RITUALI V ČASU POLNE LUNE, IZKORISTITE NJENO MOČ

Kateri rituali v času Polne lune prebujajo in vam prinašajo obilje?
Kateri rituali v času Polne lune prebujajo in vam prinašajo obilje?

Kateri rituali v času Polne lune prebujajo in vam prinašajo obilje?

Predviden čas branja: 6 minut

Stare legende navajajo, da Polna luna potegne vsa naša čustva, dobra in slaba, na površje. Vraževerja so prisotna še danes, vključno z mitom, da Polna luna povzroča agresijo in povečajo število obiskov urgence. Po mnenju astrologov je Polna luna čustveno obarvan čas. Izkazalo se je, da nam prilagajanje na naravo in okolje okoli nas pomaga razumeti sebe na globlji ravni. Zato je prav, da spoznate rituale s katerimi se v času Polne lune povežemo, da bi se uskladili s cikli narave, da bi pridobili perspektivo in se ponovno povezali s samim seboj.

Rituali, ki poudarjajo ljubezen do sebe imajo lahko zdravilne učinke na vaš um in telo.

Pomagajo vam lahko, da se odklopite od stresa in gneče, se vrnete v sozvočje z naravo in živite življenje bolj izpopolnjeno. Ker polna Luna simbolizira “energijski vrh” v mesecu, je pravi čas, da izkoristite njeno moč. Ne glede na to, ali gre za fizično čiščenje ali čustveno manifestiranje z Luno postaja vse bolj priljubljeno kot način da poskrbite zase in bolje obvladujte vsakodnevne stresne dejavnike. Zamislite si vsako polno Luno kot novo poglavje, priložnost, da začnete znova, podobno kot Luna sama v svojem ciklu. Z rituali ob Polni luni lahko izkoristite trenutno energijo za sprostitev bremen.

Kateri rituali v času Polne lune prebujajo in vam prinašajo obilje?

Meditirajte in odpustite

Preden se lotite rituala ob polni luni, se umirite v meditativnem stanju. Globoko vdihnite. Predvajajte pomirjujočo glasbo. Predvsem pa se osredotočite na energije, ki jih dovaja  Polna luna. V meditaciji odpustite vse, vsakomur, vsako izkušnjo, vsak spomin na preteklost ali sedanjost, ki potrebuje odpuščanje. Odpustite tudi sebi pretekle napake. Začnite svoj ritual ob Polni luni tako, da zapišete seznam zamere in prizadetosti, ki so se vam pojavile med meditacijo. Potem vizualizirajte odpuščanje, ki se bo odvijalo v vašo korist. Naslednji korak obreda je uničenje seznama odpuščanja, v idealnem primeru tako, da ga zažgete. Ogenj se morda zdi dramatičen, a je bistvena sestavina obreda.

Bodite hvaležni

Ob Polni luni je smiselno zapolniti praznino s hvaležnostjo. Preživite trenutek sami s sabo in razmišljate o nekom ali nečem, za kar ste hvaležni. Nato zapišite seznam hvaležnosti. Prepoznavanje tega, kar imate trenutno, ima izjemen učinek na vaše počutje.

Privoščite si kopel

Polna luna idealen čas za sproščujočo kopel, še posebej s soljo. S tem ritualom se lahko znebite vseh zamer, zagrenjenosti, ljubosumja in jih odplaknete.

Kateri rituali v času Polne lune prebujajo in vam prinašajo obilje?

Uglasite se z naravo

Biti čim več v naravi je koncept zdravega načina življenja, saj deluje pomirjujoče in ozemljitveno. Povezanost z naravo v času Polne lune lahko pomaga umiriti vsa vznemirljiva čustva ali vnesti nekaj jasnosti v vprašanja brez odgovora. Čas, preživet v naravi, ima zdravilni učinek in lahko pomaga telesu, da se prilagodi naravnim ritmom. Poiščite kraj, kjer boste mirno sedeli in uživali ali pa se sprehodite po gozdu.

Očistite stanovanje ali pisarno

Čiščenje prostora, v katerem delujete pomaga očistiti vso negativno energijo in naredi prostor za to, kar prosite, da pride v vaše življenje. Očistite svoj dom nereda in stvari, ki vam ne prinašajo več veselja. Odprite okna, da vstopi svež zrak, zamenjajte rjuhe, obrišite površine ter zalijte svoje rastline za čiščenje zraka.

Ozemljite se

Čas Polne lune lahko pogosto povzroči, da ste nerazpoloženi, občutljivi in ​​utrujeni. Koristno je izkoristiti ta čas, da se ustavite in se vprašate, kako se počutite fizično in psihično? Kakšni so vaši odnosi in kariera? Skladnost s svojimi občutki vam bo pomagala ostati prizemljeni in vam pomagala učinkovito usmeriti se v pozitivne spremembe. Polna luna je pravi čas za vpogled vase.

Kateri rituali v času Polne lune prebujajo in vam prinašajo obilje?

Prehranjujte se zdravo

Tako kot je pomembno, da očistite svoj fizični in duševni prostor, zdrav obrok med Polno luno pripomore k čiščenju telesa. Izberite sveže, nepredelane sestavine, z veliko zelenjave in žitaric. Ne pozabite tudi na vnos vitaminov in mineralov.

Plešite, rišite, skratka ustvarjajte

Kopičenje energije, ki sili na plano je sedaj še bolj intenzivno, zato je pomembno da to energijo sprostite. Ples, umetnost in vse kar je z njo povezano je odličen način da se iztrgate iz negativnega primeža temne strani Polne lune, ter se izrazite v polni meri.

Znebite se čustvene prtljage

Ko se ukvarjate s samorefleksijo, boste morda opazili vzorce, vedenja ali odnose, ki vas ne približajo življenju, ki si ga želite. Morda vas celo odvračajo od tega. Uporabite Polno luno kot opomnik, da jih izpustite ali vsaj kot priložnost, da razmislite, zakaj so še vedno v vaših mislih. Sprostite se. Očistite svoj prostor, svoje telo in svoj um negativnih čustvenih vibracij.

Kateri rituali v času Polne lune prebujajo in vam prinašajo obilje?

Čemu bi se bilo potrebno med Polno luno izogniti?

To je neugoden čas za nove začetke

Tudi če se ob Polni luni počutite neverjetno polni energije in vas bo zamikalo, da bi začeli nekaj novega, se ustavite. Uprite se želji po hitenju v nove projekte, uvajanju novih stvari ter sprejemanju velikih odločitev. Namesto tega se osredotočite na uživanje v semenih, ki ste jih do sedaj posejali. In dajte tem idejam, ki se vrtijo po vaših mislih, nekaj časa, da se pretakajo ter počasi dozorijo.

Ne reagirajte pretirano na malenkosti

Morda boste opazili, da so vaša čustva na absolutnem vrhuncu. Dobra novica je, da v tem niste sami. Sedaj so čustva najbolj intenzivna, prav tako pa tudi čustva vseh drugih, nesorazmerni izbruhi so zelo pogosto na meniju. Uprite se želji, da bi obtoževali, kaznovali ali kako drugače napadli. Raje dihajte, ostanite mirni in si vzemite čas, da premislite o vsem. Mir je glavna tema Polne lune.

Katera znamenja zodiaka bodo z energijo Polne lune osebnostno napredovala?

Z energijo Polne lune boste osebnostno napredovali rojeni v znamenju ovna, raka in device.