MERKUR PREHAJA V ZNAMENJE ŠKORPIJONA, PRINAŠA POGUM

Merkur se začne gibati v znamenju škorpijona
Merkur se začne gibati v znamenju škorpijona

Merkur se začne gibati v znamenju škorpijona

Predviden čas branja: 3 minutes

Merkur v direktnem gibanju se 5. novembra začne gibati v znamenju škorpijona. Ko Merkur potuje v znamenju škorpijona, so naše misli bolj analitične in intenzivne. Medtem ko nas je Merkur v tehtnici spodbujal k temu, da najdemo ravnovesje in pravične rešitve, pa se Merkur v škorpijonu instinktivno zaveda, da življenje preprosto ni pošteno. Ta vpliv išče resnico v vsem skritem in prikritem. Pod tem vplivom ponavadi preizkušamo, opazujemo in osredotočamo svoje misli na pomembne zadeve.

Globlje bo zakopano iskanje motivacije, bolj bo zadovoljevalo intelektualne potrebe.

Merkur se začne gibati v znamenju škorpijona

Naše misli so globoke. Površne načine komuniciranja običajno zavržemo v korist globokih pogovorov. Škorpijon je izjemno oster, globok in analitičen, zato je razmišljanje nagnjeno k enoslednemu, osredotočenemu in celo obsedenemu. Merkur je tesno povezan s komunikacijo, škorpijon pa je znan po tem, da je strastno in radovedno znamenje. Tako ta tranzit ponavadi naredi naše povezave in pogovore čustvene. Prav tako boste občutili posebno privlačnost k odkrivanju skrivnosti ali reševanju skrivnosti. Vse to pomeni, da se bodo ljubosumne in posesivne zaznave aktivirale s polno močjo. Vendar ne poskušajte odkriti skrivnosti, za katere nočete vedeti odgovora. Ko je Merkur v tranzitu prihaja nekaj jeznih, namišljenih pogovorov.

To ni vpliv ki uporablja besede za izražanje sebe, temveč uporablja pogled ali občutke.

Za tiste, ki ste v odnosih, bi lahko Merkur v škorpijonu povzročil pravo dramo. Škorpijon je znamenje skrajnosti, ki vidi stvari črnobelo, kar lahko prinese negativno energijo v odnos. Na primer, če se nekdo ne počuti ljubljenega, se bo verjetno pojavil sum. Z drugimi besedami, Merkurjev vpliv v škorpijonu ne bo pokvaril zdravega odnosa srečnega para. Če pa se v določenem odnosu dušite, se bo to najverjetneje še izostrilo.

V pogovorih si prizadevajte biti odprti in umirjeni.

Merkur se začne gibati v znamenju škorpijona

Namesto, da bi obsedeni s tem, kaj druga oseba počne, je veliko bolj priporočljivo, da si malo oddahnete in usmerite energijo vase. Vpliv vas spodbuja, da se osvobodite nečesa, kar vas zadržuje. Vzemite si več časa za razmislek o svojih ciljih.

Merkur v škorpijonu vas do 24. novembra, ko preide v znamenje strelca vabi na skrivnostno popotovanje, ki bo vključevalo globoke zaznave, prodorno komunikacijo in pogumne odločitve. Najboljše možnosti za napredek boste imeli v tem obdobju rojeni v znamenju škorpijona, ovna in dvojčkov. Najbolj mračno senco pa bo ta vpliv podaril levom in strelcem, ki lahko doživite številne težke preobrazbe in soočenja.