TEDENSKI HOROSKOP OD 12. DO 18. JUNIJA 2023

Tedenski horoskop za obdobje od 12. do 18. junija napoveduje prepletanje energij dvojčka in leva
Tedenski horoskop za obdobje od 12. do 18. junija napoveduje prepletanje energij dvojčka in leva

Tedenski horoskop za obdobje od 12. do 18. junija napoveduje prepletanje energij dvojčka in leva

Predviden čas branja 3 minute

Zaradi Sonca v znamenju dvojčkov boste bolj družabni, intelektualno naravnani in nenasitno radovedni. Zaradi te radovednosti in zavedanja vseh možnosti boste nagnjeni k razpršitvi energije. Čeprav boste komunikativni in vsestranski, se lahko v negativnem smislu pojavi tudi nezanesljivost. Pripravljeni boste trgovati, deliti, izmenjevati, posredovati novice, poučevati, usmerjati in se učiti. Vaš um se bo razbohotil, fraze bodo iznajdljive in obarvane s kančkom humorja. Resnosti tokrat ne pričakujte.

Prihaja priložnost, da posodobite odločitve, ter osvežite svoj besedni zaklad z novimi in poživljajočimi frazami.

Svojega prizadevanja za znanjem ne boste jemali preveč resno, kljub temu boste ves čas hlastali po novih informacijah ter dogajanju. Venera v znamenju leva bo prebudila ugodne vibracija, v katerimi lahko obnovite stike z brati in sestrami ter razčistite z morebitnimi napetostmi na igriv način. Vsak trenutek vam bodo po mislih švigale zanimive ideje, ki pa bodo bolj razpršene, tudi malce površno zastavljene, vendar obarvane z noto pozitivne energije.

Vsa zadrega in zadržanost se z energijo Merkurja v dvojčkih umikata prihaja želja po soočenjih in iskanju rešitev za boljši jutri.

Tedenski horoskop za obdobje od 12. do 18. junija napoveduje prepletanje energij dvojčka in leva

Pogovori bodo bolj odprti, misli bodo radovedne, zanimalo vas bo, kakšna so mnenja drugih in kako deluje druga plat. Tudi če nečesa ne boste razumeli ali se z nečim na prvi tren ne boste strinjali, boste znali poiskati ugodne možnosti in se o vsem skupaj pogovoriti. Spretnost prepoznavanja in iznajdljivost vam lahko olajšata marsikatero kočljivo situacijo.

Zelo pomembno je, da sledite in da ste budni.

Poiskali boste zanimive rešitve, ki jih v preteklem obdobju niste niti opazili. Veliko svojega znanja lahko v tem obdobju pridobite s samoizobraževanjem, zaradi nenasitne žeje po informacijah in najnovejših novicah. Vaši možgani in živčni sistem bodo delovali veliko hitreje kot običajno, hkrati pa boste sposobni obdelati podatke iz različnih virov. V negativnem smislu vam je lahko, če se ne dogaja dovolj hitro dolgčas, možne so tudi težave z duševno koncentracijo.  

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v znamenju bika, leva in rib.

