TEDENSKI HOROSKOP OD 29. AVGUSTA DO 4. SEPTEMBRA 2022

Tedenski horoskop od 29. avgusta do 4. septembra napoveduje prehod v bolj resno obdobje
Tedenski horoskop od 29. avgusta do 4. septembra napoveduje prehod v bolj resno obdobje

Tedenski horoskop od 29. avgusta do 4. septembra napoveduje prehod v bolj resno obdobje

Predviden čas branja: 3 minutes

Sonce v znamenju device vas bo povabilo v teden resnih odločitev, realnih pogledov na svet in želje po napredku. Največ se bo dogajalo na poslovnem in finančnem področju, saj boste vztrajni, motivirani in pripravljeni tudi na odrekanje. To je  nekoliko analitičen, vendar produktiven čas, ki prinaša boljše rezultate kot preteklo obdobje. Pojavili se bodo rezultati, po katerih ste hrepeneli, ali pa so se vam celo zdeli nemogoči. Samozavestno in mirno lahko začnete hoditi po poti, ki vas bo popeljala v čas dogodkov, ki vas usmerjajo da se počasi navadite na marljivo in humano delo.

Videz in zdravje bosta v tem obdobju zelo pomembni področji, nepravilnosti si tokrat ne boste dovolili.

Bodite prijazni do vseh in negujete odnose. Za čustva tokrat ne bo dovolj časa, bolj pomemben vam bo zaslužek. Vse, kar vas je do sedaj na področju dela skrbelo, se lahko razblini, če boste le želeli.  Ozračje bo umirjeno, privlačili vas bodo ljudje, ki znajo poslušati in ne govorijo preveč. Ker je danes velik del našega življenja povezan z denarjem je dobro v tem obdobju razmišljati tudi o tem da uredite finančno stanje v prihodnosti. Strasti na družbenem področju se bodo začele umirjati, čustva pa se bodo vse bolj spremenila v stabilno obliko. Manj boste mislili in več boste čutili. To pa bo dobro zato, ker boste takoj zaznali, kdo vas bo želel prinesti okrog. 

Tedenski horoskop od 29. avgusta do 4. septembra napoveduje prehod v bolj resno obdobje

Merkur se nahaja v znamenju tehtnice.

Komunikacija med vami in pomembnimi poslovnimi partnerji ali nadrejenimi bo bolj prijetna ter sproščena. Začeli se boste zanimati za različne oblike dodatnega izobraževanja, najbolj vas bo zanimalo učenje tujih jezikov. Če iščete novo zaposlitev boste tokrat zelo uspešni na razgovorih. V negativnem smislu se bodo vrstila nihanja razpoloženja. Misli bodo v enem trenutku zelo dejavne, v drugem pa popolnoma zaspane in neaktivne. Ne zadajajte si preveč zahtevnih nalog, saj vas bodo popeljale le v slabo voljo in nemoč.

Katera astro znamenja boste imela v tednu pred vami največ sreče na področju ljubezni?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste imeli največ sreče v ljubezni rojeni v znamenju ovna, raka in leva.

Katera astro znamenja boste imela v tednu pred vami največ sreče na področju kariere?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste imeli največ sreče na področju kariere rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC SEPTEMBER 2022 in IZKORISTITE OBDOBJE RETROGRADNEGA URANA V BIKU

