TEDENSKI HOROSKOP OD 15. DO 21. APRILA 2024

Tedenski horoskop za obdobje od 15. do 21. aprila napoveduje prehod Sonca v znamenje bika
Tedenski horoskop za obdobje od 15. do 21. aprila napoveduje prehod Sonca v znamenje bika

Tedenski horoskop za obdobje od 15. do 21. aprila napoveduje prehod Sonca v znamenje bika

Predviden čas branja 6 minut

Začetek tedna bo obarvan z energijo Sonca v znamenju ovna, zato pohitite, če imate v mislih kakšen večji premik ali soočenje. S prijetno energijo in samozavestjo si boste izborili prave priložnosti ter se predali tudi druženju. Pazite pa, da se zaradi hitrega in včasih nepremišljenega koraka, ki ga bo še okrepil retrogradni Merkur, ne znajdete v kakšni zagati. Potrebno bo poiskati pravi smisel in se notranje umiriti.

Usmerjeni boste k iskanju kvalitet in usklajenosti v odnosih. V negativnem smislu bo razpoloženje nihajoče, prav tako se boste težje prilagodili zadevam, ki vam niso po volji. Nenehno boste iskali in načrtovali najboljši način, da nekaj naredite popolno, ne glede na to, ali je to v karieri, odnosih ali domačem življenju.

Tedenski horoskop za obdobje od 15. do 21. aprila napoveduje prehod Sonca v znamenje bika

Močna delovna etika bo posegala tudi v druga področja življenja. Vse, kar si boste zastavili, bo premišljeno in skrbno načrtovano. Potrebovali boste stabilnost in varnost. Z energijo Venere v znamenju ovna boste znali postaviti svoje potrebe na prvo mesto. Hrepeneli boste po užitki na vseh področjih, opazili boste stvari, ki ste jih v preteklem obdobju morda spregledali.

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v znamenju ovna, leva in rib.

