TEDENSKI HOROSKOP OD 29. NOVEMBRA DO 5. DECEMBRA 2021

Tedenski horoskop za obdobje od 29. novembra do 5. decembra napoveduje Sončev mrk
Tedenski horoskop za obdobje od 29. novembra do 5. decembra napoveduje Sončev mrk

Tedenski horoskop za obdobje od 29. novembra do 5. decembra napoveduje Sončev mrk

Predviden čas branja: 2 minutes

Sonce v znamenju strelca bo odlična motivacija, da si naredite čim lepši teden. Ljubezenska zgodba, ki vam ni bila najbolj všeč, lahko dobi sedaj boljšo podobo.Priložnosti, ki bodo prihajale boste zaznavali s pozitivno energijo, pazite pa, da česa pomembnega zaradi povečane hitrosti dogajanja ne pozabite. V odnose boste zakorakali razigrano, vendar tudi naivno, zato bodite kar se da previdni, da vas sladke besede prijetne osebe ne zavedejo. Veliko boste z premlevali, kaj bi morali na področju dela spremeniti, vendar še ne boste popolnoma prepričani, zato s konkretnimi koraki še malce počakajte, da ne naredite kakšne usodne napake.

Pričakujte tudi nekaj površnosti, vendar se zaradi nje ne boste znašli v večjih težavah.

Tedenski horoskop za obdobje od 29. novembra do 5. decembra napoveduje Sončev mrk

Finance tokrat ne bodo najbolj pomembne, najbolj pomembno vam bo, da svoje delo opravljate z veseljem. Soočili se boste sami s sabo, ter se podali v realnost, obarvano s pozitivnimi vzgibi. V tem tednu se boste teže izognili čustvom jeze in nemoči, vendar ste splošno v pozitivnem obdobju, zato lahko zelo omilite to občutenje. S pozitivno držo boste dosegli odlične rezultate, zato nikar ne zapadajte v negativno razmišljanje.

Zelo boste samozavestni, drzni in polni moči za dokončevanje določenih zadev. Teden prinaša več izzivov, tokrat boste tudi dovolj močni za soočanje z njimi. Izkoristite njegov tedenski vpliv, saj se bo v soboto vse skupaj prevesilo v manjšo zmedo. Sončev mrk vam ne bo dovolil niti spontanosti, niti sproščenosti.

Katera astro znamenja boste imela v tednu pred vami največ sreče na področju ljubezni?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste imeli največ sreče v ljubezni rojeni v znamenju bika, dvojčkov in leva.

Kakšni planetarni premiki se obetajo v tem tednu?