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vzorci iz preteklosti se bodo začeli s pomočjo Merkurja v znamenju tehtnice, ki išče resnico razreševati. Z mnogimi zadevami se boste spopadli spontano, brez oklevanja. V petek imate lahko vse v svojih rokah, le pazite z osebo, ki je močnejša, ter z besedami precej ostra. Kljub temu, boste ohranili optimizem in zagnanost, da vse naloge popeljete do konca. Ni dobro, da se spogledujete z več možnostmi, saj ste s tem samo še bolj zmedeni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Radi bi počeli kaj novega, vendar to trenutno ni najbolj priporočljivo, saj je treba najprej zaključiti nekaj nedokončanega. Bodite bolj previdni, saj se stroški nenadzorovano nabirajo, vi pa ne najdete prave poti do mirnega delovanja. Dobre volje boste predvsem v petek, saj boste v velikih pričakovanjih na poslovnem področju. Začeli boste z novim poglavjem. Zaželeli si boste akcije in marsikaj se bo reševalo veliko hitreje, kar vam bo zopet povrnilo občutek zadovoljstva.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V torek, ko bo luna v tehtnici bo v ozračju nemir, ki bo onemogočal zbrano delo, zato se ne lotite zahtevnih nalog. Kljub temu se boste znašli pred novimi preizkušnjami. Če se vam bo pokazala priložnost, se boste spustili v avanturo, čeprav vam bo že vnaprej jasno, da vam bo dogajanje ušlo izpod nadzora. Nikar pa v zgodbo ne vpletajte globokih čustev. Nikar ne dovolite, da bi na vas vplivale določene zasebne zadeve, saj se na takšen način ne boste premaknili nikamor.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V ponedeljek boste zaradi konjunkcije med Luno in Merkurjem raztreseni, saj se zadeve ne odvijajo tako, kot ste si zamislili. Določene situacije so obtičale, zato poiščite še nekaj novih priložnosti, ki vas bodo razveselile. Samozavest vam bo v pomoč pri srečanjih, ne glede na to kakšni bodo argumenti tistih, ki vas obkrožajo. Konec tedna lahko prevzamete pobudo. Tokrat boste bolje pripravljeni, zato nikar ne obupajte.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Veliko lepše vam bo zaradi vpliva Merkurja v tehtnici v dvoje, pa naj gre za ljubezenske iskrice ali pa kakšno čisto praktično opravilo. Čas je, da opustite preteklost in se posvetite prihodnosti. V vaše naročje z energijo Marsa prihajajo prelomnice, ki bodo zahtevale močan karakter in osredotočenost. Ne zanašajte se le na obljube in besede, za vse zahtevajte še konkretna pojasnila. Naj vas vodi razum. V nedeljo boste pričakovali ljubezenske novosti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Gibanje bo nekaj kar vas bo sprostilo, ravno tako druženje, ki bo spodbujalo vaš duh k napredku. V družinskem krogu, kjer vam dihajo za ovratnik, se bo od vas pričakovalo mirno delovanje. S svojim simpatičnim smehom boste pritegnili veliko pogledov. Morda se boste znašli na osebnem križišču, seveda pred zeleno lučjo. Potrpežljivi in tolerantni boste na področju kariere odlična družba. Vaša moč bo presegla stalne okvire, zato se ne boste ustrašili ničesar.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vaš vpliv na druge bo zelo velik in seveda pozitiven. Česarkoli se boste lotili, boste končali bolj uspešno kot pričakujete. Pomembno bo tudi to, da popolnoma zaupate v svoje sposobnosti in ne odnehate, tudi če vas ustavljajo. Nikar se v petek ne obremenjujte z načrtovanjem, ampak se preprosto prepustite svojim notranjim občutkom. Svojih misli ne obremenjujte z nepomembnimi stvarmi, raje jih usmerite v nekaj, kar je lahko dolgoročno donosno.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne glede na padce iz preteklosti vztrajate in dokončajte, kar ste si zastavili. Če vas poskušajo pritisniti ob zid, veste, kaj morate storiti. Razmislite nekoliko o konkretnih ukrepih. Poskrbite nekoliko bolj za svoje osebno počutje. Smeh, ki bo konec tedna ves čas prisoten na obrazu bo sprožil tudi kakšen simpatičen pogled osebe nasprotnega spola.  Če ste vezani, naj vas ta energija ne odnese v neznano, saj bo samo trenutna. Obveznosti, ki so vam še ostale, bodo proti koncu tedna nekoliko bolj trd oreh.Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Tuhtanje dolgo v noč, stres in nerešene zadeve bodo tiste, ki vas bodo v začetku tedna silile v slabo voljo, vendar imate srečo, saj vas bo ščitil Merkur v vašem znamenju. Sprejeli boste nove izzive, ki vam bodo ponujeni zato ker vam zaupajo. Izžarevali boste zadovoljstvo in samozavest, ki se bosta odražali pri poslovnih odločitvah. V nedeljo boste izredno napeti in sumničavi, tako da se na diplomatski način izognite vsem možnim konfliktom. Ne najdete rešitve za razburkano ljubezensko situacijo.Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V ponedeljek, ko luna prehaja v tehtnico se pazite prevelike direktnosti, da si po nepotrebnem ne naredite kakšnih težav, ki bi vas ovirale pri napredku. Pomembno je, da poučno izkušnjo predelate tudi bolj analitično.  Čeprav boste morali v delo vložiti več energije, se vam bo kasneje to vsekakor obrestovalo s pozitivnimi rezultati. S prijatelji se boste veliko pogovarjali o skupnih hobijih in morda se tokrat odločite za nekaj, v kar vas do sedaj niso prepričali. Vendar bodi pozorni pri izbiri.Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Spoznali boste tudi kaj vam je blizu in kaj je tisto od česar bi se morali oddaljiti. Poskusite izboljšati vse, kar je mogoče. Bodite pazljivi, saj vam bodo določeni ljudje sredi tedna jemali energijo. Na trenutke se boste počutili povsem izčrpano. Še naprej boste iskali nekoga, ki bi vam lahko ponudil tisto, po čemer hrepenite. Zapleti, ki se vam odvijajo na ljubezenskem področju vas bodo končno nehali obremenjevati. Počasi boste dosegli dobro kondicijo, zato se boste še bolj telesno udejstvovali.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ni razlogov, da bi se spet zapletli v prepire. V prijateljskem krogu se boste nekoliko sprostili in si dovolili uživati. Zavedate se, kje bi lahko poiskali novi, boljši nasvet, denarno pomoč ali posojilo. Vsekakor se pravočasno oborožite z vsemi podatki. Merkur vas bo popeljal v prijeten zaključek tedna, saj boste zadovoljni sami s sabo. Samozavest, ki bo žarela iz vas, vam prinaša še več prijetnih podvigov. Veliko boste razmišljali o daljšem počitku, ki bo tokrat nekoliko drugačen.