ne boste po nepotrebnem izgubljali svojega časa in se usmerjali v napačne odločitve. Če se boste na pravi način približali problemu in se izognili konfliktom, se bo vse skupaj uredilo v pravi smeri.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Tisti, ki vas duhovna plat do sedaj ni zanimala, se boste sedaj vsaj nekoliko poglobili vanjo, morda samo iz radovednosti. Končno se boste iztrgali iz negotovosti, kar vam bo olajšalo življenje tudi v naslednjih dneh. Četrtek bo poln zanimivih možnosti, ki vas vodijo k bogastvu in blaginji. Izkoristite svojo ustvarjalnost in domišljijo, ter svoje delo predstavite na drugačen način. Ne opravljajte drugih, posebno pozornost posvetite raje svojem vsakdanu in si čez vikend privoščite prijetno razvajanje v kozmetičnem salonu.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nikar na področju kariere prehitro ne obupajte, le večjo mero zaupanja vase potrebujete in uspelo vam bo. Preveč energije namenjate odnosom, zaradi česar vam je počasi zmanjkuje na ostalih področjih. Skušajte čim prej najti boljše opcije in iz življenja črtajte nepomembnosti, ki vam vztrajno kradejo energijo. Ne oklevajte, če boste morali na področju dela, kjer ste pričakovali pomoč sodelavcev sami v akcijo. Ne izgubljajte se v razmislekih in uporabljajte intuicijo, saj si z razumom ne boste mogli pomagati.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Sposobni boste spreminjati svoje mišljenje. Ostali vas bodo videli v drugačni luči. V torek, ko bo luna v devici bodo na vrsto prišle nerešene zadeve, povezane z neljubimi vsebinami. Najbolje za vas je, da storite tisto, kar se bo od vas pričakovalo, s tem se boste izognili sitnostim in zapletom, ki bi vas utrudili. Strastno boste v petek zagovarjali svoja stališča in le s težavo krotili svoje mnenje, tudi če se večina ne bo strinjala z vami. Konec tedna vas bo preplavilo zadovoljstvo. Pričakovanja, povezana s tem, da se določen odnos v domačem okolju končno umirjeno uredi bodo končno uresničena.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Najpomembneje na področju kariere bo, da ne prehitevate, ter da so vaši načrti dodelani do potankosti. Vaša vztrajnost se bo končno obrestovala, kar vas bo usmerilo k še večjemu napredku. Proti koncu tedna prihaja nepričakovan denar, kar bo dvignilo vašo samozavest in končno boste finančno zagotovo bolj pretočni. V soboto in nedeljo se boste bolj posvečali ostalim področjem, ljubezenskemu, finančnemu in svoji družini. Najprej si boste morali narediti dober načrt kako naprej, da vas situacije ne povozijo.

Preberite tudi BREZBRIŽNOST IN IZOGIBANJE SOOČENJU