Preberite tudi RAZLIKA MED OVNI ROJENIMI MARCA IN APRILA in NEGATIVNA ČUSTVA MEGLIJO UM IN PRESOJO

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nikar zaradi neprestanih pripomb nekoga izmed sodelavcev, ne spremenite svojega mnenja, saj bo zaradi energije retrogradnega Merkurja najbolj pomembno, da ne odnehajte zaradi manjših zapletov. Nekaterim težavnim opravkom v petek, ko bo luna v devici ne bo konca, kljub temu vam bo všeč vsaj dejstvo, da se pomikate naprej. Ljubezenskim zadevam se boste intenzivno posvetli v nedeljo, ko boste prebudili skrite želje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Preden se zaradi zoprne situacije, ki se vam je pripetila zgrudite, se spomnite, kdo vam je največkrat, ko ste to potrebovali priskočil na pomoč in vas poslušal. Zaradi zanimivih prepričanj, ki jih boste deležni, se boste sredi tedna lažje odločili. V soboto boste bolj umirjeni, znašli se boste v vlogi nekoga, ki po tihem razmišlja, kaj bi ga lahko popeljalo do napredka v prihodnosti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekdo, ki vas bo presenetil s svojim igrivim načinom razmišljanja, vam bo vedno bolj všeč. Pozorno opazujte situacije ter sebe, saj se boste tako najlažje odločili, ko bo vse skupaj dovolj zrelo. Preveč se boste v petek, ko bo luna v devici ukvarjali z malenkostmi, ki bi jih bilo priporočljivo dati na stran. V družinskem krogu lahko privrejo na plano, v kolikor se boste nečesa skupaj lotili, manjše napetosti in nesoglasja.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Prvi dnevi v tednu bodo od vas zahtevali tehten premislek, saj boste z retrogradnim Merkurjem brezglavo stavili na eno karto, brez da bi se zavedali dejavnikov, ki so lahko problematični. Bolj natančno se skušajte o pomembnih novicah informirati, saj boste presenečeni nad zanimivo zgodbo. Nedelja vam prinaša vztrajnost, ki vam bo prišla prav še posebej, če se boste doma nečesa lotili.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Če se boste znašli v napetem stanju, bodite zaradi vpliva retrogradnega Merkurja bolj potrpežljivi in tolerantni. Prav tako o zadevi, ki je povezana z denarjem znova premislite in razumsko ocenite situacijo. Kar se vam dozdeva nemogoče, je lahko v nedeljo, ko vam bo naklonjena energija lune v znamenju tehtnice uresničeno. Na čustvenem področju bo več dogajanja, kar vam bo povrnilo upanje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Neprimerne pripombe, ki jih lahko sproži nakopičena energija retrogradnega Merkurja, bi vas lahko pahnile v kočljivo situacijo, saj v resnici ne želite nikogar prizadeti. V četrtek, ko luna prehaja v vaše znamenje boste začutili manjše olajšanje. Odnos v katerem se nahajate, lahko popeljete v razigrano smer. Poskrbeli boste tudi za svoje zdravje in počutje, saj vam ne bo vseeno kaj se z vami in s telesom dogaja.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Tudi če vse skrite želje ne bodo uresničene, boste z energijo Venere v znamenju ovna na področju ljubezni vseeno zadovoljni ter predvsem pomirjeni. Prijetne malenkosti in sladki komplimenti bodo razlog, da boste še bolj zaljubljeni. Zadnji dnevi v tednu bodo bolj zoprni, saj se nikakor ne boste sposobni uskladiti z energijo lune v devici, ki se bo osredotočala na razčiščevanja in razna analiziranja. Počutili se boste nesproščeno.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Kjerkoli se boste v ponedeljek znašli, boste imeli občutek, da ste nekomu odveč, saj vaša prepričanja tokrat ne bodo popolnoma v skladu z drugimi.  Osebi, ki vas je v preteklem obdobju nekoliko zavedla, boste po premisleku pripravljeni ponuditi še eno priložnost. V nedeljo, ko se bo luna nahajala v tehtnici se boste posvetili hobijem, s katerimi boste obogatili kreativno ustvarjanje in umirili nemirno srce in misli.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Počasni premiki, ležerni ljudje in nepopolne informacije vas lahko v začetku tedna  iztirijo in vznemirijo. Raje vprašajte, kot da bi sklepali prehitro in se posledično odločili napačno. Na področju družinskih odnosov se vam konec tedna nakazujejo transformacije, ki bodo od vas zahtevale da prisluhnete tudi glasu bolj nežnih in šibkejših. Samski, podajte se s prijateljem ali prijateljico na izlet v neznano.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Dobili boste odlično ponudbo, vendar bo retrogradni Merkur preprečil konkretno delovanje, saj ne boste poznali vseh dejstev, ki bi jih rabili za realizacijo. Začnite na začetku in ničesar ne izpuščajte, saj boste lažje prišli do konca. Odpravite se tja, kjer se tkejo nežne povezave, ne čakajte več na boljši trenutek. Družinsko področje bo v nedeljo, ko bo luna v tehtnici mirno.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vzemite si čas za lepe stvari in prijazne ljudi, saj boste imeli zaradi retrogradnega Merkuja v ozadju še vedno občutek, kot da ste na pomembni tekmi, kjer zahtevajo od vas zmago. Sproščena komunikacija, obarvana z noto razumevanja vam bo dajala moč ter vas popeljala v nedeljo v bolj doživeto in prijetno dogodivščino, ki je še dolgo ne boste pozabili. Misli bodo obdane z optimizmom.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Čeprav si v notranjosti močno želite sprememb, boste še naprej vztrajali tam, kjer ste vsega vajeni in poznate pogoje. To, da vam nekdo ne bo odgovoril tako, kot ste predvidevali, vas lahko v trenutku pahne v slabo voljo ter razmislek. Ker se boste ustrašili nadaljevanja določenih sporov, se boste čez vikend umaknili in se posvetili svojih duši. Meditacija bo odlično pomagalo.