MERKUR V DEVICI PRINAŠA NAPREDEK IN PRODUKTIVNOST

Merkur v znamenju device prinaša produktivno obdobje napredka
Merkur v znamenju device prinaša produktivno obdobje napredka

Merkur v znamenju device prinaša produktivno obdobje napredka

Predviden čas branja: 3 minutes

Včeraj, 4. avgusta se je Merkur začel gibati v znamenju device, kjer se bo nahajal do 26. avgusta ko preide v znamenje tehtnice. Merkur je z devico tesno povezan, zato bo sedaj izražal najboljše lastnosti. To je zelo dober čas za vse, ki si želite narediti še več, napredovati ali doseči nekaj, kar ste si zastavili pred časom in odlično obdobje, da izboljšate svoje zdravje in ohranite mladost. Merkur usmerja način razmišljanja, vlada idejam, načinu obdelave informacij in načinu komuniciranja z drugimi. Ker je devica znamenje uma, ki ceni natančnost in praktičnost, bo obdobje izredno produktivno.

Samokritičnost lahko končno dobi konstruktiven, pozitiven pomen, prihajajo ustrezne rešitve.

Prihaja kolektivni vzdih olajšanja, ker se vsa analitična energija končno usmeri pozitivno, kar vam omogoča, da lahko pričakujete velik napredek pri iskanju praktičnih rešitev in ustvarjanju konstruktivnih sprememb. Poudarek bo v tem obdobju na podrobnostih in učinkovitosti, pa tudi na čistosti in racionalizaciji.

Merkur v znamenju device prinaša produktivno obdobje napredka

Lažje bo poiskati preproste, nezapletene rešitve ter odgovore, ki so vam verjetno bodli v oči, a jih niste mogli videti, ker ste vse skupaj preveč zakomplicirali.

Slaba stran vpliva prinaša obsedenost z najslabšim možnim scenarijem in nenehno skrb, ali je nekaj popolno ali ne. Da bi se izognili tej skrbi, je koristno imeti ob sebi več optimističnih ljudi in enostavnih rešitev. Sedaj bo lažje izogniti se miselnemu neredu in preiti naravnost k bistvu.

Moč analiziranja informacij bo močnejša, kar vam lahko pomaga, da svoje misli posredujemo na zelo jasen način.

Merkur v znamenju device prinaša produktivno obdobje napredka

Namesto da bi se ujeli v past brezizhodnih idej ali v pogovore, za katere se zdi, da so kot labirint, boste pozorno osredotočeni na podrobnosti in koristne informacije, ravno zato je to čas velikega napredka. Modrost in praktična oblika inteligence stopata v ospredje. Ne le, da bo sklepanje nenavadno previdno odločno, zadeve boste sposobni tudi popeljati do konca. Zaradi poudarjene natančnosti, skupaj s strahom pred napakami, boste vestni, marljivi in vztrajni.

Od Merkurja v devici lahko pričakujete osredotočenost na finance, pripravljenost, da se za vse, kar želite, potrudite bolj kot kdaj koli prej in zmožnost videti vse tiste majhne podrobnosti, ki bi sicer ostale neopažene. Sedaj ni čas, da sodite in da ste preveč strogi do sebe, ampak je čas, da se osredotočite na svoje fizične in čustvene potrebe ter ugotovite, kako jih zadovoljiti. V svetlem čistem stanovanju ali pisarni boste veliko bolj učinkoviti. Dejstvo je, da bomo v tem času vsi nekoliko boljši pri učinkoviti komunikaciji, kar nam bo olajšalo izmenjavo misli in idej ter opazovanje njihovega sprejemanja z razumevanjem in navdušenjem. Največ možnosti za napredek se obeta rojenim v znamenju device, dvojčkov, bika in kozoroga. Sposobni boste odločati se preudarno in se dotakniti finančnega uspeha.