PLANETARNI PREMIKI IZTEKAJOČEGA 2021

Kateri planetarni premiki se obetajo do konca leta 2021?
Kateri planetarni premiki se obetajo do konca leta 2021?

Kateri planetarni premiki se obetajo do konca leta 2021?

Predviden čas branja: 4 minutes

Kateri planetarni premiki se bodo zvrstili do konca leta 2021? Na kaj morate biti pozorni in čemu bi se bilo smiselno s planetarno energijo bolj prepustiti? Katere prelomnice bodo pomembne za vaš razvoj, srečo v ljubezni in karierni napredek?

13. december Mars preide v strelca

Strelec ima na energetski ravni prijateljski odnos z Marsom. Planet akcije, libida in agresije bo ogrel srce ognjenim znamenjem, zemeljskim znamenjem bo ljubezen podžgal z iskrico, vodnim znamenjem prinaša neustavljivo strast, zračna znamenja pa bo postavil pred dejstvo, da se bodo morala odločiti. V trenutku boste v obdobju tega vpliva pripravljeni končati nekaj pomembnega zaradi nečesa zabavnega in neoprijemljivega. Tokrat ne boste motivirani s svojimi čustvi, bolj vas bo motivirali resnica, vaša prepričanja in sanje o prihodnosti.

Oboroženi boste z željo, da bi izkusili več kot običajno, ničesar vas ne bo strah.

Primanjkovalo bo potrpljenja, da bi čakali, da se stvari zaključijo, vaša narava bo bolj nemirna. Morda boste morali, da se izognete številnim konfliktom resno razmisliti o telesni aktivnosti, kot o najboljšem sredstvu za obvladovanje jeze. Delovali boste igrivo in zabavno. Motilo vas bo vse kar vas omejuje ali ograjuje. Vztrajno boste prepričevali druge, naj verjamejo v to, kar vi verjamete.

Kateri planetarni premiki se obetajo do konca leta 2021?

13. december Merkur preide v kozoroga

S tem vplivom boste delovali kot prizemljen in avtoritativen posameznik. Nagibali se boste h konservativnemu in jasnemu komuniciranju. Ta občutek dvoma vase se lahko razširi na vaše dojemanje drugih. Zaznali boste močno potrebo po proučevanju vtisov, ki jih prejemate. Čeprav boste na področju kariere iznajdljivi, ste lahko zlahka razočarani, če boste naenkrat prejeli več informacij ali več nalog. Duševno aktivni ter produktivni, se boste lotili tistih ​​projektov, ki bodo prinesli v prihodnosti oprijemljive rezultate.

Hitro lahko postanete nestrpni do ljudi, ki ne spoštujejo vaših odločitev in dejanj.

Pohvalili se boste lahko z navidezno kristalno jasno presojo, čeprav bodo vaši miselni procesi nagnjeni k praktičnemu. Slog komunikacije s tem položajem Merkurja bo preprost. Kozorog je znamenje, ki sovraži zapravljanje in ceni čas, zato boste precej jedrnati, čeprav si boste pri načrtovanju vzeli čas. Počeli boste stvari, ki so lahko dobra naložba za prihodnost. Ključ do premagovanja izzivov bo v razumevanju, da so posledice neuspelih zadev lahko povezane z neustrezno komunikacijo.

19. december Venera se začne gibati retrogradno v znamenju kozoroga

Retrogradno gibanje Venere je pomemben dogodek, saj Venera zagotavlja blaginjo, razkošno življenje in vse vrste udobja. Prav tako je v pomoč pri ohranjanju dobrih odnosov. Venera se bo dotikala področja ustvarjalnosti, umetnosti, lepote ter materialističnega odnosa. V tem obdobju boste najbolj trpeli tisti, ki ste brez ljubezni in raznih ostalih užitkov.

Ta vpliv v vaše življenje na področju čustev vnaša razburjenje.

Kljub temu pa vam lahko, če boste znali sprejemati lekcije, lahko pomaga slediti temu, kar si resnično želite na področju ljubezni. Glavni ključ tega vpliva bo zavezanost, prav tako bo poudarjena tudi tradicija. To bo čas za globoko iskanje duše, zato bodite pripravljeni spoznati sebe na povsem novi ravni.

Kateri planetarni premiki se obetajo do konca leta 2021?

21. december Sonce preide v kozoroga

Sonce v kozorogu bo okrepilo željo po vzponu na karierni lestvici. Počutili se boste bolj  produktivne in lažje boste našli svoj smisel. Nič vas ne bo ustavilo pred tem, da bi dosegli, kar ste si zadali. Status vam bo veliko bolj pomemben. Ker boste zelo zagnani, boste uživali v kakršnih koli rekreativnih tekmovanjih, fizičnih ali psihičnih naporih.

Uporabljali boste logiko in razum, kar vam omogoča bolj sistematično reševanje težav in zapletov.

Osredotočali se boste le na stvari, za katere menite, da so vredne časa. Spremljal vas bo niz pravil in predpisov, ki jim boste z veseljem sledili, in na podlagi tega okvirja boste lažje določili svoje cilje. Vaš občutek za namen bo v  tem obdobju  najmočnejša osebnostna lastnost.

29. december Jupiter preide v ribi

S tem vplivom prihaja zdrava doza sreče in dobrega vzdušja. Jupiter v Ribah je izjemno harmoničen tranzit, saj odpira oči in razsvetljuje. Povezan je z ustvarjalnostjo, duhovnostjo, ustvarjalnim izražanjem in intuicijo, pri čemer lahko vera in optimizem tudi zaniha. Vpliv se bo obrnil k zdravljenju in sočutju, vloge tistih, ki pomagate in služite, pa se bodo okrepile. Podarja tudi priložnost, da uredite svoje življenje. Proučili boste svoja globoka čustva, ter se usmerili v razumevanje energij na splošno. Sanje lahko postanejo resničnost, saj boste nagnjeni k temu da razumete razumeti vizije v sebi in jih uresničite. Vsekakor je to čas, da pustite domišljiji prosto pot in prisluhnete svoji intuiciji.

Pripravljeno za Čvek v križankah