KATERA ASTRO ZNAMENJA SO NAJBOLJ PIKOLOVSKA?

Najbolj pikolovska in
Najbolj pikolovska in "težka" znamenja zodiaka so...

Najbolj pikolovska in “težka” znamenja zodiaka so…

Čeprav ima vsako znamenje zodiaka edinstvene osebnostne lastnosti, so določeni posamezniki večkrat zelo komplicirani, do sebe ter do drugih, včasih tudi pikolovski.  Preverite, od katerih astro znamenj lahko pričakujete, da bodo vse skupaj otežila ali pa izrekla kakšno sarkastično in pikro pripombo.

BIK

Čeprav so morda dobri poslušalci, in se znajo poglobiti, so lahko biki zelo težki. Sami sebi znajo zakomplicirati situacijo, nekateri celo življenje. Ko se njihova trenutna vizija poruši, so sposobni konkretno odreagirati ter direktno nekoga užaliti. Njihove pikolovske pripombe lahko marsikoga močno razjezijo, saj biki vztrajajo do konca. Pričakujejo, da boste intuitivno razumeli njihove potrebe, čeprav vam niso povedali česa si želijo. Ne bodite presenečeni, če se več dni ne oglasijo na telefon, ko pa se, vam pikro zabrusijo nazaj svoje ter vam morda celo pripišejo krivdo. Ko so slabe volje iščejo s svojimi pikrimi pripombami prepire in konflikte, takrat nimajo nobenega potrpljenja.

Najbolj pikolovska in "težka" znamenja zodiaka so...

DVOJČKA

Dvojčki so nepredvidljivi. V enem trenutku bodo prijazni, v drugem trenutku pa vas lahko s svojimi pikrimi pripombami celo osramotijo pred več ljudmi. V tem trenutku jih ne zanima da ste užaljeni ter da so šli daleč, dvojčki so se sposobni temu celo nasmejati. Kljub svoji družabnosti so zelo težki in znajo vse skupaj še kako zakomplicirati. Njihova nedoslednost otežuje medsebojne odnose, od drugih pa pričakujejo, da se bodo držali ure ali obljube. V najslabšem primeru se pretvarjajo, da so prizadeti ali prestrašeni, samo zato, da bi pritegnili pozornost. Če se jim zamerite, bodo pri opravljanju še bolj pikolovski.

DEVICA

Njihova pozornost do najmanjših podrobnosti je kriva, da lahko v trenutku najdejo kup napak ali stvari, ki jih zmotijo. Ko pa device nekaj zelo zmoti, postanejo hladne, nesramne in zelo pikre v izražanju. Pretirano kritična narava in nenaklonjenost izražanju čustev sta krivi, da jih večkrat označujemo za zelo težke in pedantne posameznike, ki jih je težko v življenju zadovoljiti, kaj šele jim ustreči. Do ljudi so lahko zelo ostri, radi kritizirajo ali celo obsojajo, brez da bi premislili, kako se druga oseba ob njih počuti.

Najbolj pikolovska in "težka" znamenja zodiaka so...

ŠKORPIJON

Čeprav je škorpijon oseba, ki ji je vredno zaupati, so zelo impulzivni in hitro najdejo kakšno sočno ter pikolovsko pripombo, s katero lahko nasprotno stran močno užalijo. Pogosto ne razmišljajo, ko so v svojem efektu in delujejo brez razmišljanja o posledicah. Čeprav so videti zelo prijazni, je dolgoročno z njimi je precej težko sodelovati in se povezovati, ker so izjemno občutljivi. Morda nikoli ne boste vedeli, s čim ste se škorpijonu, ki je v povezavi z vami poln pikrih pripomb zamerili, tudi tega o čem razmišlja bo verjetno ostalo skrivnost. Škorpijoni ne marajo sklepati kompromisov, zato jih kar nekaj spada med težke, pikre ljudi.

Pripravljeno za Sensa.si