TEDENSKI HOROSKOP OD 1. DO 7. JULIJA 2024

Tedenski horoskop za vsa astro znamenja za obdobje od 1. do 7. julija napoveduje prehod Merkurja v znamenje leva
Tedenski horoskop za vsa astro znamenja za obdobje od 1. do 7. julija napoveduje prehod Merkurja v znamenje leva

Tedenski horoskop za vsa astro znamenja za obdobje od 1. do 7. julija napoveduje prehod Merkurja v znamenje leva

Estimated reading time: 7 minut

Energija raka, ki jo boste zaznavali preko Sonca in Venere bo nežna ter usmerjena v globoke zaznave. Prihajajo občutki, ki si jih na prvi tren morda ne boste znali razložiti, vendar bodo kljub temu nekakšna smernica za lepšo prihodnost. V ospredje prihajajo čustvene napetosti, ki se v vas nabirajo že dlje časa. Ne bodite presenečeni, če v odnosih izbruhne kakšen nepričakovan konflikt, ki se mu boste težko izognili. Upoštevajte dejstvo, da morajo besede privreti na plano, da se zadeve začnejo reševati in sestavljati.

S pomočjo povečane intuicije se boste dokopali do novih zaključkov, ki bodo vodili korak naprej, tudi kar zadeva samozavest in občutek lastne vrednosti. Všeč vam bo, če vas bo kdo pohvalil in si za vas vzel nekaj svojega časa. Hvaležni boste za vsako pomoč, tudi sami se boste odzivali, nič vam ne bo težko.

Tedenski horoskop za vsa astro znamenja za obdobje od 1. do 7. julija napoveduje prehod Merkurja v znamenje leva

Potovanje, povezano s kariero, denarjem in komunikacijo bo nadaljeval v znamenju pogumnega leva. Na osebnem področju boste zvesti, predani in predvsem bolj odločni, saj boste močnejši in bolj trdni. Kombinacija izrazitega uma in privlačne osebnosti vam bo omogočila, da boste opaženi in pohvaljeni na pravem mestu ob pravem času. Bolj kot v preteklem obdobju boste zabavni, zato boste večkrat zbijali šale, da bi motivirali sebe in nasmejali druge.

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v znamenju dvojčkov, device in kozoroga.

