IZRAZITO POZITIVNE IN NEGATIVNE LASTNOSTI ZNAMENJA TETHNICA

Katere so najbolj izrazite pozitivne lastnosti znamenja TEHTNICA in katere najbolj negativne?
Katere so najbolj izrazite pozitivne lastnosti znamenja TEHTNICA in katere najbolj negativne?

Katere so najbolj izrazite pozitivne lastnosti znamenja TEHTNICA in katere najbolj negativne?

Predviden čas branja: 6 minut

Tehtnice spadajo med kardinalna znamenja zodiaka. Njihova kardinalna energija jim omogoča, da rade uresničujejo stvari, zlasti na področju ljubezni in ustvarjalnosti. Tehtnice, ki jim vlada planet Venera, privlači lepota, njihova zračnost pa jim daje intelektualen in prefinjen pridih. Znane so po tem, da imajo občutek za okus in slog. Estetika je pri njih na višji ravni, vedno so izbrano urejene, njihov občutek za dekoracijo doma je neverjeten in najsrečnejše so, ko so obkrožene s tem, kar se jim zdi lepo. Tehtnice so povezane s simbolom tehtnice pravičnosti in so znane po svojem močnem moralnem kompasu in naravni sposobnosti, da vidijo obe strani vsakega argumenta.

Tehtnica, ki je znana kot poštena in miroljubna, je odlična sodelavka, sposobna prisluhniti ljudem in jim dati občutek, da so spoštovani.

Tehtnica bo redko komu stopila na prste ali sprožila konflikte.  Zelo je zanesljiva pri vsaki obremenitvi in ​​ustvarjalnem procesu. Tehtnice čutijo, da potrebujejo nekoga, da jih uravnoteži. Poleg uživanja v lepših življenjskih stvareh bodo tehtnice z veseljem pokazale, da jim je mar, tudi z majhnimi dejanji, ki na koncu veliko pomenijo. Med prepiri tehtnice na stvari gledajo diplomatsko in so sposobne videti perspektive obeh strani.

Spremlja jih široko razmišljanje in želja po povezovanju z drugimi skozi harmonično delovanje.

Katere so najbolj izrazite pozitivne lastnosti znamenja TEHTNICA in katere najbolj negativne?

Močno je izražena potreba po druženju in iskanju umirjenosti, ljubezen do stila in romantike, bojevanje za pravico in zmožnost ustvarjati uspešna partnerstva na vsakem koraku. Tehtnice so najboljši gostitelj vsake zabave ali druženja in imajo smisel za eleganten osebni slog in popestritev vsakega prostora. Tehtnice so vizionarji, ki jih žene nenehno ustvarjanje novih strategij za uspeh. Pogosto so polni drznih, briljantnih idej. S tehtnico lahko dobite najboljšega spontanega prijatelja, na katerega lahko računate, da se vam bo pridružil na kavi, sprehodu, fitnesu ali dobrodelnem dogodku.

Ljubijo mir in harmonijo. Tehtnice so diplomatske, zato jim vse, česar se lotijo odlično uspeva.

Radi imajo mir, zato so v odnosih taktni. Ničesar ne govorijo v naglici, ampak natančno preučijo svoje besede, preden spregovorijo, da se izognejo konfliktom. Njihova logična in analitična narava jim pomaga najti skupni jezik z drugimi. So pošteni in ne prenesejo laži. So zelo optimistični ter idealistični, zato vedno iščejo svetlejšo stran. Imajo sposobnost, da vidijo dobre lastnosti v vsakem in želijo, da se dobre stvari zgodijo dobrodušnim in delavnim ljudem. Tudi v najhujših situacijah ne izgubijo upanja in se še naprej trudijo, da bi uspeli.

Tehtnice so odlični poslušalci, ker radi vpijajo vse informacije, ki jih dobijo. Naj bo to politika, geografija, aktualne zadeve, filmi ali kaj drugega, vedno bodo imeli nekaj znanja. Če morate tehtnici kaj povedati, naj vas nič ne skrbi, saj vam bo pozorno prisluhnila in vam celo posodila odličen nasvet, če boste v težavah. So odlični spremljevalci saj so popolnoma predani svojim odnosom. Svojega življenjskega sopotnika razvajajo in zasipajo z vso ljubeznijo in spoštovanjem. Tehtnice obožujejo staro šolo in vse, kar je estetsko privlačnega.

Katere so najbolj izrazite pozitivne lastnosti znamenja TEHTNICA in katere najbolj negativne?

Negativne lastnosti TEHTNICE, ki so lahko uničujoče

Ker ima tehtnica občutek, da mora za vsako ceno v življenje in odnose prinesti ravnovesje, harmonijo in poštenost ji lahko včasih spodleti, saj ji niso vsi pripravljeni slediti. Ko se stvari zakomplicirajo, delujejo pasivno-agresivno, namesto da bi takoj povedali, kako se počutijo. Kot vsa zračna znamenja so lahko negotovi, neodločni in se težko zavežejo nekomu ali nečemu.

Tehtnice pretehtajo prednosti in slabosti vsega.

Po eni strani je to lahko čudovito, po drugi strani pa je lahko to precej naporno saj so že utrujene, preden se odločijo. Poleg tega so lahko tehtnice tako osredotočene na pomoč drugim pri ohranjanju miru, da se ne postavijo vedno zase. Pomembno je, da izrazijo na glas, ko so njihova čustva prizadeta, namesto da vse pometejo pod preprogo.

Njihove socialne in komunikacijske sposobnosti so odlične, vendar se ne poskušajo vedno vklopiti na pravi način, zato večkrat ostanejo v ozadju.

Katere so najbolj izrazite pozitivne lastnosti znamenja TEHTNICA in katere najbolj negativne?

So bolj logični kot čustveni in včasih lahko izpadejo hladnokrvni. Ne zato, ker je njihov čustveni količnik nizek, temveč zato, ker ne znajo slediti mnenju drugih in radi živijo življenje po svoje. Čeprav so precej duhoviti in inteligentni, pogosto tehtajo ure in ure da sprejemajo pomembne odločitve. Ker vedno želijo stremeti k ravnotežju med vsem, jih kaos spravi v slabo voljo in stres. V smeri, da bi dosegli ravnovesje, lahko včasih postanejo prezahtevni in morda celo poskušajo manipulirati z drugimi, da sledijo njihovi odločitvi. Njihova želja po izogibanju konfliktom lahko celo škodi njihovim odnosom. Znani so po tem, da so čustveno na voljo le takrat, ko je to nujno, včasih pa se vam zdi, da imajo kameno srce.

Če oseba v njih ne vzbudi čustev, se zlahka oddaljijo brez razlage.

Tehtnice so nepotrpežljive. Če želijo nekaj doseči, želijo hitre rezultate in ne bodo mirovali, dokler tega ne uresničijo. Ko naletijo na težavo pri nalogi, se izogibajo soočenju z njo in začnejo odlašati. Čeprav je res, da so tehtnice odlični sogovorniki, lahko včasih drugim razkrijejo skrivnosti. Tega ne počnejo namenoma, lahko pa v procesu sproščene komunikacije razkrijejo nekaj, česar ne bi smeli povedati. Tehtnicam je težko sprejeti, da so naredile napako, zato se večkrat prepustijo samopomilovanju. Ko jim situacija uide iz rok, pogosto iščejo krivdo druge.

Pripravljeno za Govori.se