Horoskop za tekoči teden napoveduje, da bo v soboto nastopil Sončev mrk.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V prvih dneh tedna se boste bolj kot s sabo ukvarjali s tistimi, ki vas obkrožajo. Pazite, da drugi enostavno ne bi hitro in zlahka pozabili, kaj ste storili za njih. En dokaz očitno ne bo zadoščal, zato jim prepustite, da se potrudijo po najboljših močeh. Nekaj pomembnega se vam bo obrestovalo, saj vas bo na področju ljubezni še dodatno povezalo in navdihnilo s strastjo. Prešli boste k dejanjem, tako v poslovnih zadevah kot na ljubezenskem področju. V nedeljo boste nepotrpežljivi, posebno če so vpleteni tisti, ki vedno znova zanemarjajo vse vaše pametne predloge.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Del krivde v družinskem okolju je vaš, saj ne storite dovolj, da bi dokazali nasprotno in se potegnili zase. Pogovor se bo končal nenavadno, vsekakor drugače, kot ste pričakovali. Spremljal vas bo občutek, da se bodo stvari kmalu obrnile v vašo korist. Kljub vsemu pazite, da vas nekdo ne bo razočaral v zadnjem trenutku, ko bo vse skupaj že preveč napeto. Poslovne zadeve si zaslužijo več pozornosti, čeprav vas vse skupaj že pošteno utruja. V ospredju bo vaša negotovost, ki jo skrivate za trmastim vedenjem.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Najbolj pomembna bo odločnost, ki je v prihodnjih dneh nihče ne bo mogel odstraniti. Vse bo veliko bolj jasno, dodelili vam bodo vodilno vlogo, kar vas vodi k doseganju ciljev. Počasi lahko celo izboljšate svoj položaj. Ne preskočite pa niti ene pomembne stopnice. Odločnost se vam bo kmalu obrestovala, zato zadeve pravilno razčlenite in preučite, in sicer v pravi smeri. Izvirnost ne bo najbolj smiselna pot, tokrat se boste morali držati strogo zastavljenih dejstev, v nasprotnem primeru ne boste dobro sprejeti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Uspeh sicer prihaja, pred tem boste morali osvojiti nekaj izzivov, ki so potrebni na poti k zmagi. Pravzaprav boste navdušeni nad tem, da izrazite svoje mnenje v večji skupini. Ne izgubljajte svojega pa časa za nepomembne zadeve. Spomnite se, da se bo dobro vrnilo z dobrim, tako v poslovnih kot v ljubezenskih odnosih. Nehajte se oklepate istega, namesto da bi poskusili tudi kaj novega.  Na poslovnem področju bo v petek veliko izzivov, ki jih bo težko uskladiti s potrebami družine in partnerja. Pomirite se, opravite najnujnejše in se sprostite.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vodila vas bo prebujena radovednost, ki vas drži pokonci na vseh področjih. Bolj previdni bodite pri delovnih pogajanjih, saj se lahko hitro zapletete v težke nesporazume. Mirna energija vam bo v zadnjih dneh tedna pomagala, da boste uredili vse potrebno in si končno oddahnili. Prijatelji bodo ključne osebe, ki bodo znale prisluhniti vaši zgodbi in vas razveseliti. Sončev mrk bo v soboto povzročil nekaj slabe volje in nezadovoljstva.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Uporabite svoje jasno razmišljanje in vse boste hitro razumeli. Kljub energičnosti, ki jo boste občutili ne bodite prehitri. Zaposleni boste s skupnimi financami, pokazali boste, da ste lahko tudi vi varčni in preudarni. V četrtek boste razmišljali zgolj samo o delu in strast na poslovnem področju bo narasla, kar vas lahko popelje do odličnih rezultatov. S partnerjem si bosta v nedeljo zelo blizu. Delili mu boste svoje želje in sanje za prihodnost. Izogibajte pa se kakršnim koli naglim odločitvam.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nikar preveč ne pričakujte, da ne boste na koncu zgodbe razočarani. Tudi če se srečate z zapleti, se nikar ne čudite, saj se temu nikakor ne boste mogli izogniti. Začutili boste željo po znanju, zato si boste vzeli čas in si osvežili spomin. Napetost bo v soboto zaradi negativnih energij Sončevega mrka velika in tokrat se preprosto morate prepustiti času. Obremenjevali se boste tudi z več razmerji, ki se vas dejansko ne tičejo. Če boste preveč vsiljivi, se obetajo prepiri.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Vaša vztrajnost vas bo rešila v kočljivi situaciji. Dovolj je bilo previdnosti, z nekaj strasti in pogumom vam bo uspelo. Pri delu vas bodo priganjali, znova obstaja nevarnost, da bi se odzvali precej nestrpno, namesto da bi se oborožili s pravimi argumenti. Nekdo vam bo izkazal svojo vdanost in naklonjenost. Le pazite in ne mešajte prijateljskega sodelovanje z ljubezenskimi odnosi. Po razpotju življenja boste odšli na hiter in drzen način, v pozitivnem smislu boste usmerjali ljudi.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z denarjem se boste ukvarjali, ko se bo v vaše misli prikradel tudi večji nakup, ki vam ne bo dal miru. Aktivno boste spremljali dogajanje na delovnem mestu. Podrobno boste razmišljali o svoji nadaljnji poti. Samozavest bo začela proti koncu tedna postopoma rasti, kar bo prišlo še kako prav. Poskusite brzdati težnjo, da bi na srčnem področju potekalo le po vaših željah. Tudi če ne bo šlo vse prav po načrtih, vseeno lahko v nedeljo, ko boste bolj sproščeni upravičeno upate, da se bo rešilo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Potrudite se, da boste odkriti do položaja v katerem se nahajate. Pojavila se vam bo priložnost za sodelovanje z novimi osebami. Na delavnem mestu se boste dobro počutili in celo pozitivno vplivali na okolico. Skrbno pretehtajte, kaj je za vas najbolje. Sprva bo morda videti, da ste v pogubni situaciji, toda kasneje boste spoznali, da je včasih potrebno ubrati tudi druge strune. Navdušeno se boste v nedeljo, ko boste končno dali delo na stran podajali
na nove podvige.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Težko vam bo popolnoma spregledati nekaj, kar še vedno odmeva v vaših mislih. Opazili boste, da je še nekaj motečih dejavnikov, na katere nikakor niste računali. Spomnite se, da ste samozavestni in da se ne boste ustavili v zadnjem hipu. Prebudili se boste ravno takrat, ko drugi ne bodo pričakovali takšnega odziva.  Še nekaj časa imate na razpolago do nove spremembe pogojev, zato jih izkoristite pametno, posebno če ste zapostavili nekaj ključnih poslovnih ciljev.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V tem tednu se morate pomembne naloge lotiti postopoma, saj zahteva veliko pozornosti. Vzemite si čas, pa boste z vsem skupaj zelo zadovoljni. Sprejmite dejstva in se vživite v razmere, presenečeni boste, česa ste zmožni. Nastopilo bo olajšanje v odnosih, razčistili boste s stvarmi, ki so vas mučile. Temu boste podredili tudi tempo, ki ga boste precej upočasnili. Morda boste postali v nedeljo še bolj sočutni do tistih, ki so vam blizu.

Preberite tudi SPOZNAJTE ZNAČILNOSTI ASTRO ZNAMENJA STRELEC