KAKŠNA JE ŽENSKA, ROJENA V ZNAMENJU ZMAJA?

Spoznajte lastnosti ženske, rojene v kitajskem znamenju ZMAJA
Spoznajte lastnosti ženske, rojene v kitajskem znamenju ZMAJA

Spoznajte lastnosti ženske, rojene v kitajskem znamenju ZMAJA

Predviden čas branja 5 minut

V znamenju ZMAJA ste rojene vse, ki ste se rodile v letih 1928, 1940, 1952, 1964, 1876, 1988, 2000 in 2012. V kitajski mitologiji so častili zmaje kot močna in dobrohotna bitja, ki so jih ustvarili bogovi, da bi pomagali vladati svetu. Čeprav se večina upodobitev zmajev ponavadi osredotoča na moške, prisotnost vplivnih ženskih figur dokazuje, da je pomembna tudi ženska, rojena v znamenju zmaja. Zmaji na splošno veljajo za bitja v harmoniji z jinom in jangom in predstavljajo simbol moči, plemenitosti in magije.

Z bistrim umom, tako analitičnim kot sintetičnim, lahko dojamejo najbolj zapletene probleme z neverjetno hitrostjo in brez truda ločijo bistveno od nepomembnega. Razmišljajo z noto strogosti in logike in se nikoli ne zadovoljijo s približki. Njihovim idejam ne manjka niti zagona, niti izvirnosti. Zmes samozavesti in radovednosti jim omogoča, da se s težavami soočajo bolj lahkotno.

Spoznajte lastnosti ženske, rojene v kitajskem znamenju ZMAJA

To je ženska, ki ni nikoli površna in vedno stremi k popolnosti. V odnosih je milostna ter zelo ljubeča do vseh, ki si njeno pozornost zaslužijo. Ambiciozno naravnana ima ustvarjalno osebnost, ki zna tudi vztrajati do konca. Hinavščina, ogovarjanje in obrekovanje so stvari, ki jih ženska zmaj dobesedno prezira. Ne boji se soočenja in prezira tiste, ki bi slučajno želeli z njo manipulirati.

V negativnem smislu je lahko ženska zmaj vase zagledana, nemirna in celo arogantna. Ko je v fazi nemira ali impulzivnega izbruha ni sposobna nadzorovati svojih čustev. Ker je sama zelo marljiva, je večkrat kritična do delovne neučinkovitosti drugih. Njenemu šarmu in karizmi se je kljub temu, da včasih odreagira burno težko upreti, prav tako je zelo priljubljena zaradi svoje velikodušne in živahne narave, ki vsekakor prevlada nad negativnimi lastnostmi.

Njena tekmovalna narava jo žene k doseganju vrha, ne glede na to, kako visoka je gora. Ko nekaj začne, ne bo odnehala dokler ne bo končala. Prav tako je premišljena in disciplinirana na področju financ, zato se ji redko kdaj zgodi, da je brez denarja. Navdušena nad novimi izzivi in družbeno ozaveščena se v življenju najraje znajde sama. Njena energija in ljubezen do življenja pogosto navdihujeta druge.

Spoznajte lastnosti ženske, rojene v kitajskem znamenju ZMAJA

Vedno je zvesta svojim najdražjim, naj bodo to prijatelji ali člani družine, naredila bo vse, da jih bo branila in zaščitila. Ona ne goji zamer, če je izdana, lahko preko iskrenega opravičila odpusti brez večjih težav. Nikoli se ne pusti zasenčiti ljubosumju in maščevalnosti. Ženska rojena v znamenju zmaja je odgovorna in ima rada vodstvo. Vedno verjame vase in se popolnoma zaveda svojega magnetizma.

Pogumno ter vztrajno se bori za tisto, kar verjame, da je pravično in vredno. Neozdravljiva idealistka noče potrpeti ničesar, razen najboljšega, prav tako zahteva veliko od sebe in od drugih. Njene ambicije so zunaj vseh razumnih razsežnosti. To kar misli pove odkrito, brez upoštevanja takta ali diplomacije. Rada naredi vtis na ljudi s svojimi dosežki, ki so ponavadi nenavadni.

Zaradi njenega širokega znanja, moči in sposobnosti so ljudje pripravljeni sprejemati njene predloge in ji slediti. Vedno je polna energije, vitalna in se le redko počuti izčrpano. Zanjo je denar sredstvo za uresničitev ciljev in nikoli najpomembnejši del življenja. Pritegnejo jo moški, ki so elegantni, inteligentni in razumevajoči. Najboljše ujemanje lahko pričakuje s petelinom, podgano in opico. Bivol, koza in pes običajno niso na njenem seznamu.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi KAKO POJMUJETE LJUBEZEN IN ZALJUBLJENOST? in ASTRO ZNAMENJA, KI SO ROJENA ZA DOLGA RAZMERJA