NEGUJTE PROSTOR V VAŠEM SRCU

Kako zapolniti tisti poseben prostor v srcu?
Kako zapolniti tisti poseben prostor v srcu?

Kako zapolniti tisti poseben prostor v srcu?

Estimated reading time: 4 minute

V vašem življenju so točno določena mesta za vse ljudi, ki so povezani z vami. Če le eden ni na svojem mestu, se poruši celotna struktura za vse ostale. Uredite te sile in naredite prostor za tisto, kar vam še manjka. Za tisto, po čemer hrepenite, lahko ustvarite poseben notranji prostor. Namesto, da bi zaradi neke neizpolnjene želje vedno znova čutili pomanjkanje, lahko v svojem življenju že zdaj naredite prostor za osebo, pa kateri hrepenite, ali prostor za nek dogodek.

Istočasno obstajajo nasprotne sile, ki se spravijo v gibanje, takoj ko želite narediti ta prostor v vašem življenju. Slikovito gledano bi lahko rekli, da bo nekdo, ki se je dlje zadrževal v tistem prostoru, tega zapustil, takoj ko boste začeli s pospravljanjem. Nekateri se vam bodo umaknili, drugi pa svojega prostora ne bodo hoteli zapustiti prostovoljno. Ravno tu se skriva ključ za veliko preobrazbo v vašem življenju.

Kako zapolniti tisti poseben prostor v srcu?

Znotraj teh mest vlada, tako kakor v omrežju, določen red. Ljubezen in povezanost z lastnim očetom na primer ni enaka ljubezni do lastnega otroka ali ljubezni do zakonca. Kadar se znotraj naravnega reda vseh prostorov vašem srcu sprosti en prostor, lahko ljudje, ki so vam blizu, poskusijo zavzeti to mesto. Morda bo brat, mati ali pa najboljša prijateljica prehodno zapolnila prostor manjkajočega parterja. To ne bi bilo nenavadno, saj je vaša srčna toplina prijetna ta vsakogar, ki jo sme izkusiti.

Za vas seveda ne bo zadovoljivo, če boste na dolgi rok živeli s svojo mamo, stalno z njo obiskovali kino in predstave ali pa se odpravili z njo na dopust, namesto da bi bili z ljubljenim partnerjem. Če gre za prehodno obdobje, se iz takšnih situacij ne rodijo težave, če pa se začne druga oseba navajati na to mesto in se počuti že skorajda kot vaš partner, bo za vas vedno teže pritegniti pravega partnerja.

Kako zapolniti tisti poseben prostor v srcu?

Partnersko mesto pogosto zasedajo starši ali bratje in sestre. Po mnogih že zdavnaj odraslih ljudeh igrata eden ali pa oba starša tako pomembno vlogo, da nov partner nikakor ne more zavzeti svojega prostora. Pomembno je spoznanje, kako se vas srčni prostor zapolni sam. Kako to, da se mesto za življenjskega partnerja navidezno zapolni kar sam od sebe ali z nekom drugim in tega morda sploh ne opazite?

Strah pred osamljenostjo in neizpolnjenostjo. Zgodi se nezavedno. Raje s komerkoli kot sam. Vaše možno spoznanje za ustvarjanje prostega prostora. Raje sam kot z nekom, ki mi ne ustreza. Želja po varnosti. V dvoje je življenje lepše in bolj varno, zato včasih nezavedno predamo del lastne svobode nekomu, ki v partnerskem odnosu obljublja varnost in udobje.

Hrepenenje po tolažbi in bližini. Kadar vam ne gre dobro, pogosto pomaga tolažba a le enkrat ali dvakrat. Na dolgi rok ali trajno, pa ne prinaša rešitve. Iz vzpostavljenih impulzov se razvije odvisno stanje skupnega tarnanja in materinske skrbi, ki nima ničesar skupnega z ljubeznijo. Poglobi le povezavo z napačnim partnerjem.

Preberite tudi VAŠE SRCE NAJ BO ČAROBNA KUHINJA in ZNATE BITI POVEZANI V ODNOSU IN HKRATI SVOBODNI?