Preberite tudi Mesečni horoskop JULIJ 2024 in ŽENSKE ZODIAKA, KI OBOŽUJEJO NARAVO IN ŽIVALI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ker se bo Sonce nahajalo v raku, boste deležni prijetnega vpliva, ki bo prebudil nežno plat ter izboljšal komunikacijo. V delovnem okolju boste zadovoljni, sposobni se boste prilagajati ter slediti drugim. Tudi dobrih rezultatov na področju financ ne bo manjkalo. Brez slabe vesti si lahko v soboto, ko nastopi konjunkcija med Luno in Venero privoščite nekaj za svojo dušo in uživate. Potrebovali boste nekoliko več varnosti in zanesljivosti, ki jo boste prejeli v domačem okolju.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V ponedeljek, ko nastopi konjunkcija med Luno in Marsom vas lahko obremeni zgodba s povsem negotovim koncem. Pazite, kako in kaj boste odgovorili, saj bodo imele besede neverjetno moč. Merkur, ki v torek prehaja v leva prinaša burno dogajanje na področju dela. Pripravite se na poplavo informacij, ki se bodo izkazale za zelo pomembne. Srčne zadeve bodo v zadnjih dneh tedna zaradi obveznosti povezanih z družinskim okoljem mirovale.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V torek, ko Merkur preide v znamenje leva, se bodo vrstili dogodki, ki vas bodo nekoliko zmedli, vendar bo potrebno ohraniti trezno glavo in zaupati svojim občutkom. Jeza, ki jo gojite do določene osebe, se bo po pogovoru končno razblinila. Proti koncu tedna vas bo poneslo v prijetne situacije, ki jih še dolgo ne boste pozabili. Opazili boste, da se pomikate naprej, tja, kamor si želite, ter da vas določeni ljudje končno spet upoštevajo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na čustvenem področju se vam z energijo Venere, ki se nahaja v vašem znamenju  obetajo prijetne energije in pogovor, ki bo obrodil sadove v simpatičnem smislu. Nikar se ne ustrašite, ko se vas bodo zaradi prehoda Merkurja v leva začele dotikati radikalne spremembe. Uspeli boste z zagnanostjo in motivacijo. V nedeljo se bo prepletalo poglobljeno razmišljanje o korenitih spremembah na ljubezenskem področju. Dobili boste moč, s katero se boste lažje odločali.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vezani levi in levinje ne izgubljajte glave in srca v prijateljskem odnosu, saj se lahko močno opečete. Priznati si morate, da ste se spremenili, ter da ves čas iščete neko popestritev. Morda bi se morali le iskreno pogovoriti. Samski, dokazali boste, da znate iznajdljivo zadevam priti do dna, kar vam bo podarilo upanje na lepšo prihodnost. Na področju družinskih odnosov se vam bodo v soboto, ko nastopi Mlaj končno na široko odprla vrata, ki so vam bila do sedaj zaprta.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Komaj boste zaradi prehoda Merkurja v znamenje leva na področju kariere dohajali dogodke, ki se bodo začeli nenadoma vrstiti pred vami. Kljub temu ohranite odločen in trden obraz, saj bo ravno odziv tisti, ki bo še kako pomemben. Čaka vas veliko sestankov, pogovorov in službenih razprav. V petek in soboto, ko se bo luna nahajala v raku, boste veliko pozornosti namenili svojim potrebam, mrke in zoprne posameznike pa boste vsaj za nekaj časa izpustili iz obzorja.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zdelo se vam bo, da ves čas nekdo nekaj zahteva od vas, zato se boste odzivali bolj turobno. Načrti, ki ste si jih pred kratkim zastavili lahko brez dobre organizacije padejo v vodo. Zberite moči in dajte vse od sebe, obrestovalo se vam bo. V petek in soboto, ko se bo prepletala energija lune v znamenju raka, se boste želeli na čustvenem področju soočiti s samim seboj ter z raznimi dvomi. Sposobni se boste odtrgati od negativnih energij in si dovoliti biti bolj zadovoljni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne zanašajte se v ponedeljek, ko nastopi konjunkcija med Luno in Marsom na področju kariere na podporo osebe, ki se tokrat z vami ne strinja. V sebi boste kljub napetostim, ki se bodo prebujale čutili glas, ki vas bo usmerjal in vam pomagal na poti napredka. Aktivni in navdušeni nad druženjem boste v nedeljo, ko vas bo energija lune v znamenju leva spomnila, da se lahko popolnoma odklopite. Novo okolje vam bo pisano na kožo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z energijo Sonca v znamenju raka, ki vam običajno ni najbolj všeč, se boste tokrat usklajeno povezali. Zbistrili boste misli in ohladili živce, saj bo napetost, ki je bila prisotna začela popuščati.  V sredo, ko nastopi konjunkcija med Luno in Jupitrom se boste posvetili ljubezni.  Sposobni boste potegniti jasno črto pred nekaterimi stvarmi, ki so vas do sedaj čustveno in psihično utrujale. Novi horizonti na čustvenem področju se bodo začeli odpirati tudi za samske.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Medsebojni odnosi bodo zaradi Venere v znamenju raka, ki prebuja občutljivost zahtevali več vaše pozornosti, zato se jim ne izogibajte. Prej ali slej boste morali sprejeti dejstva, še posebej tista, ki se morda ne skladajo z vašim načinom delovanja. Vse kar boste doživljali, boste želeli deliti z drugimi, a ne bodite preveč razočarani, če vam ne bodo prisluhnili. Razmislite čez vikend o razigrani ponudbi, a se nikar, preden ne izveste vseh podrobnosti, tudi finančnih ne prenaglite.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nekdo bo v torek, ko Merkur prehaja v znamenje leva zmešal vaše načrte in predvidevanja. Naj vas zoprna situacija ne vrže iz tira, saj boste dovolj močni, da se odzovete tudi takrat, ko nič ne bo na svojem mestu. Skušajte tudi drugim dopovedati, da se bo, v kolikor boste skladni vse uredilo tako, kot se mora. V petek vas lahko v slabo voljo spravi okvara na avtu ali gospodinjskem aparatu. Spomnite se, da so to stvari, ki jih lahko popravite.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Energija Sonca in Venere v znamenju raka vam bo popolnoma pisana na kožo, saj vam bo všeč, da boste, česarkoli se boste lotili deležni nesebične podpore prijateljev in družine. Na ljubezenskem področju boste presenečeni, saj boste opazili, da se v zvezi z določeno osebo, ki jo srečujete znova prebujajo močnejša čustva. Nepričakovana ponudba o krajšem potovanju vas bo v nedeljo pozitivno presenetila, ter popeljala k sanjarjenju.

Preberite tudi: HOROSKOP: KAKŠEN OČE STE?