PRIHAJA NEŽNO IN ČUTNO OBDOBJE RAKA

Sonce prehaja v znamenje RAKA, pričakujte več nežnosti in globine
Sonce prehaja v znamenje RAKA, pričakujte več nežnosti in globine

Sonce prehaja v znamenje RAKA, pričakujte več nežnosti in globine

Predviden čas branja: 4 minutes

V torek, 21. junija ob 9.14 uri prehajamo v sentimentalno, intuitivno obdobje Sonca v znamenju raka, ki bo trajalo do 22. julija. Kardinalno vodno znamenje, ki mu vlada Luna bo namenjeno poglabljanju v svoja čustva in povezovanju z najbližjimi. Začetek poletja vabi v prijetno dogajanje, ki ne bo več tako zmedeno, kot je bilo v obdobju dvojčkov. Vpliv bo vaš fokus usmeril k koreninam in notranjemu življenju. Pričakujete lahko priložnost za osebno rast, ki bo zelo intenzivna.

Delovali boste skrbno, sentimentalno in globoko.

Prijazni, sočutni in občutljivi se boste sedaj težje postavili zase, zato bi bilo smotrno delovati bolj v vlogi opazovalca in premišljenega modreca, ki se zna učiti na preteklih izkušnjah. V negativnem smislu lahko težave s komunikacijo, zamude in tehnične napake povzročajo preglavice. Hitrih rešitev in korakov sedaj ne boste sposobni, zato si vsako pomembno zadevo vzemite več časa in dobro premislite, kaj si želite ustvariti v prihodnosti.

Sonce prehaja v znamenje RAKA, pričakujte več nežnosti in globine

Osrečila vas bo intenzivno čustveno obarvana pot notranje rasti. Bolj se boste osredotočili na iskanje duše dvojčice in razjasnitev osebnih filozofij ter strategije za vpijanje znanja in krepitev svoje duhovnosti. Občutki povezani z odnosom do sebe, uspeha in drugih bodo sedaj v središču pozornosti.

Sonce v raku je tesno povezano z našimi občutki in tem, kar resnično leži v naših srcih, ker pa je znamenje zelo občutljivo, se lahko ti občutki ves čas spreminjajo.

Svoja notranja čustva boste nekateri skrivali pod oklepom, z namenom, da se izognete srčnim bolečinam. Ker znamenje raka vlada tudi domu in družini, boste temu področju podarili posebno pozornost. Energijo uporabite za polepšanje doma in ureditev odnosov, ki so bili morda skrhani. Mikalo vas bo, da dom polepšate, ter da večkrat presenetite s kakšno dobro hrano. Posvetite se čiščenju tistega, kar vam ne služi, in ohranjanju tistega, zaradi česar se počutite varne in ljubljene.

Na področju kariere in denarja ne boste tako zelo ambiciozni in prodorni kot v preteklem obdobju, boste pa zato bolj precizni, natančni in poslušni. Zanimala vas bodo ozadja, ki jih boste želeli skrbno raziskati in le tako lahko ponovno najdete svoj pravi smisel.

Sonce prehaja v znamenje RAKA, pričakujte več nežnosti in globine

Spoznali boste, da je povezati se s svojimi čustvi velik del samospoštovanja, ki krepi tudi vašo intuicijo.

Pravico imate, da se izrazite. Skušajte biti neposredni, namesto da bi se umaknil v lupino kot rak. Upoštevajte, kje morate postaviti jasne meje ter uporabite to trdo rakovo lupino v svojo korist. Če na prvo mesto postavite spoštovanje svojih občutkov, vas čaka prijetno obdobje, polno drobnih presenečenj. Prepričalo vas bo umirjeno potovanje v svojem svetu, ki nudi odgovore na vsa vprašanja.

Najbolj ugodno bo obdobje raka za rojene z znamenju raka, device in škorpijona. Samski lahko spoznate sorodno dušo, vezani lahko okrepite razmerje in prebudite nežnost. Najmanj naklonjeno bo obdobje ovnom, strelcem in vodnarjem saj s počasno tiho energijo nikakor ne najdete nič skupnega.

Pripravljeno za Sensa.si