Preberite tudi OSEBNO PRIZNANJE JE VELIK KORAK in HOROSKOP: NAJBOLJŠI PRODAJALCI SO ROJENI V ZNAMENJU…

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V začetku tedna zaradi vpliva Merkurja v dvojčkih ne boste v najboljši kondiciji na področju dela in denarja, zato se boste več ukvarjali s svojimi mislimi in čustvi. O finančni odločitvi je bolje še počakati in še nekoliko odlašati, ker ni pravi trenutek za to, da bi se obvezali. S strani nasvetov prihajajo nove ideje ali načini, kako spremeniti svoj notranji svet in narediti kakšen korak naprej. Vaš optimizem se bo v soboto in nedeljo povrnil, kajti pogosto se boste znašli v središču pozornosti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pred vami je pomembna odločitev, s katero ne smete več odlašati. Preveč analizirate ter razmišljate, čeprav veste, kaj bi morali storiti. Ne puščajte najtežjega za trenutek, ko boste najbolj utrujeni. V sredini tedna boste občutili pozitivna čustva, ki vas bodo popeljala v sproščeno življenje. V nedeljo boste zagotovo dobre volje, saj se vam nakazujejo manjša presenečenja, ki bodo povezana s prijateljskimi odnosi in druženjem. Vezani biki in bikice, poskrbite tudi za veselje in prijetne urice v dvoje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pred vami so z energijo Venere v znamenju leva prijetna prijateljstva. Prinašajo vam nov pogled na situacije in morda tudi novo energijo za napredek v prihajajočem obdobju. Vaša privlačnost bo občudovana, še posebej konec tedna, ko boste tako neobremenjeni, da vam bo popolnoma vseeno, če se bo karkoli zapletlo. Tisti, ki imate težave v razmerju se nikar preveč ne oddaljite od ljubljene osebe ter sproščene komunikacije.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V začetku tedna bodo pomembno vlogo igrala čustva. Privlačil vas bo nekdo, ki je resen, zanesljiv in ga dejansko želite bolj spoznati. Življenje je očitno polno raznih presenečenj in tokrat bodo najlepša namenjena prav vam. Prepustite se nežnim strastem, kajti ne bo se jim mogoče upreti. Zaupajte sebi in uživajte v poljubih in dotikih. Nekaj se vam bo v soboto doma posrečilo. Verjemite v vase in doživeli boste lepe spremembe, ki vas bodo dodatno navdihnile.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Z energijo Venere v vašem znamenju boste spremenili tudi pogled na zasebne zadeve. Tokrat se raje poglobite vase, kot da s prsti kažete na druge. Začeti je potrebno pri sebi, zapomnite si to. Kmalu boste naleteli na situacijo, ko boste lahko računali le nase, zato se čim prej stabilizirajte. V zadnjih dneh tedna boste nekoliko raztreseni. Ne pozabite na pomembne datume in obljube. Najprej dokončajte težje delo, sicer se lahko zaplete zaradi pomanjkanja časa. Če vam že spodleti se ne obremenjujte.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Na poslovnem področju se boste v začetku tedna znašli v veliki prednosti. Uspelo vam bo splezati čez ovire, kar vam bo odprlo nova vrata. Ker boste veliko bolj odločni in zadovoljni, vam niti ne bo nenavadno, kako se določene zadeve razpletajo brez zapletov. V zadnji dneh tedna bo pestro, zato dobro premislite, s kom bi radi nadaljevati svojo zgodbo. Vezni, do ljubljene osebe bodite nekoliko bolj razumski in prijazni. Samski, počakajte na ugodnejšo priložnost, ki se bo ponudila kmalu.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Slaba volja v začetku tedna bo upravičena, vse težje pa se boste prilagajali določenim odnosom, ki se vam zdijo že preveč obremenjujoči. Veliko vam bo do tega, da bi se zopet dokazali, vendar do srede to ni najbolj priporočljivo. V četrtek stopate v novo poglavje. Čutili boste, da se počasi vračata optimizem in volja dela. Na čustvenem področju boste v soboto in nedeljo zmedeni, kljub temu pa obdani z neustavljivim šarmom.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V službi boste deležni pohval in raznih komplimentov, saj boste brezhibno izpeljali vse kar bodo od vas pričakovali in morda še več. Niti usode se bodo v petek, ko se bo luna nahajala v dvojčkih razplete v pozitivnem smislu na področju osebne rasti. Vprašajte se, katerim interesom in področjem že nekaj časa niste posvetili pozornosti. Povečala se bo skrb za vašo okolico, majhne stvari pa v nedeljo ne bodo opazne tako kot si boste želeli.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V prvih dneh tedna vas bo spremljalo veliko malenkosti, ki jih bo potrebno postoriti, ves čas pa bo prisoten občutek, da se mudi, ali pa nelagodje ob misli, da boste nekaj pozabili. Večkrat boste tuhtali in si postavljali vprašanja. Po drugi strani pa se boste počutili nekoliko izgubljeno, saj se vam bodo določene stvari počasi podirale, še posebej finančno stanje. Ker ste zadnje čase precej nemirni, dobro premislite o tem, kaj vas muči in obremenjuje. Ostanite raje na svoji poti in se prilagodite vzgibom, ki vam sicer niso všeč.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Prav gotovo se v ponedeljek in torek, ko se bo luna nahajala v ovnu ne boste sposobni prilagajati. Nihče vas ne bo znal ustaviti. Naenkrat si boste želeli nadoknaditi vse, kar ste zamudili, a veste, ste najboljši, ko so vaši koraki premišljeni. Obetajo se vam novi ljudje, ki vam bodo zelo simpatični. V nedeljo se boste poglobili v osebno rast in na tem področju tudi notranje napredovali. Ne skrivate, da si želite več osvajanja in spogledovanja s strani nasprotnega spola. Zato bo pri vezanih prisotnega nekaj ljubosumja.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Energije boste imeli zaradi vpliva Venere v znamenju leva resnično na pretek. Nekaj vas zanima veliko bolj, kot v preteklosti, tokrat pa se zagotovo ne boste ustavili na pol poti. Vaša beseda bo zadnja in dobro vam bo šlo od rok, saj ne boste dovolili, da bi vam spodletelo zaradi zamud in malenkosti. Preveč pa boste v soboto v družinskem okolju trmasti, kar vam zagotovo ne ponuja dobrih izidov, le zoprne situacije. Napetost, ki se bo v vas nabirala boste uspešno sproščali z gibanjem.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Odlično vam bo zaradi energije Sonca v znamenju dvojčkov šlo, tako na čustvenem, kot tudi na poslovnem področju. Samski, ne dvomite v svoje sposobnosti osvajanja. Vezanim bo potreba po druženju z drugimi ljudmi v tem tednu zelo pomembna. Skupne želje in interesne dejavnosti so stvari, ki pozitivno vplivajo na odnos. Prepustite se domišljiji in se pripravite na buren konec tedna, ko se boste gibali med prijatelji. Vaša moč bo naraščala, nekaj vas bo prijetno presenetilo.

Preberite tudi: SVETOVANJE: MOŽEVA NOVA SLUŽBA RUŠI NAJIN ODNOS