Katera astrološka znamenja so največji uporniki?

Predviden čas branja: 3 minute

Pogosto se naravnost zavihtimo k ideji o uporniški naravi, ko se nekdo bori proti pravilom ali neprestano nasprotuje. Uporniki običajno dobijo še večji zagon, če jim nekdo reče, da nečesa ne zmorejo, takrat se potrudijo, da dokažejo da temu ni tako. Katera znamenja zodiaka spadate med največje upornike?

Kako je v družbi sprejet upornik?

V večini ljudje ne marajo, če kdo pleše po svoje in ne stoji poravnan v vrsto. Upornik je tisti, ki je večkret po krivem slabo sprejet s strani družbe.

Kaj pomeni biti upornik?

Biti upornik ne pomeni zganjati nemir ali biti neposlušen, pravi upornik je samosvoj, to je oseba, ki razmišlja s svojo glavo in se ne ozira na pripombe drugih.

Katera astrološka znamenja so največji uporniki?

OVEN, KI JE PREPRIČAN, DA ZANJ NI MEJA

Sploh ni presenetljivo, da je oven, ki je impulziven in rahlo nepredvidljiv velik upornik. Vlada mu Mars, planet boja in intenzivnosti. Če je oven izzvan, se nikakor ne more upreti boju. Če mu rečemo, da nečesa ne sme nekaj početi, preizkušamo njegovo potrpljenje. Oven sledi lastnemu nagonu, ter se običajno umika pravilom. On postavlja svoja pravila ter kuje nove načrte, ki se običajno ne skladajo z običajnim. Ovni so v večini uporniki, ki si prizadevajo za lasten dobro zastavljen načrt.

DVOJČKI, KI MISLIJO, DA PRAVILA NISO DOBRO POSTAVLJENA

Dvojčki so uporniki, ki raje sami ugotavljajo ter postavljajo stvari, kot da bi sledili smernicam ter pravilom. Uporniki so tudi zato, ker je le tako njihovo življenje bolj vznemirljivo in zanimivo. Večkrat v življenju se znajdejo na robu, ter se skušajo na vsak način izogniti temu, da bi se dolgočasili. Upoštevanje pravil je za dvojčke povsem nesmiselno. Dvojčki v vsakdanje življenje vlivajo nagajivost, povezano z noto upornika, ki se na koncu vsemu skupaj sladko nasmeji. Dvojčkov moto je, naredil sem po svoje, ker se s pravili ne strinjam. Ko si nekaj zamislijo ali zaželijo, ne potrebujejo odobritve.

Katera astrološka znamenja so največji uporniki?

STRELCI, KI SO PREVEČ NEODVISNI, DA BI UPOŠTEVALI PRAVILA

Strelec je tako zelo svoboden, da ga pravila in meje naredijo nemirnega in nervoznega. Če strelca prosite, naj upošteva pravila, se bo le nasmehnil in zamahnil z roko. Strelec preprosto ne verjame v pravila. Namesto mej zaznava nešteto možnosti, s katerimi si polepša življenje, in želi okusiti vse. Strelec je pustolovec in njegove avanture ne sledijo pravilom. Njihov namen je vedno pozitiven, upor se pojavi spontano. Strelci potrebujejo podporo za svoja uporniška prizadevanja. Uživajo tudi takrat, ko jih označijo za upornike.

VODNARJI, KI SO VEDNO ZAINTERSIRANI ZA KAKŠNO REVOLUCIJO

Vodnar je upornik že od rojstva. Njihov vladar Uran, ki je planet radikalnih sprememb in revolucije jim podarja dodatno moč, da jih ni strah biti upornik. Ko se vodnar samodejno sooči s pravili, se začne glasno spraševati, kdo je napisal pravila in zakaj. Ker odgovora običajno ne najdejo, postanejo veliki uporniki na vseh področjih. Vedno razmišljajo, ter imajo v mislih načrt in če jim nekdo skuša sugerirati, bodo zadeve vedno opravili po svoje, tudi če v lastno škodo. Vodnar je večkrat tudi pravi upornik brez tehtnega razloga.